• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları 2008 AĞUSTOS Anneleri Ve Bebekleri

s7304922td0.jpg

w480.png

biz geldik teyzeleriii...:nazar::nazar:bayadır eklemiyoruz resimma.s.

Son düzenleme:
maşallah ömerefe ye çok yakışıklı olmuş yiyenim öp kübracııım kocaman teyzesinin yerine

çok tatlı bişi olmuş bu yaa maşallah annesi yerim ben onun gülen suratını

kübracım cnm ömer efe ye maşallah ah gülen suratı solmasın yavrumun ye benim için onu :)
elifcim bu ne yaa ebrar bayram şekeri olmuş,ahh ahhh ben onu nasıl koklarım bi görsem :)

Slm kızlar hepinizi çok özledik...
bir baktım dünürüm damadımın resmini koymuş nispet yapar gibi.. Beyzamda; Anne Ömer Efe goyada biz goyamazmıyız dedi, bende he gı haklısın valla bizde goyak dedim analı kızlı koyduk resmimizi gısgananla çatlasın bu arada şivemiz değişivemiş cmrtesi düğündeydik afyonda afyonlu tanıdıklarımızın düğünü vadıda öle gonuşuvedik heheh kimse kızmasın ben severim farklı şiveleri hihihihi

dsc00424go0.th.jpg

öpüyoruz sizi

Slm kızlar hepinizi çok özledik...
bir baktım dünürüm damadımın resmini koymuş nispet yapar gibi.. Beyzamda; Anne Ömer Efe goyada biz goyamazmıyız dedi, bende he gı haklısın valla bizde goyak dedim analı kızlı koyduk resmimizi gısgananla çatlasın bu arada şivemiz değişivemiş cmrtesi düğündeydik afyonda afyonlu tanıdıklarımızın düğünü vadıda öle gonuşuvedik heheh kimse kızmasın ben severim farklı şiveleri hihihihi

dsc00424go0.th.jpg

öpüyoruz sizi

maşallah kuzuma Allah nazarlardan saklasın cnm :nazar:

amann amann gelinimde gelmişş ne tatlıı maşallahhhhhhh..biz koymadan koyucağınız yokk beyza hanımı arada görelim gelinia.s.sırnaşık şey
bu rada kullanıcı ismim değişti kızlarrkaydirigubbakcemile3

maaşlallah Elvinimize tontiş olmuş oda Beyzam gibi allah nazarlardan saklasın aminnn

maşallah kızıma yerim ben onu kız zilli annene söyle seni çüt annene getirsin biran önce yoksa ekranı ısırıcam artık tamammı prensesim güzeller güzeli kzım

maşallah kızıma yerim ben onu kız zilli annene söyle seni çüt annene getirsin biran önce yoksa ekranı ısırıcam artık tamammı prensesim güzeller güzeli kzım

ay tuğbacım walla hep aklımızda size gelmekte bi türlü araba olmuyor özgür'de:( bi akşam gelse arabayla saat 9-10 dinlemicez gelicez walla kabul ederseniz o saatte :)

yeterki gelin hayatın ne olucak gecenin 3 olsa sen bebişli ben bebişli 2 side uyku düşmanı olur olur siz gelin yeterki canım

Back