- 16 Nisan 2009
- 392
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben 10 yaş büyükmüşün 'ablacım'burcuu ikimşzden başka gelen olmaış
yok canım benim ne sakıncası olcak 13 yıllık hatta 14 e yakın evliyim 34 yaşındayım.. ehh tecrübeye gelince bazen ben de dibe vurabiliyorum insanız işte .. annene git tatlım evde tek başına sıkılrısınız ege ye de değişiklik olur yalnız kalmayın.. eşinin akrbaları gelcekmiiş hiçç dedikodu boş laf duyma canım kör sağır olursan insan birazda olsa dyanıyo sıkıntı yapıp içine atma hiç bişeyi sadece duyma ve yaiii takılmaaa ne güzel yavrun eşin sağlıklı olmanız en öenmlisi gerissii booşş dimi tatlımm
hoşgeldin tatlım ne iyi yaptın yaz böyle için rahatlar en azından ben burası da olmasa ne yapardım bilmiyorum. kızın ayşegülün dediği gibi sana kapris yapıyo sanırım. birde babaanne anneanne şımartıyor sanrıım hırçınlığı bu yüzden olabilir. bu dönemde oyuncak kıskançlığı çok normal canım çünkü onların kendisine ait olduğunu biliyor ve paylaşma duygusuna sahip değil henüz zamanla olacaklar ama...Selam arkadaşlar. Ben 25 yaşındayım Beyza 26 ağustos 2008 doğumlu. Kamuda memurum. beyzayada annem ve kayınvalidem beraber bakıyorlar. Altlı üstlü oturuyoruz ve ben bu durumdan çok rahatsızım açıkçası. çocuğumu istediğim gibi yetiştiremiyorum. bebeğimin güzelim saçlarını bile kestirirken benden izin alınmadı. Beyzaya kardeş istiyorum ama O evden çıkmadıkça tekrar çocuk yapmak istemiyorum. Çocuğa bakılıyo die de çalıştığım halde evde köle gibiyim kelimenin tam anlamıyla. Ama çocuğum için katlanıyorum. gelecek yıl kreşe vermek istiyorum. sırf içim rahat etsin diye. Aslında ruhen çok sıkıntılı durumdayım. Ama beyza için ayakta kalmak zorundayım.
Beyzaya gelince çok akıllı maşallah çok güzel cümleler kuruyor hiç susmuyo :)şaşırırsınız. arkadaşı oyunu çok seviyor. ama gelen misafir çocuklarına oyuncaklarını vermiyor ve ben çok üzülüyorum. Çok hırçın. o çocukları ağlatıp ben dövdüm die seviniyo. Nerden öğreneiblir o yaştaki çocuk anlamıyorum. Hala Geceleri en az 3-4 kere uyanıyo. süt istiyo anne gitme diyo kalkıp beni kontrol ediyo. ve ben biyonik robot gibiyim. çok sinirli oluyorum bu yüzden. Hiç bişey yemek istemiyo. versem sürekli süt içecek nerdeyse. çok seviyo sütü ama ben sadece yatarken ve gece veriyorum. aç kalma pahasına.
akşam benle uyuyo sabah benle kalkıyo. anne işe gitme lüffeeeen diye yalvarıyo. Çişini gündüz söylüyor ama gece bez tutuyoruz. söylemiyo kaldırıncada inat edip yapmıyo.
kafanızı şişirdim :)) kendinize iyi bakın ben uzun süredir takip ediyodum sizi ama yazmaya cesaret edemiyodum.
bende bir ara düşünmüştüm tüplerin bağlanmasını ama pek önermiyorlar dediğin gibiii akşamlar kızlarrrr
çikolataprenses ya ne güzel nickin var iştah açıcı:))) maaşallah kızınaa ne güzel herşeyi öğrenmişş canım çalıştığın içinbeyza sana kapris yapabilir canım oldukça doğal anlayıla bunu aşabileceğini düşünüyorum çalışan annelerin işi çok zorr Allah kolaylık versin
burcu fikriye aynur kızlar hepinizin büyüyğüyüm genceciksiniz maaşalahh .. boşverin hiç kimseyi duymayın kızlar moralinizi hiç bişey içinde bozmamaya çalışın bebişlerinizin tadını çıkarın hayatında
burcu 4. yü düşünmüyorum tatlım :)) zaten tüpleimde bağlandı ama bunu tavsiye etmiyorum çok yoğun adet oluyorum(
fikriye hayatım oğlumla iiyiz şükür her şeyini bana anlatır ama ben babasıylada paylaşmaı gerektiğini düşünüyorum çünkü gelişimi için bu çok önemli ama henüz hazır değil hayır babamla paylaşmak istemiyorum anne söleme dedi bende sölemedim ne zaman isterse o zaman açılcvak babaya babamız yoğun çalışıyo o da yorgun oluyo tabi az da tembel:)) yorgunum deyip kaytarıyo az daha ilgilense inanıyorum sağlam bi bağ kuracakalr
hoşgeldin tatlım ne iyi yaptın yaz böyle için rahatlar en azından ben burası da olmasa ne yapardım bilmiyorum. kızın ayşegülün dediği gibi sana kapris yapıyo sanırım. birde babaanne anneanne şımartıyor sanrıım hırçınlığı bu yüzden olabilir. bu dönemde oyuncak kıskançlığı çok normal canım çünkü onların kendisine ait olduğunu biliyor ve paylaşma duygusuna sahip değil henüz zamanla olacaklar ama...
