2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

yazmayı unutmuşum tatlım çalışıp çalışmadığımı sormuştun ...hayır tatlım evdeyim şimdiye kadar da hiç çalışmadım:)))

burcuu ikimşzden başka gelen olmaış
yok canım benim ne sakıncası olcak 13 yıllık hatta 14 e yakın evliyim 34 yaşındayım.. ehh tecrübeye gelince bazen ben de dibe vurabiliyorum insanız işte .. annene git tatlım evde tek başına sıkılrısınız ege ye de değişiklik olur yalnız kalmayın.. eşinin akrbaları gelcekmiiş hiçç dedikodu boş laf duyma canım kör sağır olursan insan birazda olsa dyanıyo sıkıntı yapıp içine atma hiç bişeyi sadece duyma ve yaiii takılmaaa ne güzel yavrun eşin sağlıklı olmanız en öenmlisi gerissii booşş dimi tatlımm:nazar::nazar::KK71:
ben 10 yaş büyükmüşün 'ablacım' :KK37: :KK33:
ne güzel yaş genç elde var 3 çocuk mis gibi bundan sonra hayat senin ununu eleyip eleğini asanlar kervanındansın bi daha düşünmüyorsan eğer... bu arada 3. çocuğa nasıl karar verdin beni 2. bile korkutuyor :KK60:

evet bende anneme gideyim dedim o buraya pek gelmek istemiyor egeyle ilgilenirler hem ama evleri çook soğuk oluyor artık lahana gibi giyincez kat kat :KK36:

canım en iyisi çalışmamak zaten :)))

eşim bana daha evlenmeden çok önce derdi ilerde evlenip çocuk olunca çalışmanı istemiyorum diye nitekim çocuk olunca bende bıraktım ve hiç pişman değilim ee tabi bu devirde maddi açıdan bakınca bana göre bu çook büyük bir lüks ama bu kükse sahip olduğumuz için kıymetini bilememiz lazım ... eski arkadaşlarım çucuğun büyüyünce bunu hatırlayıp annem benim için ne fedakarlık yapmış bee demeyecek boşuna diyorlar ama hiç biri umrumda değil bende bunu ilerde çocuğum bilsin kapımda köle olsun diye yapmıyorum zaten imkanlarımız dahilinde ona verebileceğim en fazla sevgiyi, ilgiyi ve anneliğimi vermeye çalışıyorum hepimizin evlatlarını Rabbim bizlere bağışlasın.. :KK71:

