2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşlar akıl verin bana.Ben kan ilacı braktım ya vermiyorum sanberke.Ama sanki ten rengi çok suluk ne yapsam acaba sanki yine hemoglobin düşmüş gibime geliyo.
Nette arıştırdım kan ilacı verdikten sonra kan sonuçlar normal çıkarsa yine 1 ay kan ilacı devam ediliyor vucutta demir depolasın diye.Ama dr verme dedi ne yapsam acaba?
Aşı için gittiğimizde dr sorcam ama o zamna kadar 2 hafta var...çok karasızım..versem mi vermesem mi?

bende öyle biliyorum canım demir depolanması için bi süre daha devam ediliyor ama yine sor doktoruna çünkü fazlası da iyi değil

ege uyandı şimdi ben çıkayım canım sanberki kocaaaman öp benim için

bende öyle biliyorum canım demir depolanması için bi süre daha devam ediliyor ama yine sor doktoruna çünkü fazlası da iyi değil

tamma canım telde sorayım bakalım ne diyecektir.
sanberk de uyandı ben de kalkıyorum,akşam gelin aaaaaaaaaaa

Arkadaşlar akşam misafirler geldi nette giremedim ama baktımki sizden de gelen olmamış.
hafta sonu da giren olmaz herhalde..nerde bu millet?
Ayşegül tatil bitti belki de kk girmeyi vakit bulursun artık.
Yağmur memlekete gittin bizi unuttun aaaaaaaaaa.e tabi annen varken onunla bol bol dertleşin.

yerim ben onun ayakklarını,gördüğüm kadarıyla çoğu bebekler ve çocuklar bu şarkıdan çok hoşlanıyor....sanberk ise yavaş şarkılarda da çok hoşlanmaya başladı elleri yavaş yavaş sağlıyor müzük ritmine uygun:)))))CAnım bizim dişlerimiz ise 12 ama 1 ay olcak hep köpek dişleri bekliyoruz hala çıkmadılar ama baya beyazlar galiba hepsi birden patlayacak.
Çocuklar ortamı değiştirince onlar da çok değişiyor ben de memelekete gidince sanberkte hızlı gelişimi fark ediyorum.Yeni insanlarla karşılamak yeni sesleri duymak dil gelişimene destekliyor.Hava biraz düzelsin daha sık gezmelere çıkarız umarım bebişlerimiz de birden konuşmaya başlar.

iyi yolculuklar canım,tatil bitti evet ama evini de özlemişsindir....e biz evde oturuken sen gezdin yeter o kadar,fazla kıskandırma bize..sempatiksalakcinni
Fikriyecim tşkler canım. havalar ısınsın arkadaşlar agustos anneleri ist buluşması yapsak ne güzel olur.
aslıcım umarım sağ salim dönmüşsünüzdür sanırım anneni de getiriyorsun oh bence tatil devam ediyor o zaman :))
Tşkler Burcucum bugün çok şükür döndük canım. Evi aklayıp pakladık annemle. gerçi dedigin dogru canım annem yanımda olunca yine yarı tatilde gibi olacagım.
Arkadaşlar akşam misafirler geldi nette giremedim ama baktımki sizden de gelen olmamış.
hafta sonu da giren olmaz herhalde..nerde bu millet?
Ayşegül tatil bitti belki de kk girmeyi vakit bulursun artık.
Yağmur memlekete gittin bizi unuttun aaaaaaaaaa.e tabi annen varken onunla bol bol dertleşin.
Fikriyecim maşallah videolarınız çok güzel Sanberk paşaya kocaman bir maşallah Allah'ım nazarlardan korusun. organlarını ne güzel ögrenmiş ve annesi ne güzel ögretmiş.
Herkese iyi geceler arkadaşlar bende müsait oldugum bir zamanda yeni resimlerimizi ekleyeyim yada arkadaşlar faceniz varsa birbirimizi eklesek ben genelde resimlerimi oraya ekledim ama tabi sizlerde isterseniz.

fikriyeciğim sana kafamdan birşeyler söylemek istemem bencede en doğrusu dr. ara ilaç yerine pekmez verebilirsin belki
sanberke bayıldım maşşallah yaa kızlar benim burakta aynı böyle hatta maşşallah konuşma haricinde ilerde bile gidiyor gibi geliyor.. ama eymen çoook farklı sanki kardeşleriyle arasında4-5 ay var yeni yürümeye başladı hatta ilerletti hızlanıyor yürürken ama ne bileyim genede onlardan geride sanki
üzülüyorum onun için neler yapmalıyım sizce?
onurum küpleri üst üste koyuyor 3 küpü ama diğerlerinde öyle bir faliyet yok
aslıcım ne güzel annen gelmiş bende annemi istiyorum hatta bugünlerde çok stresliyim çocuklara bağırıyorum ağlıyorum sinir krizlerine giriyorum eşim psikologa gidelim dedi hatta annene götüreyim dedi ama hazirana kadar orda kalmam lazım istemedim zaten adam mayısta gidicek 6 ay yok bari annem gelsin diyorum bakalım..
fikriye ben video yüklüyemedim ya bana tam site adı versene

Aynurcum tam 1 ay önce ben de aynene senin gibi çok kötüydüm anlatamam..hep sinirliydim bir dk rahattım hemn sonra patlıyordum kendimi tutamıyordum.Ben de psiholoya gitmek istiyordum ama eşime söyliyemedim neyse zamnla yavaş yavaş rahatladım ve sakinleştim.Ama bir psihologla konuşmayı çok istiyorum hala.Şuan çok sorularım var ama cevapları yok dr cevaplamayacak ama en azından bir yol gösterir belki diye düşünüyorum.EĞer imkanın varsa bir psihologla görüş çok rahatlarsın.
Annen gelirse çok iyi olur senin için yarıma çok ihtiyacın vardır eminim.Biz anne oabiliriz ama biz de insanız bizim de dinlememiz lazım,tek kendizmize ait bir saatimiz olmalıdır.Bazen 1 saatliyine olsa da çocuklardan biraz uzak kalmak eşinle başbaşa kalmak çok iyi olur senin için.Sen daha rahat olursun daha sakin olursın eviniz daha huzurlu olur.Bu da çocuklarına yansatır onlar da daha mutlum olurlar.Mutlu anne mutlu çocuklar.