bu uykusuzluk problemini en iyi ben anların burda ege de 5 aylık falandı gece uyanmayı bırakmıştı ama 1 yaşında bi başladı uyanmaya hala beni deli ediyor ne istediğini de bilmiyor gece gece o duyguyla artık çileden çıkıyorum alt komşum bile duymuş bir kaç sefer şükür yeni yeni geçiyor o da 1 kere falan yine uyanıyor acıktığı için ama ben razıyım buna canım benim bu problemlerini eşine yansıtma lütfen kapını kapatınca onunla baş başasın annesinin yaptıklarını neden eşine ödetesin mutlu olmak varken.. bence onların dediklerine he de geç yoksa sinir hastası olursun takma boşver biliyorum çok zor ama bende bu tarz şeylerden dolayı çok sıkıntı yaşadım velhasıl şeker çıktı doktor çok gençsin daha niye bununla savaşasın hayatı yaşamak varken diyor.. artık takmıyorum ve eşime de yansıtmıyorum inan bana hem eşimle hem kendimle daha iyiyim ve çocuğumla istemeden ona bile yansıyor çünkü artık çok dolu oluyorsun onun nazına bile tahammülün kalmıyor.. kendime çok kızdım ama artık akıllandıminşallah dediğin gibidir canım. Çünkü çok zoruma gidiyo bazen. Bugün gece mesela 11 gibi yatmıştı. gece 2 den sonra sabaha kadar mızmızlandı durdu kah odasındaki kanepede kah yerde halının üstünde uyuyorum. ne dediğinide anlamıyorum uykulu uykulu. sabah kalktığımda sersem gibi oluyorum. ve tam evden çıkacakken uyandı erkenden. işe geç kaldım falan. birde ben kafama çok takarım. kendi kendimi yıpratıyorum ama elimde deil. daha öncede dediğim gibi evde bazı sorunlarımda var kaynanayla yakın oturmamızdan kaynaklanan. bende bu sorunu eşime yansıtıyorum olan yine bize oluyo. kendimi çok kötü hissediyorum bugün. geçen ay bacaklarım ağrıyo diye doktora gittiğimde sinirsel diye antidepresan vermişti ortopedist. ama kullanmadım korkuyorum (24:
bende kalabalık bir aile büyüdüm va çocuklarım olsun istiyorum tabi o duyguyu çok iyi biliyorum. dediğin gibi o kardeşlik duygusu müthiş... dediğin gibi yaş çok önemli anne olma konusunda egeyi büyütürken hatalar yaptım sabırsızdım, tecrübesizdim ama biliyorum ki artık ikincide böyle olmayacağımgünaydın kızlar
burcu canım kolaymı çocuk büyütmek tabiki doğal ağlamnda ağlayıp rahatlamakda lazım dimi
canım bende büyük oğlumda sonra çocuk düşünmüyodum çok gençtim ve çok zorlanmıştım ama öyle bi zaman geliyoki yavruna bi kardeş olsun diye özlem duymaya başlıyosun işte o zaman hazırsın demek o anı bekle hakkında hayırlısı olsun tatlım . buarada ali bize süpriz olmuştu planlı değildi ama başlarda zorlansamda sonra fikre hemen alıştık hatta büyük oğlum hamişliğimi duyunca ağladı üzüntüden şimdi ise anne 4. olsun diyo biliyomusun dünyadaki en büyük mutluluk bi evlat sahibi olmak ve yavrularını beraber oynarken görmek kardeşlik gibiside yok bende hep büyük bi ailem olsun isterdim çok zor ve yorgun oluyo anneler tabi kolay değil ama çok keyifli inan bana
babamıza gelince okuduğum yazılarda eregnliğe girmek üzere olan erkek çocuklar için bu iletişimin iy i kurulmasının uygun olacağı yazıyodu sonuça hem cinsler en ii birbirlerini anlarlar bu ikisi içine daha ii olur diye düşünüyorum bilmiyorum bakalım bana zaten anlatıyo sıkıntılarını ama ben babanında buna ortak olmasını istiyorum doğrusu buymuş gibi geliyo dedim bakalım tatlım inş ergenliğide sorunsuz atlatabiliriz çok zorlu bi yol bizi bekliyo
bu uykusuzluk problemini en iyi ben anların burda ege de 5 aylık falandı gece uyanmayı bırakmıştı ama 1 yaşında bi başladı uyanmaya hala beni deli ediyor ne istediğini de bilmiyor gece gece o duyguyla artık çileden çıkıyorum alt komşum bile duymuş bir kaç sefer şükür yeni yeni geçiyor o da 1 kere falan yine uyanıyor acıktığı için ama ben razıyım buna canım benim bu problemlerini eşine yansıtma lütfen kapını kapatınca onunla baş başasın annesinin yaptıklarını neden eşine ödetesin mutlu olmak varken.. bence onların dediklerine he de geç yoksa sinir hastası olursun takma boşver biliyorum çok zor ama bende bu tarz şeylerden dolayı çok sıkıntı yaşadım velhasıl şeker çıktı doktor çok gençsin daha niye bununla savaşasın hayatı yaşamak varken diyor.. artık takmıyorum ve eşime de yansıtmıyorum inan bana hem eşimle hem kendimle daha iyiyim ve çocuğumla istemeden ona bile yansıyor çünkü artık çok dolu oluyorsun onun nazına bile tahammülün kalmıyor.. kendime çok kızdım ama artık akıllandım