Canım aynurcum az çok neler yaşadığını anlıyorum canım.Ben memelekete gidince senin yaşadıklarınıdan azıcık yaşamış oluyorum çünkü.orda babamız yok ve bu tek çocuk için değil anne içn de çok zor bir durum.Şimdiya kadar çocukların sorunları eşinle birlikte çözmeye çalıştınız.Şimdid de uzakta olsa bile size destek vermeye çalışıyor ama yine yanındayken gibi değil tabiki.Sen çok dayandın aslında hala hayret içindeyim bu 3 çocukla sen nasıl bu kadar da dayanıyorsun.Demekki sen çok güzçlü bir kadınsın.Eşinin gelmesi az kaldı bir iki ay en fazla.Bunlarda yuvralıp gidecek.Biliyorum bu aylar sen çok yıprandın ,çok yoruldun ama az kaldı canım.
Bide şunu söyleyim sen her zamna kendini vazla zorluyorsun.Mükkemel anne olmaya çalışıyorsun.Mükkemel insan yokken mükkemel anne nasıl olacazki.Sen sevgi ile dolu sabırlı anlayışlı bir anne ol yeter.Zaten sen fazlası iyi bir annesin.Bazne düşünüyorum ama bizden falz ailgilisin çoğu zaman.Bir çok şey senden öğreniyoruz.
Canım çocuklara bağrıyoruz kızıyoruz bunlarda olacak tabiki.Önemli olan aşırıya gitmemek ve alışkanlık hale getirmemektir.
Sen çocuklarıma bağrdım onlara vurdum diye pişmalık duyuyorsun gayaet normal.Evet bunlar yanlış şeyler ama sen düşündükçe daha çok strese giriyorsun yüzerindeki yük de artıyor.bugün onlara vurdun tamam yanlış yaptın keşke kendini kontrol etseydin.Ama fazla düşünmek kendini suçlamak ne sana ne onlara yardım edecktir.Hattanı biliyorsun zaten.Düşünmek gerktiğin şey neden kızdın eğer sakin olsaydın nasıl yapardın nasıl bir şekilde çocuklarına doğrusunu göstercektin.Şuan çok streslisin ve anlıyorumki sabırlı olmak biraz zor olur ama her sinirlendiğinde ağrmadan önce derin bir nefes al ve onlar küçük çocuklar daha.Zaten sen de göreceksinki artık bağrma ihtiuyacı duymayacaksın.Hepsi bunlar kendi yaşadıklarımdan anlatıyorum.İki çok zor ay yaşadım ama şimdi tüm sabrımın meyveleri alıyorum.Ben sakinleşince çocuğum da böyle oldu.Ben sevgiyle dolu bir anne olunca çoğum da sevgi sıcakkanlı bir çocuk oldu.Ben anne şefkatı anne sabırı ona gösterince o da her şey herkese daha da şefkatli ve merhametli oldu.
Savaşın tek kazandığı şey tek kaybetmektir.Barışın kazandığı ise cenettir.

burcum aslıdan çocukları anlatırken arada kendimizi de anlatmış oluyoruz ama böyle bir mesajda anlatmadık galiba.
Ben ise 26 yaşındayım.Bankacılık bölümünden mezunuyum.Okulu bitirdikten sonra hemen evlenip hamile kaldığım için çalışmadım daha.Ama ondan önce çalıştım.İlk çalışma yerim babmın çiflikte.Tütün tarllarımız vardı.Her gün okuldan sonra tarlaya gidip bizimkilere yardım ediyordum.Kışın ise okuldan sonra konserve fabrikasında çalışıyordum.Üniversite zamanı ise yazın bankalarda gönnülü olark çalışırdım.Hafta sonları ise yine annmlere tarlada yardım ederdim.Hamile kalınca ilk önce en çalışmak istemiyordum ama gerkirse çalışacaktım.Eşimin destekliğile hamile böyünce çalışmadım.Şimdi ise ben çalışmak istemiyorum daha.En az Sanberk 3 yaşa doldurana kadar çalışmak istemiyorum.Çalışıyorsam maddi açıdan eşime çok yardım edeceğim hayal ettiğim evim olur,çocğuma daha güzel oyuncak giyisiler alırım.Ama 2 yaşındaki bir çoğun 2 sırada olan bir şey.Şuan Sanberke en değerli verebileceğim şey annesiyle beraber bol bol günlerdir.
Birçok arkadaş ve akrabalardan lafları yiyorum aslında neden çalışmıyormuşum.Kimi rahatlığımı düşündüğümü söyleyen duydum,kimden maço kocam olduğu için beni kıskanıp işe göndermiyormuş ve daha daha neler.Ama hiç birine kulak vermedim hiç de umrumda değil.Bu hayatta bir çocuk getirdim ve onu mutlu etmek için elimden geleni yapmaya çalışıyorum.
Ben 11 aylıkken yuvaya gitmeye başlamışım neler yaşadığımı hatırlamıyorum tabiki ama daha sonraki yıllarda birçok şey hatırlıyoru.Kreşi ordaki öğretmenleri çok severdim orda mutluydum.Ama anne özlemi ep vardı bende.Sanırm benim kadrim böyle bu anne özlemi hep yaşayacam ben.Hala anneme doyamdım sanki hala onun kokusun arıyorum ben.
Bu çalışmamaım çok lüks bizim için eşim büyük bir maaş almıyor ancak geçiniyoruz.Eğer kayın validem ve babam olmasa araba almazdık mesela.Şöyle evde bir çocuk eşim ve ben daha olmadık hep kalabalıkta yaşamka zorundayım.Ama buna da rızayım yeterki çocuğum dolu dolu günleri yaşayım.Çünkü O büyüyor ve bu günleri hiç kimse geri veremeyecektir bana.
Keşek bütün annelerin imkanı olsa da çocuklarından hiç ayrılmasalar.Ama maalesef bu her zamn imkanlı değil.

Ayşegül canım büyük oğlun nasıl canım.Konuşuyormusun.Çok erak ettim.Ya bu günleri ben de yaşamka istiyorum.Benim oğlumda ban anlatırmı öyle acaba?Sençok iyi bir annesi demekki oğlun sen,nle böyle paylaştıysa.

Burcu bence anne git eğer çok sıkıldıysan yine evine geri gidersin canım.Ama kalabalığı seviyorsun sen bence orda iyi vakit geçirisiniz.

Bu ara oyun grubunuzla neler yapıyorsunuz.Biz de oyun grubu denilmez oyun çifti mi desem:))))))Bir arkadaşımla anlaştık haftata bir gün moçukları görüştürmeye çalışacaz.Birlikte bir etkinlikler de yapmaya çalışacaz.Bakalım.Bu hafta buluştuk iyi geçti.Ara sıra oyuncak paylaşmama vardı.Ama kolay kandırıdık onları.sonraki buluşmamaız içn ümitliyiz bakalım.

kızlar hepinize teşekkür ederim öncelikle...
ayşegülcüm haklısın zaten ilk işim eşim gelince psikologa gitmek çünkü kendimi iyi hissetmiyorum....ayşegülcüm zaten dertlerimi sıkıntılarımı hep anlatıyorum size sizlerde olmasanız naparım bilmem iyiki varsınız..
burcucum bencede değişiklik olur git annene annen yakınmıydı sana eger yakınsa 3-4 gün sonra dönersin evine..
fikriye canım sende beni ne metetmişsin keşke o kadar iyi bir anne olsam...şu konuyu biraz açsana canım 2 ay neler yaptın nsl davrandın dedin ya meyvelerini toplamaya başladım..benimde yarın annem geliyo yani şu anda yolda cumarteside ablam gelicek bayramda hep birlikte olucaz inşallah iyi olur benim için biraz dinlenirim.. tabi bu seferde çocuklar uyumaz olucaklar ev kalabalık olunca herşey aynı anada olmuyor malesef..
kızlar eşimin görevi 2 aralıkta bitiyor yani 1 ay kaldı allahın izniyle valla 7 ay nsl geçer derken 1 ay kaldı çok şükür...
bu arada ben 29 yaşındayım geçenlerde evliligimizin 9. yılını doldurduk ama ben yanlızdım:KK43:( evlenmeden önce güzellik merkezinde çalışıyordum evlenince bıraktım...konya doğumluyum ama aydında büyüdüm başkaaaaaaa...şimdilik bu kadar aklıma geldikçe yazarım

