2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ege bazı sabahlar 8 de ayakta bazen saat on buçukta açıyoruz gözümüzü tabi geç kalktığı saatlerde bazen gündüz uyumamak için direniyor bende ısrar etmiyorum o akşamda erkenden uyuyor nedense bugünlerde düzensiz sanırım gündüz gece sürelerinden dolayı hala uyum sağlayamadık mevsim değişikliğine :bbo:

canım bu konuda sanırım biraz şanslıyım biz bu tür şeyler yapmaya çalışıyoruz en azından çocukların beraber olabilmeleri için ortam oluşturumaya çalışıyoruz en basitinden parka beraber götürüyoruz... yada bir yemeğe

işte canım sanberk öyle çok iştahlıdır diyemem zaten fotoraftan belli oluyor öyle şiş yanaklı falan değil ama aile yapısı biraz öyle onun için normal buluyorum.Ama dediğiğm gibi çeşit çeşit şeyler yer onun için boş yerde vitamin vermek istemiyorum.ama bu kış hastalıklar biraz korkutuyor.
Benim küçüklüğümden dr sormuştum hasta olunca vitamin ver ama onun dışında verme yoksa vucut alışıyormuş ve yemekteki vitaminlerden faydalanamıyor.Yani vucut hazıra alışıyor.

aynuuurr kaçtın mı :))

bu arada tuvalet işmizden bahsedeyim gündüzleri artık bezlenmiyoruz (çok özel bir yere gitmiyorsak ) gündüz uykumuzda bile sadece geceleri...

geceleride kuru kalkana kadar böyle devam etmeyi düşünüyorum

işte benim istediğim de senin dediğin şey parka gidilirse beraber gidilsin.
Ama ben bişey yaptım.Farklı saatlerde gittim baktımki genelde belli saatlerde aynı kişi var.Sanberkin birkaç benimsediği çocukları var.Annelerle dedeleri ile dost oldum:))))))))) onların parka gitme saatlerde ben de sanberki götürüyorum.Yani park ortamımız oldu:)
ama benim işstediğim böyle resim yapma humur oyunlarda da yanında bir arkadaşı olsun.Bakalım

vücudumuz da hemen tembelliğe alışıyor değil mii :))

aslında kışın bende arada sırada vermeyi düşünüyorum vitamini yada iyi beslenmediğini düşündüğüm günlerde

ne güzel çok şanslısınız.Biz hala bir adım atmadık.Şimdi ben korkuyorum onun için biraz daha erteliyorum.Ama nbiz de böyle bişe var sanberk her sabah kuru kalkıyor ama banyoda çiş yapalım deyince hayır anne diyor.Ve kalktıktan sonra 10 dk geçmiyor bezde yapıyor.nasıl harledec bu işi bilmem.

vitamin hakkında dr dediğine göre eper kötü beslemesi 3 gün geçerse o zaman vitamine başvurulur.
Ben şuan bal,pekmez,hurma veriyorum ne bileyim sanki onları verince vitamin vermiş gibiyim.

oyun hamuru aldığımda ege henüz hazır değilmiş onları yemeğe çalışmştı ve hamur çok adi bi şeymiş hemen bozulmuştu ama şimdi yeniden alıp denemek istiyorum seveceğinden eminim

canım sanberk hala uyumak istemiyor ne yazıkki babası uyutamıyor.Yine ben devreye girmek zorundayım.Sanberk uyusun tekrar gelcem eğer burdasınız konuşuruz.

bal ege de çok seviyor ama pekmezi içmiyor bende bir şeylere karıştırıyorum yarın umarım bir şey çıkmazsa aşıya gitcez o zaman boyuna ve kilosuna bakılır bakalım kaç olmuşuz

tamam canım benimde çıkmam lazım öpüyorum yarın akşam uğramaya çalışcam

selam canlarım nasılsınızz bi görünüp bi kayboluyorum ama yoğunluk ve yorgunluktan oluyo inanın :KK43:(
aynurcum burcucum fikriyecim iyimisiniz kızlarrr aslı hiç uğramamış galiba inş sorunları hallolmuştur
küçük oğluşa gelince bez işi hala olmadı niyetide yok şimdilik ama ben diğer çocuklarıma olduğu gibi bunada ısrar etmiyorum nasılsa bi gün söyliyecek .. bu arada oğluş resim yapmaktan oyun hamuruyla oynamktan falanda hoşlanmıyo ..varsa yoksa oyun hihoyyythihoyyytbende zorlamıyorum zaten zorla olmuyoda nasıl sevdirebilirim onu da bilmiyorum abisi ablası yapar resim ama göz ucuyla bile ilgilenmez herhalde henüzhazır değil maaşallah yavrucaklarınızaa ...bizden haberler böyle gelişmeler olursa yazarım çok öpüyorum hepinizii kuzularınızıda:1hug::ecrin_bebek::KK3:

burcu canım kusurama bakma akşam bir iyi geceler demeden çıkmak zorunda kaldım.Tam yazarken Sanberk bi ağlamaya mı desem daha doğrusu bağrmaya başladı pat kapattı pc.Kızdı bana .Zaten beni pc başında görünce çok kızıyor biliyor ilgim başka yerde olduğunu.

