Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Slm hanımlar............
Yeni yılınızı gecikmeli olarak kutluyor hepinize bol sağlıklı vede huzurlu bir yıl diliyorum....
Geçmişi pek fazla okuyamadım umarım sizlerle bebişler iyisinizdir.....
Sizlerle uzun uzun yazıştığım günleri öyle özledimki şimdi böyle uzaktan selam verir gibbi yazmak zoruma gidiyor....
Günlerim tahmin ettiğiniz gibi oldukça yoğun vede yorgun geçiyor...
Keremim 5 aylık oldu bu arada ....
Kaanında maşallahı var teyzeleri artık bebişe bayağı alıştı hiç kıskanmıyor diyebilirim...yememizde düzeldi sayılır verdiğim şeyleri reddetmeden azda olsa mutlaka tadına bakıp yiyor artık.Allahıma binlerce şükür...onun yeme problemi düzelince bbenimde psikolojim düzeldi bu durum onada yansıdı bağırtlak bir annesi olmayınca oda geyet sakin artık....
Psikologla görüştüm doktora göre Kaana vereceğimiz en büyük hediyeyi vermişiz bilmeden...aralarında yaş farkı az olunca birbirlerinin gelişimlerine olumlu yönde katkıları olurmuş...daha az kıskanırlarmış ...yaş farkı büydükçe payalaşacak şeyleri azalacağından daha çok sorunla karşılaşılırmış...Kaana olan ilgimizi kaybetmez aralarında tutarlı davranısak zamanla kardeşini kabullenir dahada çok sahiplenirmiş...Gerçektende öyle oldu...Allahım nazar değmesin şimdilik bir sorunumuz yok...oğluşum uyandı sonra görüşürüz
bende çook istiyorum aslında yağmur beni heveslendirdi ikinci bebeğe ama nerde bende o cesaret :76: