• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları 2008 AĞUSTOS Anneleri Ve Bebekleri

kızlar ebrar kilo almıyo diyodum ya megerse alıyomuş ben fark etmiomuşum dün hediye gelen bazı elbiselerini deneyeyim dedim baya büyüklerdi ama bide ne görim 6 tane elbisesi tam şimdi giymelik olmuş :) ben bi süre daha bebelec a devam edeyimzaten 4 ayı doldurduktan sonra ek giıdaya başlıcam o zaman iice toparlanır . kızlar nedir bu numune yollama meselesi bende hamileyken birsürü siteye üye oldum ama tek babystar 3 tane bez yolladı o kadar biz kendimiz mi isticekmişiz ? tugbacım şu bio .. dediğin hani tüy için olan marka mı ? he bide geçen temmuz annelerinden öğrendim aromele üye oldum onlarda kampaya oldugu zamanlarda numune veya bazı kişilere tam boy parfüm yolluyolarmış haberiniz olsun...

yazdıklarıma gönderdim tuğba bio.. gönderim ben de aklımdaydı bak unutmuşum. "unutmak" benim için çooooook olağan artık. 15 gün içinde iki kredi kartı bir bankamatik kartı bir emzik bir de kimliğimi unuttum bi yerlerde ve hatırlayamıyorum.
garfield ı bi siteden yaptım ben. bissürü kahraman var yüzünü ekliyosun. çok komikler:))))))

Unvere evet canım ama yanında numune olarak selilüt jeli temizleme jeli gece gündüz kırışık kremi şampuan göndermişler sagolsunlar bendede kırışık karşıtı krem vardı onuniçine koydum kırışık kremlerini bigüzel karıştrdım sürüyorum daha bereketli oldu.zeseze naptın kız öyle bende çok dalgınım gerçi söyleyene bak.

selam kızlar.ben istediğim ve bana gönderilen numuneleri söyleyim sizde isteyin.tek seferlik numune old.için bebeklerimizin neleri sevip sevmediğinide öğrenmiş oluyoruz.mesela oğluşum kavanozdaki meyve karışımlarına bayıldı.nasıl yalanıp duruyo bi görseniz.bide marka isimlerini yazabiliyoruz ama site ismi yazamıyoruz sanırım.ben milupa,molfix,bioxin,bebelack,hero baby,babystar,evybabay,huggies,nivea,lapitaktan istedim.bir iki marka daha vardı ama onları hatırlamıyom şimdi.firmaların iletişim bölümünden numune istediğinize dair mail gönderiyorsunuz.bana hemen hepsinden geldi.küçük şeyler ama insan acyip mutlu oluyor doğrusu.hepinize kolay gelsin kızlariöptümmmmm.

canım photoscope die bi programda yaptım google de ararsan ilk çıkan sitenden indir çokda basit yapması ben ebrarın fotolarını daha bastırmamıştım bugünlerde bi albüm alıp bastırmayı düşünüyodum bu programı görünce bu halleriyle bastırmaya karar verdim. (ayrıca bu programı temmuz anneleinden öğrendim. :)

Elif'cim çok tatlı maaşallah allah analı babalı büyütsün ..... cnm sen nezamandır mama kullanıyorsun? ve mama kullandığından beri Ebrar kaç kilo aldı? bende yeni mamaya başladım. bakalım Eylül 3 aylıkken 5.200 dü şimdi nası olacak. cnm sana dr'un Fantomat'ı önerdimi kilo almasını sağlıyormuş..

Elif'cim çok tatlı maaşallah allah analı babalı büyütsün ..... cnm sen nezamandır mama kullanıyorsun? ve mama kullandığından beri Ebrar kaç kilo aldı? bende yeni mamaya başladım. bakalım Eylül 3 aylıkken 5.200 dü şimdi nası olacak. cnm sana dr'un Fantomat'ı önerdimi kilo almasını sağlıyormuş..