Selam arkadaşlar. Ben 25 yaşındayım Beyza 26 ağustos 2008 doğumlu. Kamuda memurum. beyzayada annem ve kayınvalidem beraber bakıyorlar. Altlı üstlü oturuyoruz ve ben bu durumdan çok rahatsızım açıkçası. çocuğumu istediğim gibi yetiştiremiyorum. bebeğimin güzelim saçlarını bile kestirirken benden izin alınmadı. Beyzaya kardeş istiyorum ama O evden çıkmadıkça tekrar çocuk yapmak istemiyorum. Çocuğa bakılıyo die de çalıştığım halde evde köle gibiyim kelimenin tam anlamıyla. Ama çocuğum için katlanıyorum. gelecek yıl kreşe vermek istiyorum. sırf içim rahat etsin diye. Aslında ruhen çok sıkıntılı durumdayım. Ama beyza için ayakta kalmak zorundayım.
Beyzaya gelince çok akıllı maşallah çok güzel cümleler kuruyor hiç susmuyo :)şaşırırsınız. arkadaşı oyunu çok seviyor. ama gelen misafir çocuklarına oyuncaklarını vermiyor ve ben çok üzülüyorum. Çok hırçın. o çocukları ağlatıp ben dövdüm die seviniyo. Nerden öğreneiblir o yaştaki çocuk anlamıyorum. Hala Geceleri en az 3-4 kere uyanıyo. süt istiyo anne gitme diyo kalkıp beni kontrol ediyo. ve ben biyonik robot gibiyim. çok sinirli oluyorum bu yüzden. Hiç bişey yemek istemiyo. versem sürekli süt içecek nerdeyse. çok seviyo sütü ama ben sadece yatarken ve gece veriyorum. aç kalma pahasına.
akşam benle uyuyo sabah benle kalkıyo. anne işe gitme lüffeeeen diye yalvarıyo. Çişini gündüz söylüyor ama gece bez tutuyoruz. söylemiyo kaldırıncada inat edip yapmıyo.

kafanızı şişirdim :)) kendinize iyi bakın ben uzun süredir takip ediyodum sizi ama yazmaya cesaret edemiyodum.:KK3:

ii akşamlar kızlarrrr
çikolataprenses ya ne güzel nickin var iştah açıcı:))) maaşallah kızınaa ne güzel herşeyi öğrenmişş canım çalıştığın içinbeyza sana kapris yapabilir canım oldukça doğal anlayıla bunu aşabileceğini düşünüyorum çalışan annelerin işi çok zorr Allah kolaylık versin
burcu fikriye aynur kızlar hepinizin büyüyğüyüm genceciksiniz maaşalahh .. boşverin hiç kimseyi duymayın kızlar moralinizi hiç bişey içinde bozmamaya çalışın bebişlerinizin tadını çıkarın hayatında
burcu 4. yü düşünmüyorum tatlım :)) zaten tüpleimde bağlandı ama bunu tavsiye etmiyorum çok yoğun adet oluyorum:KK43:(
fikriye hayatım oğlumla iiyiz şükür her şeyini bana anlatır ama ben babasıylada paylaşmaı gerektiğini düşünüyorum çünkü gelişimi için bu çok önemli ama henüz hazır değil hayır babamla paylaşmak istemiyorum anne söleme dedi bende sölemedim ne zaman isterse o zaman açılcvak babaya babamız yoğun çalışıyo o da yorgun oluyo tabi az da tembel:)) yorgunum deyip kaytarıyo az daha ilgilense inanıyorum sağlam bi bağ kuracakalr

Selam arkadaşlar. Ben 25 yaşındayım Beyza 26 ağustos 2008 doğumlu. Kamuda memurum. beyzayada annem ve kayınvalidem beraber bakıyorlar. Altlı üstlü oturuyoruz ve ben bu durumdan çok rahatsızım açıkçası. çocuğumu istediğim gibi yetiştiremiyorum. bebeğimin güzelim saçlarını bile kestirirken benden izin alınmadı. Beyzaya kardeş istiyorum ama O evden çıkmadıkça tekrar çocuk yapmak istemiyorum. Çocuğa bakılıyo die de çalıştığım halde evde köle gibiyim kelimenin tam anlamıyla. Ama çocuğum için katlanıyorum. gelecek yıl kreşe vermek istiyorum. sırf içim rahat etsin diye. Aslında ruhen çok sıkıntılı durumdayım. Ama beyza için ayakta kalmak zorundayım.
Beyzaya gelince çok akıllı maşallah çok güzel cümleler kuruyor hiç susmuyo :)şaşırırsınız. arkadaşı oyunu çok seviyor. ama gelen misafir çocuklarına oyuncaklarını vermiyor ve ben çok üzülüyorum. Çok hırçın. o çocukları ağlatıp ben dövdüm die seviniyo. Nerden öğreneiblir o yaştaki çocuk anlamıyorum. Hala Geceleri en az 3-4 kere uyanıyo. süt istiyo anne gitme diyo kalkıp beni kontrol ediyo. ve ben biyonik robot gibiyim. çok sinirli oluyorum bu yüzden. Hiç bişey yemek istemiyo. versem sürekli süt içecek nerdeyse. çok seviyo sütü ama ben sadece yatarken ve gece veriyorum. aç kalma pahasına.
akşam benle uyuyo sabah benle kalkıyo. anne işe gitme lüffeeeen diye yalvarıyo. Çişini gündüz söylüyor ama gece bez tutuyoruz. söylemiyo kaldırıncada inat edip yapmıyo.

