• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları 2008 AĞUSTOS Anneleri Ve Bebekleri

hepinizin bebekleri çooookkk tatlı 40bin kere maşşallah:nazar:
Bizim de bugün doktor kontrolümüz vardı, oğluşum 61 cm 6135 gr olmuşsositososito:nazar::nazar:

maşallah ömer efeya 41 kere maşallah .öp kübracım benim için kocamaaaaaaaaaaaaan

kübracıgım maşallahh oyy çok şekr yhaaa .. onun o gülen agzını öperim ben ... allahım nazarlardan saklasın cnm...

lilithu cnm maşallah kuzuna,sağlıkla büyüsün inşallah.sizin oğlanlar benim kızdan zayıf ne güsel,ben de kilo almasın diye bakıyorum.tuğba annesi görücen tombilik kızımızı bayramda:)

lilithu cnm maşallah kuzuna,sağlıkla büyüsün inşallah.sizin oğlanlar benim kızdan zayıf ne güsel,ben de kilo almasın diye bakıyorum.tuğba annesi görücen tombilik kızımızı bayramda:)
canım saol..biz ELvin kızımızı ööle tombilik tombilik seviyoz :)
canım Elvine hangi mamayı kullanıyorsun aptamil mi yani milupa?

canım saol..biz ELvin kızımızı ööle tombilik tombilik seviyoz :)
canım Elvine hangi mamayı kullanıyorsun aptamil mi yani milupa?

cnm milupa comformil 1 veriyorum.biraz daha gaz önleyici mama oldugundan dru kolikken vermişti elvin'e :emir_bebek: cnm.6.aya kadar devam 1 no ile a.s.

cnm milupa comformil 1 veriyorum.biraz daha gaz önleyici mama oldugundan dru kolikken vermişti elvin'e :emir_bebek: cnm.6.aya kadar devam 1 no ile a.s.
ben doktordayken bir bayanla konuştuk, doktor ilk başta milupa vermiş onlara da bebeği birden kilo almış fazlasıyla, milupadaki karbonhidrat oranı yüksek dedi, zaten tadı da daha şekerli gibi dedi. sonra doktorla konuşup bebelaca başlamışlar. normal almaya başladı artık dedi. aklında bulunsun bir dahaki doktora gittiğinde istersen doktora da sor Nihancım. genelde doktorlar onlara tanıtıma gelen bebek mamalarını öneriyorlar. benim doktorumda 4. aydan itibaren başlaycaz dedi mamaya, çünkü ben çalışmaya başlayacağım ya, birikmezse süt yetmeyebilir dedi. bizim doktrda da milupa broşürleri vardı ama ben bebelac isteyeceğim.

milupa kullanan anneler temmuz annelerinde aptamil ve nestle mamalarıyla ilgili bir yazı var. okumanızı tavsiye ederim

lilithu cnm bizim drda da bebelac broşürleri vardı ama elvin'de kolik olduğu için milupa comformil verdi cnm.daha az gaz yapan mama.ben bebelac ve nestle denemiştim hem daha çok gaz yapmıştı hem de pek sevmemişti.aptamilde çok gaz yapmıştı.comformil le ve diğer şeylerle gazını azaltmıştık cnm.şimdi ek besinler olduğu için sabah akşam ve gece sadece mama yiyor.

ertuğda artık bebelac içmiyo bende şuan milupa kullanıyorum ama almanyadan gelme bunu şimdilik yiyo bakalım.dr.da hero baby ninki güzel dedi hepsi bişe diiiiiiiiiiiiiii hangisini yerse onu vericem ben

img1622ck7.jpg
img1628al8.jpg

:nazar::nazar::nazar:

maşallah allahım esirgesin bebişini canım 41 kere maş.gözleride güzel degil ayrıca hiçte bayılmadım açma o docaman agzını miniğim yerim seni.

dün bende3 yere numune emaili attım molfixten cvp numune gönderimi durdurulmuştr diye hay şansıma.zeseze temmuz annelerii nerelere email atrlarmış coşmuşlar valla onlara özedim bende attım şansa kızlar sizde yapın

dün bende3 yere numune emaili attım molfixten cvp numune gönderimi durdurulmuştr diye hay şansıma.zeseze temmuz annelerii nerelere email atrlarmış coşmuşlar valla onlara özedim bende attım şansa kızlar sizde yapın

tugbacım nerelere attın güzelim temmuz annelerindeki yazıyıda buldum ama gönderecegim yerlere nasıl gönderecegim iletişim yazılabilen bir yerleer yokta bak bende özendimde.

Back