Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım saol..biz ELvin kızımızı ööle tombilik tombilik seviyoz :)lilithu cnm maşallah kuzuna,sağlıkla büyüsün inşallah.sizin oğlanlar benim kızdan zayıf ne güsel,ben de kilo almasın diye bakıyorum.tuğba annesi görücen tombilik kızımızı bayramda:)
canım saol..biz ELvin kızımızı ööle tombilik tombilik seviyoz :)
canım Elvine hangi mamayı kullanıyorsun aptamil mi yani milupa?
ben doktordayken bir bayanla konuştuk, doktor ilk başta milupa vermiş onlara da bebeği birden kilo almış fazlasıyla, milupadaki karbonhidrat oranı yüksek dedi, zaten tadı da daha şekerli gibi dedi. sonra doktorla konuşup bebelaca başlamışlar. normal almaya başladı artık dedi. aklında bulunsun bir dahaki doktora gittiğinde istersen doktora da sor Nihancım. genelde doktorlar onlara tanıtıma gelen bebek mamalarını öneriyorlar. benim doktorumda 4. aydan itibaren başlaycaz dedi mamaya, çünkü ben çalışmaya başlayacağım ya, birikmezse süt yetmeyebilir dedi. bizim doktrda da milupa broşürleri vardı ama ben bebelac isteyeceğim.cnm milupa comformil 1 veriyorum.biraz daha gaz önleyici mama oldugundan dru kolikken vermişti elvin'e cnm.6.aya kadar devam 1 no ile a.s.
dün bende3 yere numune emaili attım molfixten cvp numune gönderimi durdurulmuştr diye hay şansıma.zeseze temmuz annelerii nerelere email atrlarmış coşmuşlar valla onlara özedim bende attım şansa kızlar sizde yapın