kafanızı şişirdim :)) kendinize iyi bakın ben uzun süredir takip ediyodum sizi ama yazmaya cesaret edemiyodum.:KK3:
hoşgeldin tatlım ne iyi yaptın yaz böyle için rahatlar en azından ben burası da olmasa ne yapardım bilmiyorum. kızın ayşegülün dediği gibi sana kapris yapıyo sanırım. birde babaanne anneanne şımartıyor sanrıım hırçınlığı bu yüzden olabilir. bu dönemde oyuncak kıskançlığı çok normal canım çünkü onların kendisine ait olduğunu biliyor ve paylaşma duygusuna sahip değil henüz zamanla olacaklar ama...

aynurcum evet annemle aramız çok yakın arabayla 15 dakikalık yol ben biraz dışardayım hem onlar tam çarşının göbeğinde oturyorlar eşimde sen git diyor...

neyseki bayrama misafirler gelmeyeceklermiş ohh hem çok istiyordum hem istemiyordum böylece bizde dinleneceğiz..

yarın temziliğe biri gelecek akşama kadar yoğun temizlik var :KK43:(((((((

kızlar ya ege sabah 9 a gelmeden uyanmıştı daha yeni uyudu gündüz de uyumamıştı ben bugün yorgunluktan oturup ağladım yaa ..... hala inanamıyorum

bu çocuklara gerçekten enerji depoluyo sanki biri sürekli
birde biliyorsunuz şeker problemi yaşıyorum bu yüzden yorgunluk beni mahvediyor :KK43:((

eşimde niye bu kadar kasıyorsun kendini anlamıyorum diyor
ya ben çalışırken bile 30 çocukla bu kadar yorulmuyordum anlamıyorum :KK37:

ii akşamlar kızlarrrr
çikolataprenses ya ne güzel nickin var iştah açıcı:))) maaşallah kızınaa ne güzel herşeyi öğrenmişş canım çalıştığın içinbeyza sana kapris yapabilir canım oldukça doğal anlayıla bunu aşabileceğini düşünüyorum çalışan annelerin işi çok zorr Allah kolaylık versin
burcu fikriye aynur kızlar hepinizin büyüyğüyüm genceciksiniz maaşalahh .. boşverin hiç kimseyi duymayın kızlar moralinizi hiç bişey içinde bozmamaya çalışın bebişlerinizin tadını çıkarın hayatında
burcu 4. yü düşünmüyorum tatlım :)) zaten tüpleimde bağlandı ama bunu tavsiye etmiyorum çok yoğun adet oluyorum:KK43:(
fikriye hayatım oğlumla iiyiz şükür her şeyini bana anlatır ama ben babasıylada paylaşmaı gerektiğini düşünüyorum çünkü gelişimi için bu çok önemli ama henüz hazır değil hayır babamla paylaşmak istemiyorum anne söleme dedi bende sölemedim ne zaman isterse o zaman açılcvak babaya babamız yoğun çalışıyo o da yorgun oluyo tabi az da tembel:)) yorgunum deyip kaytarıyo az daha ilgilense inanıyorum sağlam bi bağ kuracakalr
bende bir ara düşünmüştüm tüplerin bağlanmasını ama pek önermiyorlar dediğin gibi
ikinciyi de ege 4-5 yaşlarındayken düşünüyoruM (çünkü eşim onu bile istemiyor)

ah bu babalar hep yoğun zaten...

canım bunu babayla paylamaması daha güzel değil mi bunun için erken daha :))
her çocuk kendini anneye daha yakın hisseder birde babalar böyle bir durumda ne diyeceklerini bilemezler çocuğun ruh durumunu iyice bozarlar tabi bu durum evlat kızsa farklı erkekse farklı oluyor biz Türklerde :))))

günaydın kızlar
burcu canım kolaymı çocuk büyütmek tabiki doğal ağlamnda ağlayıp rahatlamakda lazım dimi :KK71:
canım bende büyük oğlumda sonra çocuk düşünmüyodum çok gençtim ve çok zorlanmıştım ama öyle bi zaman geliyoki yavruna bi kardeş olsun diye özlem duymaya başlıyosun işte o zaman hazırsın demek o anı bekle hakkında hayırlısı olsun tatlım . buarada ali bize süpriz olmuştu planlı değildi ama başlarda zorlansamda sonra fikre hemen alıştık hatta büyük oğlum hamişliğimi duyunca ağladı üzüntüden şimdi ise anne 4. olsun diyo biliyomusun dünyadaki en büyük mutluluk bi evlat sahibi olmak ve yavrularını beraber oynarken görmek kardeşlik gibiside yok bende hep büyük bi ailem olsun isterdim çok zor ve yorgun oluyo anneler tabi kolay değil ama çok keyifli inan bana:KK19:
babamıza gelince okuduğum yazılarda eregnliğe girmek üzere olan erkek çocuklar için bu iletişimin iy i kurulmasının uygun olacağı yazıyodu sonuça hem cinsler en ii birbirlerini anlarlar bu ikisi içine daha ii olur diye düşünüyorum bilmiyorum bakalım bana zaten anlatıyo sıkıntılarını ama ben babanında buna ortak olmasını istiyorum doğrusu buymuş gibi geliyo dedim bakalım tatlım inş ergenliğide sorunsuz atlatabiliriz çok zorlu bi yol bizi bekliyo:KK9::KK52::KK19:

hoşgeldin tatlım ne iyi yaptın yaz böyle için rahatlar en azından ben burası da olmasa ne yapardım bilmiyorum. kızın ayşegülün dediği gibi sana kapris yapıyo sanırım. birde babaanne anneanne şımartıyor sanrıım hırçınlığı bu yüzden olabilir. bu dönemde oyuncak kıskançlığı çok normal canım çünkü onların kendisine ait olduğunu biliyor ve paylaşma duygusuna sahip değil henüz zamanla olacaklar ama...

inşallah dediğin gibidir canım. Çünkü çok zoruma gidiyo bazen. Bugün gece mesela 11 gibi yatmıştı. gece 2 den sonra sabaha kadar mızmızlandı durdu kah odasındaki kanepede kah yerde halının üstünde uyuyorum. ne dediğinide anlamıyorum uykulu uykulu. sabah kalktığımda sersem gibi oluyorum. ve tam evden çıkacakken uyandı erkenden. işe geç kaldım falan. birde ben kafama çok takarım. kendi kendimi yıpratıyorum ama elimde deil. daha öncede dediğim gibi evde bazı sorunlarımda var kaynanayla yakın oturmamızdan kaynaklanan. bende bu sorunu eşime yansıtıyorum olan yine bize oluyo. kendimi çok kötü hissediyorum bugün. geçen ay bacaklarım ağrıyo diye doktora gittiğimde sinirsel diye antidepresan vermişti ortopedist. ama kullanmadım korkuyorum :KK43:(:-)24:

inşallah dediğin gibidir canım. Çünkü çok zoruma gidiyo bazen. Bugün gece mesela 11 gibi yatmıştı. gece 2 den sonra sabaha kadar mızmızlandı durdu kah odasındaki kanepede kah yerde halının üstünde uyuyorum. ne dediğinide anlamıyorum uykulu uykulu. sabah kalktığımda sersem gibi oluyorum. ve tam evden çıkacakken uyandı erkenden. işe geç kaldım falan. birde ben kafama çok takarım. kendi kendimi yıpratıyorum ama elimde deil. daha öncede dediğim gibi evde bazı sorunlarımda var kaynanayla yakın oturmamızdan kaynaklanan. bende bu sorunu eşime yansıtıyorum olan yine bize oluyo. kendimi çok kötü hissediyorum bugün. geçen ay bacaklarım ağrıyo diye doktora gittiğimde sinirsel diye antidepresan vermişti ortopedist. ama kullanmadım korkuyorum :KK43:(:-)24:
bu uykusuzluk problemini en iyi ben anların burda :KK3: ege de 5 aylık falandı gece uyanmayı bırakmıştı ama 1 yaşında bi başladı uyanmaya hala beni deli ediyor ne istediğini de bilmiyor gece gece o duyguyla artık çileden çıkıyorum alt komşum bile duymuş bir kaç sefer :KK17: şükür yeni yeni geçiyor o da 1 kere falan yine uyanıyor acıktığı için ama ben razıyım buna :KK66: canım benim bu problemlerini eşine yansıtma lütfen kapını kapatınca onunla baş başasın annesinin yaptıklarını neden eşine ödetesin mutlu olmak varken.. bence onların dediklerine he de geç yoksa sinir hastası olursun takma boşver biliyorum çok zor ama bende bu tarz şeylerden dolayı çok sıkıntı yaşadım velhasıl şeker çıktı doktor çok gençsin daha niye bununla savaşasın hayatı yaşamak varken diyor.. artık takmıyorum ve eşime de yansıtmıyorum inan bana hem eşimle hem kendimle daha iyiyim ve çocuğumla istemeden ona bile yansıyor çünkü artık çok dolu oluyorsun onun nazına bile tahammülün kalmıyor.. kendime çok kızdım ama artık akıllandım :KK15:

günaydın kızlar
burcu canım kolaymı çocuk büyütmek tabiki doğal ağlamnda ağlayıp rahatlamakda lazım dimi :KK71:
canım bende büyük oğlumda sonra çocuk düşünmüyodum çok gençtim ve çok zorlanmıştım ama öyle bi zaman geliyoki yavruna bi kardeş olsun diye özlem duymaya başlıyosun işte o zaman hazırsın demek o anı bekle hakkında hayırlısı olsun tatlım . buarada ali bize süpriz olmuştu planlı değildi ama başlarda zorlansamda sonra fikre hemen alıştık hatta büyük oğlum hamişliğimi duyunca ağladı üzüntüden şimdi ise anne 4. olsun diyo biliyomusun dünyadaki en büyük mutluluk bi evlat sahibi olmak ve yavrularını beraber oynarken görmek kardeşlik gibiside yok bende hep büyük bi ailem olsun isterdim çok zor ve yorgun oluyo anneler tabi kolay değil ama çok keyifli inan bana:KK19:
babamıza gelince okuduğum yazılarda eregnliğe girmek üzere olan erkek çocuklar için bu iletişimin iy i kurulmasının uygun olacağı yazıyodu sonuça hem cinsler en ii birbirlerini anlarlar bu ikisi içine daha ii olur diye düşünüyorum bilmiyorum bakalım bana zaten anlatıyo sıkıntılarını ama ben babanında buna ortak olmasını istiyorum doğrusu buymuş gibi geliyo dedim bakalım tatlım inş ergenliğide sorunsuz atlatabiliriz çok zorlu bi yol bizi bekliyo:KK9::KK52::KK19:
bende kalabalık bir aile büyüdüm va çocuklarım olsun istiyorum tabi o duyguyu çok iyi biliyorum. dediğin gibi o kardeşlik duygusu müthiş... dediğin gibi yaş çok önemli anne olma konusunda egeyi büyütürken hatalar yaptım sabırsızdım, tecrübesizdim ama biliyorum ki artık ikincide böyle olmayacağım