Ayşegül evet canım 3 çocukla zor oluyor.Resim ve hamur işi gelince hiç canını sıkma hoşlanmıyor demekki şuan için ilgisini çekmeyen bir şeydir.
Sanberk için söyleyim daha önceden de söylemiştim küplerle legolarla hiç oynaka istemezdi çeşit çeşit lego aldık ama yok sevmedi.Sonra bir gün kendisi çıkartı ve ne göreyim büyük küplerden çok güzel bir şekilde 8 tane dizmiş.Demeki dah aönceden bu oyun bir anlama vermiyordu ona.Şimdi küplerden cami yapıyor,tren,vapur vbs.Belki de senin oğluna sevdiği bişey yaparsan ilgisini çeker.
Mesela sanberke çiçek puzzel verirsen yapmaaz ama araba,çapağıcı,uçak, veye herhangi taşıt aracı olursa yapam ister.Ama ilk önce zorlamakla olmaz hatta daha çok istemeyecektir.Bence ona herhangi bişey göstremek gerk yoktur zaten daha büyük kardeşleri var o onlardan görüyor eğer bişey ilgini çekerse yapacaktır.

selam canlarım nasılsınızz bi görünüp bi kayboluyorum ama yoğunluk ve yorgunluktan oluyo inanın :KK43:(
aynurcum burcucum fikriyecim iyimisiniz kızlarrr aslı hiç uğramamış galiba inş sorunları hallolmuştur
küçük oğluşa gelince bez işi hala olmadı niyetide yok şimdilik ama ben diğer çocuklarıma olduğu gibi bunada ısrar etmiyorum nasılsa bi gün söyliyecek .. bu arada oğluş resim yapmaktan oyun hamuruyla oynamktan falanda hoşlanmıyo ..varsa yoksa oyun hihoyyythihoyyytbende zorlamıyorum zaten zorla olmuyoda nasıl sevdirebilirim onu da bilmiyorum abisi ablası yapar resim ama göz ucuyla bile ilgilenmez herhalde henüzhazır değil maaşallah yavrucaklarınızaa ...bizden haberler böyle gelişmeler olursa yazarım çok öpüyorum hepinizii kuzularınızıda:1hug::ecrin_bebek::KK3:
canım demekki hazır değil henüz yada her çocuğun farklı ilgileri olabilir ali demekki resim yapmaktan pek hoşlanmıyor ege de öyle arabalarla falan oynamıyor pek hep yapboz lego ve resim türü şeyler yapıyor aşağı iniyoruz bir süre sonra sıkılıp eve gidelim diyor :)

kızlar bu arada ben ütüde iki parmağımı yaktım çok acıyo yanık kremi sürdüm ama nafile mafoldumben

burcu canım kusurama bakma akşam bir iyi geceler demeden çıkmak zorunda kaldım.Tam yazarken Sanberk bi ağlamaya mı desem daha doğrusu bağrmaya başladı pat kapattı pc.Kızdı bana .Zaten beni pc başında görünce çok kızıyor biliyor ilgim başka yerde olduğunu.

Ayşegül evet canım 3 çocukla zor oluyor.Resim ve hamur işi gelince hiç canını sıkma hoşlanmıyor demekki şuan için ilgisini çekmeyen bir şeydir.
Sanberk için söyleyim daha önceden de söylemiştim küplerle legolarla hiç oynaka istemezdi çeşit çeşit lego aldık ama yok sevmedi.Sonra bir gün kendisi çıkartı ve ne göreyim büyük küplerden çok güzel bir şekilde 8 tane dizmiş.Demeki dah aönceden bu oyun bir anlama vermiyordu ona.Şimdi küplerden cami yapıyor,tren,vapur vbs.Belki de senin oğluna sevdiği bişey yaparsan ilgisini çeker.
Mesela sanberke çiçek puzzel verirsen yapmaaz ama araba,çapağıcı,uçak, veye herhangi taşıt aracı olursa yapam ister.Ama ilk önce zorlamakla olmaz hatta daha çok istemeyecektir.Bence ona herhangi bişey göstremek gerk yoktur zaten daha büyük kardeşleri var o onlardan görüyor eğer bişey ilgini çekerse yapacaktır.
canım önemli değil anlıyorum seni ege de bilgisayara bakmamdan hoşlanmıyor şu an uykuda ama

çook burnumuz akıyorr :)) neyseki ateşimiz yok

İyi geceler güzel annelerim ve minik kuzular.sizleri çok özledim ama yogunluktan bir türlü fırsat bulupta gelemedim inşllah herkes iyidir çokçok öptüm sizleri.

canım önemli değil anlıyorum seni ege de bilgisayara bakmamdan hoşlanmıyor şu an uykuda ama

çook burnumuz akıyorr :)) neyseki ateşimiz yok

Canım çok geçmiş olsun bizde geçenhaftahastaydık daha tam atlatamadık bile.

Aslı canım umarım iyisinizdir.Biz de hastaydık nerdeyse 1 ay oldu iyileşene kadar.Geçer o da geçer canım.

X