2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

aynurr senin msn de virüs mü bakteri mi bilemiyorum ama bir şey var canım
bana çoook ayıp mesajlar gönderiyo
aaaaaaa

burcucum düzelttim galiba msn ni....bu arada oğluşun beğendimi salamlı kahvaltıyı....farklı kahvaltı çeşitleri varsa yazın aynı şeyleri yapmaktan bıktım bunlarda yemenkten

merhba kızlar,biz ne yapıyoruz ...ah zor bir dönem yaşıypruz Sanberk bir yıldır bizim yüzlerimiz sıkıp oyun yapardı.Benim yüüzmü sıkmayı çoktan bıraktı nasıl oldu hatırlamıyorum ama babsıya durum değişmiyor hatta daha da derinleşiyro sanki.Sanırm bu da babmız istikrarsız davranışlardan kaynaklanıyor.Bazen çok sabırlıyken bazen çok kolay patlıyor.ama sorun bununla bitmiyor her fırsatta diyer çocuklara da yapıyor bu da canımı sıkıyor çooooooook.
Bu dönemde yaşıtlarla oynaması gerkn ir dönem olmalıdır ama ben yaşıtlarla oynatamıyrum çünkü onlara çok kötü zarar verebilir.Gözlerine sıkmaya çalışırlen Alalh korusun zarar verelir.
Daha büyü abilerle ablalrla durum dah iyi ama hep büyüklerl oynamak da olmaz.Sanırm yakında dr ile danışmamız gerekecek.Çünkü biz başa çımadıkYani bir yerd hatalıyız ama farkında değiliz.
onun dışında zaman güzel geçiyor.Soğuk olduğuna rağmen parkta oynak için vakit buluyoruz yek de idar eder fazla olmasa da en azından çeşitli ve sağılıklı yiyeceklerimiz var menüde.
bez konusunda hala bir ilerleme yok zaten bişey de denemiyoruz.Tek tük heveslenip gidiyoruz wc yaparız çiş ama genelde gitmek istemiyor hala bez daha rahat.Ama çok sorun yaratmıyorum hala umutluyum en geç bu yaz bezle vedA EDERİZ.İnşalalh.

bugün oğlum etkinlik masasından düştü çenesini sehpanın köşesine vurdu
küçük ama çok derin bir yara açıldı sehpa ahşap olduğu için yara kalın ve derin içinden deriler sarkmış bir vaziyetteydi ve inanılmaz kan aktı egenin iki eli kan içinde kaldı ve ellerini öyle görünce çok korktu bağırdı ve ben.... inanılmaz korktum boğazında bir yer olduğunu sandım o kanı görünce
hala inanamıyorum nasıl o kadar kan aktı
yavrum ya canım benim Allah onları kazadan beladan korusun

burcum çok çok geçmiş olsun canım.ah korkmaz mı insan.Gerçekten alah kuruusn yoksa bize kalırsa kuruyamıyoruz işte.Merak etme çocuklarda yaralar çabuk iyileşiyor birhaftada geçer.Ama yara küçük de olsa insan üzülüyor bu var.Biz de sık sık dudaklarımıza vuruyoruz dişlerde kaçakez dişler kırıldı zanettimAllah kurusun yavrularımız.

slm ardaşlar ben yeniyim burda tanışmak isterim sizlerle:)

hoşgeldin canım.Benim Sanberk oğlum var tek çocuğum 14.08.2008 doğmlu.Şuan çalışmıyorum.Ya sen senin çocuğun adı ve ne zaman doğumlu.Kendi ve çocuğu için bahsedermisin:)

evet canım yara küçük ama acısı büyük içimde
çok şükür çenesi falan kırılmadı

burcucum geçmiş olsun canım....başımıza geldi ben iyi bilirim biz dikiş ettırdık hatta çok kötü oluyo allah yaşatmasın birdaha.....bizde günlerdir yatak döşek hastayız bugün biraz daha iyiyiz oğlanlara antibiyotik veriyorum bogazları kötü eymen çok kötü oldu zaten zayıf iyice bitkinleşti çok öksürüyor salgın varmış zaten...aman seneye hemen grip aşısı yaptırıcam hepimize çok rahat oluyor yoksa 3 çocukla rezil oluyoruz ana yok baba yok yakında bende yataklara düştüm halbuki kolay kolay ağır hasta olmam işte bizde durumlar bu ee haliyle iştah yok ağzımızın tadı yok

fikriye burcu ayşegül yağmur nerelerdesinizzzzzzzzzzzzzzzz....gelen giden yok hu huuuuuuuuuuuuuuu

çok hastayımmmm
eşim de yok burda annemler var yanımda ama çok fenayım annem olmasa ne yapardım bilmiyorum
bu nasıl bir grip anlamadım ege de bronşit başlamış bir çanta ilaç yazdı doktor moralim bozuk yorgun ve bitkinim

geçmiş olsun burcucum valla iyi anlıyorum seni ben kolay kolay yatmam ama beni bile yatırdı bu seneki hastalık birde ben yanlızdım 3 çocukla düşün....fikriye yok yaa ne msn de ne facee de burayada gelmiyo odamı hasta acaba

geçen gün face deydi canım muhtemelen o da hastadır
beni mahvetti artık bu grip annemde yarın gidecek

:2: :2: :2: huuu fikriye nerelerdesin canım sende mi hastasın yoksa yine misafiler mi var

ARKADAŞLAR BİİZ MERK ETMİŞSİNİZ SAĞOL..AH BURCU KEŞEK MİSAFİRLER OLSA AMA YOK YOK Sanberk çok hasta bugün daha iyi ama salı ve çarşamba çok zor günler geçirdik 39 derece ateşi ne ilaçlar ne duş indirebildi durmadan kustu ve hiç ama hiç su içmedi çok çok orktum.Ama dün akşam ateş indi bütün gece çok su içti bugün de yemek yemedi ama bol bol su içti buna şükrediyorum.Mrali çok iyi yemediğine rağmen koşuşturuyor yarın daha iyi olacak İnaşalah.

Size de geçmiş olsun bu kış da geçsin artık.

herkese çok çok geçmiş olsun ne yazıkki ben ve çocuklarda fenayız benide yatırdı gece oğluş ağladı ona süt ısıtmaya bile kalkamadım burnum boğazlarım fenayım ve bende çok üzgünüm ki ali de bronşit olmuş n e yedik ne içtiysek yinede peşimizi bırakmadı bu illet grip nasıl bişey bu ya

canım neyseki bu bronşit kalıcı değilmiş ilaçlarını düzenli kullanın geçiyor egenin öksürüğü bayağı hafifledi ama ben hala fenayım... birde denemiş ve biri olarak gece yatarken bir kaşık bal ve az zencefil karıştırıp verin kuzularınıza ben çok faydasını gördüm ege de öksürmekten konuşamıyordu bunu verince gece şükür iyi uyudu hiç öksürmedi.. doktor bana ilaç vermedi hiç faydası yok bu gripte bol bol dinlen dedi çocukla nasıl dinleneceksem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…