babayla paylaşma konusunda haklısın, ama babam bizimle ne konuşacağını bilimez, toparlayamazdı, konuşmak istese bile :KK17: abimle de öyleydi o yüzden öyle dedim, anneler daha araştırmacı ne zaman nasıl davranacağını biliyorlar, ama oğlun sana yakın hissetmiş kendini, umarım babasıyla konuşacak aşkları da olur daha evlatlarımızı bekleyen çok şey var hayatta :KK16:

bu uykusuzluk problemini en iyi ben anların burda :KK3: ege de 5 aylık falandı gece uyanmayı bırakmıştı ama 1 yaşında bi başladı uyanmaya hala beni deli ediyor ne istediğini de bilmiyor gece gece o duyguyla artık çileden çıkıyorum alt komşum bile duymuş bir kaç sefer :KK17: şükür yeni yeni geçiyor o da 1 kere falan yine uyanıyor acıktığı için ama ben razıyım buna :KK66: canım benim bu problemlerini eşine yansıtma lütfen kapını kapatınca onunla baş başasın annesinin yaptıklarını neden eşine ödetesin mutlu olmak varken.. bence onların dediklerine he de geç yoksa sinir hastası olursun takma boşver biliyorum çok zor ama bende bu tarz şeylerden dolayı çok sıkıntı yaşadım velhasıl şeker çıktı doktor çok gençsin daha niye bununla savaşasın hayatı yaşamak varken diyor.. artık takmıyorum ve eşime de yansıtmıyorum inan bana hem eşimle hem kendimle daha iyiyim ve çocuğumla istemeden ona bile yansıyor çünkü artık çok dolu oluyorsun onun nazına bile tahammülün kalmıyor.. kendime çok kızdım ama artık akıllandım :KK15:

haklısın ama ben bunu başaramıyorum aklımdan çıkaramıyorum hep içime atıyorum tabi olan yine bize oluyor.dediğin gibi kızımın nazına bile katlanamıyorum. oysaki akşama kadar özlüyo yolumu bekliyo. bunları bile bile bi cani gibi davranıyorum :KK43: dün doğumgünüydü eşimin. hediyesini aldım pasta aldım falan neyse. Psikopat gibi yine bişeylere taktım kafayı ona yansıttım. o da patladı dün yeter ya bugün bari yapma hep sinir hep sinir dedi üzüldüm bende :2:

günaydın fıstıklarr :KK8:
fikriye aynur nerdesiniz kızlarr topikk bekliyoo hadii:KK20:
ya kzılar bazen sorunlar çok can sıkıcı olabiliyo biliyorum bende yaşadım ama ne olur şunu unutmayın sağlıklı bir fizik ve ruh için şart olan tek şey karşındaki insanı olduğu gibi kabul etmek .. ya onun aklı bu kadar yetiyo diyebilirseniz biraz daha rahat olabilirsiniz.. yani şöyle düşünmye çalışın beyninizi bu yönde empoze edin .. kabiliyeti bu kadarr ... yoksa sizede yazık eşlerinizede yavrularınızada heleki bazı şeyleri eşinize yansıtmamaya çalışın ne olur çok sert olmayacak şekilde hakkınızı savunun tabi ama ne olur kabaahti olmayana değil muhattabınız kim ise ona karşı .. yoksa aile huzurunuz kaçar ALLAH korusun ... ben şuna inanıyorum ve birebir yaşadım kızlar eğer sizin ruh haliniz iyi ise yavrularınızda iyi ve rahat oluyolar yok siz çok sinirli gergin iseniz bu aynen onlara yansıyo .. o sebepleee boşveriiinn takılmamaya çalışın oldumu herşeyin başı sağlık ve huzur:KK70:

X