teşekkür edriz öznurcum biz 1 aydır mama kullanıyoruz ama fazla deil 10 dk emio 30cc mama verioruz zaten duyduguma göre bebelec fazla kilo aldırmıyomuş fantımatı da ilk defa burda duydum mamaya başlamadan önce ebra 4,570kg dı bu ay dr daha gitmedik bayramdan sonra tatilden gelince gidicez inş. ebrar bana kilo almıyo gibi geliodu ama gecen büyük die giydirmedigim elbiselerin 6 taneside oldu demekki kilo almaya başlamış ben farkında deilmişim.. ayrıca eylülde çok şirin maşallahh allah bütün bebekleri nazarlardan korusun...:nazar:

teşekkür edriz öznurcum biz 1 aydır mama kullanıyoruz ama fazla deil 10 dk emio 30cc mama verioruz zaten duyduguma göre bebelec fazla kilo aldırmıyomuş fantımatı da ilk defa burda duydum mamaya başlamadan önce ebra 4,570kg dı bu ay dr daha gitmedik bayramdan sonra tatilden gelince gidicez inş. ebrar bana kilo almıyo gibi geliodu ama gecen büyük die giydirmedigim elbiselerin 6 taneside oldu demekki kilo almaya başlamış ben farkında deilmişim.. ayrıca eylülde çok şirin maşallahh allah bütün bebekleri nazarlardan korusun...:nazar:

ewet cnm Eylül'de bana kilo almıyo gibi geliyor ama artık olmayan kıyafetleri olmaya başladı biz sürekli gördüğümüz için seçemiyoruz. cnm ya 30 cc az deilmi? 30 cc den fazla içiyorsa fazla ver hem toparlasın biraz. tabi doktoruna danış ama.

canım dr 10 dk emdikten sonra ver dedi ama ebrar bu günlerde emdikten sonra mamayı almıo 1 saat sonra veriorum mamayı şimdi 40 veriorum dün mama bitince çok agladı bende bir dahaki mamayı denemek için 60 hazırladım hepsini yedi 1 saat sonra felan biraz kustu ama fazla deil fazla verirsemde beni bırakır die korkuyorum genelde mamadan sonra aglasa emziriyorum bakalım hafta içi dr.nu arayıp sorucam mamayı arttırayımmı die yada ek besinlere mi başlayayım die? aslında çok zayıf durmuyo ama ayına göre küçük hatta geçen düşünüyorum ebrar dogdugunda kuzenim gelmişti bize onun kızı ozaman 3 aylıktı ve spor çok şirin bi ayakkabı giyiyodu bende dedim aa ne güzel demek 3 aylıkken ayakkabı giyebiliolar bir sürü ayakkabı aldım ama hiç biri olmuyo :( hepside büyük gelio ..

elif'cim eğer kilo alımı azsa doktoruna sor belki mamayı arttırır. dr. kilo alımı az oldu die mamayı arttırmamı istedi. bende öyle yaptım.

işte ebrara anneannemizin bayram hediyesi ...teyzeleri maşallah deyin kızıma

54767806ml5.th.jpg

kız ne şeker olmuş o yaa. pamuk helva. yerim onun fırfırlarını maşallah. anneannemizin de elleri dert görmesin

cnm ya çok tatlı olmuş.. yarabbim yarabbim yerim ben onu. cokacimcoookcokacimcoook ya benim kanım bu miniğe çok ısındı. sanırım Eylül'e benzetiyorum bakışlarını ondan heralde.. anneninde ellerine sağlık süper olmuş walla. çokta yakışmış. ayyy annesi benim için koklayarak öp onu. :1hug::1hug:

Allah nazarlardan korusun :nazar::nazar::nazar::nazar
:

maş.yavrum benim 41 kere maş.ay bende şapkasına vuruldum ne güzelde yakışmış.annenin eliine sağlık ne güzel yapmış

teşekkür ederiz teyzeleri hepinizin yerine öpüp kokluyorum pamugumu :) zeseze ogluşunda pek tatlı maşallaahhhhhh...

arkadaşlar benim oğluşumun kilo alımı çok düştü ama hergün 5 - 6 kere kakasını yapıyor cumartesi dr. gitmeyi düşünüyorum sizin bebişler nasıl

aynene hayatım benimki de öle. o kilo almıyo diye ben de zayıfladım. çok huzursuz zar zor yiyor.bir öğünde 150cc yerken 90 lara düştü. kaldırınca zayıfladığını anlıyorum.

Back