Eymen için ne yapabilirim soruyorsun..eminim kardeşlerinden daha geride değildir fakat onun ilgilediği şeyler faqrklıdır ve onları yeterince sunulmamış belki.Genelde neyle uğraşıyor eksik bir şey varmı diye düşün eğer varsa bi ona dene belki onun ilgini çekersin.
Dıyer 2sini daha erken yatır onunla biraz ilgilen sonra yatır biraz seninle zamn geçirsin belki daha çok ilgiden ihtiyacı var.Dıyerle uyurken sen onunla boya yapmaya çalışın.Parmak boya çok güzel bişey tek kötü tarafı kirletmek,artık sen kararını ver.
Bilmiyorum sizin çocuklarınız nasıl ama sanberke bişey öğretmek istiyorsam en iyi vakit uyumadan öncedir.O zamn bir yerde oturur ve beni dinliyor,mesela organlar hep yumadan önce öğretmiştim kliptekide herşey sormadım ona aklıma gelmiyordu çünkü ama daha bişeyler biliyor hep uytmadan önce öğrendi.
3 de bir karnında büyüdüler ama 3 de birbirinden 3 farklı insan ve ilgilendiği alanlar farklı olacak,karakterler farklı ocak,öğrenme şeklidi de öyle.

Aslıcım ne güzel annen de geliyormuş seninle,tatil bitmiyor demekki annen yanındayken tatil devam etmektedir bence:))))))))))))))))))

Aslıcım ne güzel annen de geliyormuş seninle,tatil bitmiyor demekki annen yanındayken tatil devam etmektedir bence:))))))))))))))))))

Fikriyecim seninde ne güzel kayınvalidenler yanında istediginde dinlenebiliyorsundur degilmi canım.Birde güzelim senin her yazını okudugumda mutlaka birşeyler ögreniyorum fikir ediniyorum ben organlarını ögretmek için çok küçüklügünden beri öyle çok ugraştımki bir türlü konsantre olmuyor beni dinlemiyordu uykudan önce hiç denememiştim ama yarından itibaren uygulamaya başlayacagım.
Aynur canım kendini hiç üzme güzel arkadaşım çagır anneni sende güzelim birazcık dinlenirsin sizin için iyi olur en azından.
Bugünde pek kimseler ugramamış herkese iyi geceler.

Fikriyecim seninde ne güzel kayınvalidenler yanında istediginde dinlenebiliyorsundur degilmi canım.Birde güzelim senin her yazını okudugumda mutlaka birşeyler ögreniyorum fikir ediniyorum ben organlarını ögretmek için çok küçüklügünden beri öyle çok ugraştımki bir türlü konsantre olmuyor beni dinlemiyordu uykudan önce hiç denememiştim ama yarından itibaren uygulamaya başlayacagım.
Aynur canım kendini hiç üzme güzel arkadaşım çagır anneni sende güzelim birazcık dinlenirsin sizin için iyi olur en azından.
Bugünde pek kimseler ugramamış herkese iyi geceler.

:roflol: ismm boşuna fikriye koymamışlar buyrunnnnnnnnnlülülülülülü

Aslıcım bilmiyorum ya tek aynur,burcu sen ve ben burdayız diyer anneler gelmiyor,çok yoruluyorlar herhalde.
Burcu sanberk de burnunu karıştırmaya başladı,daha önceden benimki karıştırmaya denemişti ama izin vermedim.Bugün ona yidiriken efendim güzeelce burnunu karıştırdı çok da hoşuna gitti ama hiç bişey olamaış gibi bişey demedim.

ah keşke yanımda olsaydınız kullaklarınızı çekerdim aa niye kimse yok ya.Merek ediyorum umarım bebişleriniz iyi.

filriyeciğim önerilerin için çok sağol canım bende çoookkk uzun zamanır orğanlarını gösteriyorum ama bir türlü öğrenmediler...
annem geldi kızlar daha iyiyim bu aralar az takılabilirim

kızlar hepinize iyi geceler kaç gündür gezmelerdeydim yoruldum :)))

umarım hepiniz iyisinizdir geçmişi şimdi okuyamayacağım. kucak dolusu sevgiler hepinize a.s.

filriyeciğim önerilerin için çok sağol canım bende çoookkk uzun zamanır orğanlarını gösteriyorum ama bir türlü öğrenmediler...
annem geldi kızlar daha iyiyim bu aralar az takılabilirim

Canım gözünaydın ne güzel annen gelmiş,inan çooook sevindim senin adına.

Kadınlar Kulübü, Kadın, Kadınca Sayfa Bulunamadı (En güzel Anne-Bebek Pozu Yarışmamız Başlıyor! :))

kızlar oylarınızı bekliyorum

canım oy verdim bile

kızlar hepinize iyi geceler kaç gündür gezmelerdeydim yoruldum :)))

umarım hepiniz iyisinizdir geçmişi şimdi okuyamayacağım. kucak dolusu sevgiler hepinize a.s.

bak sen ondan yoksun buralarda,güzel yapmışsın canım gez gez başka ne yapsın insan.Biz evdeyiz hep hava çok soğuk burda evde hapseedildik.

X