Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slmmmmmmmmmmmm
ya bu siteye ne oluyo böyle hergün degişir oldu,,,aman bizimde onurda öğlen uyusa akşam uyumuyo 4 azısı birden çıkıyo çocugun hiçbir eziyeti yok sadece uyku sorunu oluyo... dişte sizdede etkiliyomu uykuyu kızlar artık ağrı kesici vermektende bıktım yazık çocuga...bu arad kardeşim gitti yaaaa çok üzüldüm çok alışmıştım ona hele eşim işe başlayınca napıcam bilmiyorum...burayada bugün ilk kar yağdı oğlanlar pencereden baktılar şaşırdılar ilk defa gördüler....
kızlar 2 yaş sendromu yaşayan varmı
Onur doğduğundan beri karıştırıcı ama hiç bu kadar inatçı olmamıştı çok zorluyor beni zaten sinirli bir yapım var böyle yapınca daha fena oluyorum migrenim tutuyor
mesela bugün yemek yiyelim dedi hazırladım o kadar uğraştım bi kaşık yemedi
bütün gün eli ışıkların düğmelerinde gittiği her odayı yakıp yapıp söndürüyor
evi süpürüyorum fişi çekiyor, ayarını bozuyor üstündeki düğmelere basıyor
devamlı tv nin düğmelerine basmak karıştırmak derdinde
bulaşık makinası ve çamaşır makinası zaten el altında banyoya ve mutfağa gittiğimizde ilk işi onları karıştırıp düğmelerine basmak çalıştırmak oluyor
bir yere giderken ev haliyle gitmek istiyor
oyuncakla hiç ilgisi yok tv de seyretmez
uyumak kesinlikle istemiyor her uyumamız ayrı bir dert
dolap çekmece karıştırması daha emekleme döneminde başladı zaten hala da devam ediyor
o uyanıkken asla pc başına oturmam zaten oturtmaz da hemen gelir karıştırmaya başlar ben oynıcam der
o uyanıkken hep onunla ilgilenirim daha ne yapmam lazım nasıl davranmam lazım bilemiyorum artık çok bunaldım başedemiyorum
bana akıl verin bunları yaşayanlar varmı
ay kızlar ya ben kendimi çok kötü hissediyorum son günlerde hiç enerjim yok ama uyuyamıyorum da eskisi gibi güleryüzlü pozitif olamiyorum bazen oturup ağlıyorum ya kendime eşimde sen depresyondasın herhalde diyor
selam,ben yeniyim hanımlar
28 aylık dünya tatlısı bir oğlum var
umarım iyi vakit geçiririz :79:
fikriyecigim öncelikle geçmiş olsun canım size....
burcucum valla depresyonda olmamak mümkün değilki bu çocuklarla valla ben birde ev işlerini kendim yapıyorum bulamadım şöyle bir kadın... tam buldum derken kadın bana söz verdi gelmedi birde arayıp kusura bakmada demedi bende tekrar aramadım kimseyi almıyorum güvenecek kim var nasıl alınır bilmiyorum cesarette edemiyorum amannnnnnnnnnnnn işte böyle....valla ömrümüz geçip gidiyo bu çocuklarla...
burcucum ne kadar veriyorsun canım kadına merak ettim haftada birgün sende yani
candy 35 hoşgeldnım
benim ev yine grip istilasına uğradı oğum ateşleniyo öksürüyo kış geldi gelelei hep böyle sürekli okuldn mikrop taşıyolar napıcamı şaşırdım :44: