2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar sizde benim gibi yorgun musunuz ?

bugünlerde her günüm yorgun ve bitkin başlıyor ve öyle devam ediyor :KK43:((
bir de üstüne üstüne eşim mikrop kapmış onun hastalığı vardı şükür daha iyi ama ben bittim yaa sanki maden ocağında çalışıyorum ...

Burcum canım aynen öyle canım.Normalde fazla kahve tüketten değilim ama bu günlerde kalkar kalkmaz içiyoruk ki belki kendime gelirm ama yoky ok bütün gün yorgun dolaşıyorum.Sonbahardan kaynaklanıyordur belki.Güneşli günler gitti artık daha çok bulutlu günleri yaşıyoruz vucutda adapte olana kadar biraz bçyle olur.Dr bol bol temiz havda gezmeiçok eyve sebze tükketmesini tavsiye ediyor.
Bide biz sanberkile hastayız burnularımız akıyor boğzlarımız ağrıyor.Dr gitmedik A* vferin içiyoruz ama faydası olurmuki bilmem bakalım yarın ne halde oluruz.

canım çok çok geçmiş olsun sanberkin hastalığı da sana geçsin :))

ben kahveyi zaten çok severim sırf bu yüzden daha fazla tüketiyorum ama etkisi çabuk geçiyor
bu arada burda hava hala çok güzel ve sıcak
sanırım beslenmeme çok dikkat edemiyorum özellikle sebzeye
karma bir multivitamin takviyesi mi alsam acaba

kızlar sizinkilerde geceleri uyanıyor mu hala ege uyanıyor özledim deliksiz uykuyu
bi kere su içiyor, bir kere de mama, sabahta emzik için uyanıyor veriyorum uykusuna devam ediyor

kızlar bende yorgunluk hep var zaten....benimkiler gece mamayı çoktan bıraktı su içinde kalkmıyorlar ama burak 3-4 gündür gene yanlız yatmaz oldu ona sinir oluyorum

Burcum Sanberk çoktan gece beslenmyior daha sonra tek su için kalkardı ve emzik daha sonra da tek emzik için.Artık emizk de yok ve maşalalh deyşn uyudumu sabah uyanıyor.ama sanberkin genel olark gece uyuku problemimiz yoktu o da var.
Ben ce de canım vitaminden ihtiycımız var.Ben iki gündür limonlu ballı çaylar ve ballı limonata yapıyorum kendime daha iyi hissediyorum kendimi.

Bizm şimdi problemimiz sanberkin yemek yememsi.Çorba pek istemz birkaç kaşıktan sonra istemiyor.Sarma dolma makarna onlardan da az yer.Önceden köfte severdi artık onuı da az yiyor.Sanırmö 2 yaşı cıvarında çocuklar böyle oluyor.Kan testleri çıktı ayrantılı zinkoüb 12 vitamin ve demir bakıldı hepsi çok iyi çıktı.Ama buna rağmen hemoglobin 10.8 normalde en az 11.5 omalıdır.Biz genetik bir şey olduğunu düşünüyoruk ama çok şükür herhangi bir hastlaığı yokmuş.Daha iki hafta demir ilacı verecez sonra bırakacakmışz.
Bizden bunlar.

aynurcum sanırö yine dönemsel bir şey çünkü sanberk de çok zor uykuay dalıyor.Normalde çok kolay uyutabiliyordum.Sabır cnaım başka diyecem bişey yok.

Sanberk de uyucağı zaman ona sarılmamı istiyor ve sürekli aynı nini söylememi istiyor.Başak niniler söylemeye çalışıyorum ama beni durudurup hayır diyernini diyor.Artık aynı şey söylemekten sıkıldım ya.

benim yorgunluğumun nedeni uykumu tam alamadığım için olabilir o zaman bu gece uyanma işine bi çözüm bulmam lazım demekki bi yerde yanlış yapıyorum bilmiyorumkismile

evet ege de uyku konusunda direnmeye başladı sanırım bu aylarda oluyor böyle şeyler

iştahımıza iyi yada kötü diyemem çünkü bir gün beni bile yiyecek nerdeyse :) ama ertesi gün aç geziyor anlamadım gitti

özelde aşı yaptıran arkadaşlar hepatit a aşısı yaptırdınız mı sağlık bakanlığının aşı takviminde bu ayda aşı yok çünkü

arkadaşlar biz hepatiti A aşısı yaptık ama özelde.
Bide kna sayımı yapıldı.Herşey normal çıktı.Sizde ne kadar o aşı biz 25 lira ödedik.

ya kızlar başıma neler geldi dün burak düştü hemen hastaneye gittik rontgen falan çektiler...kuzumun burnuna dikiş attılar yaaa çok kötüydü hala şokundayım

yazılanları okuyorumda (her nekadar çok çok nadir gelsemde buraya bende 8.ay annesiyim) yaşadıklarımız ne kadar çok birbirine benziyor

1-emziği bıraktırmak şuan imkansız sanırım izliyorum duruyu ama ne o nede ben böle bi sinir harbinden kolayca çıkamayız azıcık daha geçsin
2-tuvalet eğitimi için bencede erken köşeye saklanıp kakasını yapıyor ona bakıncada kızıyor ama aldığım klozet kapağına oturtuncada oyuna başlıyor ıkınıyomuşta çıkmıyomuş gibi bezi takınca hopp beze tuvalet
3-uyku aaah ah noluyo yahuu bunlar büyüdükçe azıtıyolar iyice.. gece yatma saati maşallah düzenli fakat gece annneeee babaaaaa diye bağıran bi tip gidiyorum yanına uzanıyorum hemen uyuyo kalkıyorum yatağıma 2 saat sonra annneeeee babaaaaa gene uyuyo sabah yanından kalkıp işe gidiyorum...
4-uyurken kolu okşama meselesi beni psikopata bağladı o okşama değil aslında takıntı gibi bişi kollarımda ellerini gezdiriyo avucunun içiyle tersiyle ... anne adayları bunu okuyunca ayyy ne şekerrr dicek ama hiçte öle değil hele bide tırnak varsa yandığının resmi bide hemen uyumazsa yaterrrr diye çığlık atasım geliyor napsam vazgeçiremedim onunda zamanı var heralde ama akşam dayanamadım yeter kızım ya uyu ya ben gidiyorum dedim
5-bazen geliyor çatttt diye bi çakıyor ulan diyorum içimden küçücük çocuğun maskarası olduk babasına vurduğunda bi kere elini öptürüp özür dilettim acıyo diye her defasında anlattım ama buda geçecek heralde zaten büyüdüğünde de yaparsa o muya terlik gerçeğiyle öğrenecek gibi bi his var içimde
6-en faciasını anlatayım kızlar .. mutfaktayım içerde birden durunun sesi kesildi hah dedim bi yaramazlık var gittim yavaşça salona o anda kendimi balkondan atmadıysam hiç atmam kaka yaptığı bezi çıkarmış içindeki kakalarla parkeleri sıvamış kalanıylada bi güzel tv ekranını sıvamış ekran gözükmüyo beni görüncede kaçmaya başladı kötü bişey yaptığının nasıl farkında olmasa kaçmaz zilli .. ağladım resmen kaç tane bezle çamaşır sularıyla evi sildim ..
7-yolda yürümek mümkün değil ya koşmak istiyor yola kaçmasın diye bende arkasından , ya yükseltilerde yürümek istiyor ki bu en kolayı elimden tutmuş oluyor yada yoruluyor kucak istiyor o kiloyuda uzun süre taşıcak kollar bende yok malesef
8-neseki çok titiz yönleride var temzilik yapmak heveslisi ve bi çok görev verdim ona benle toz alıyor yatak topluyoruz dişlerini çok güzel fırçalıyor ellerini yüzünü güzelce yıkıyor banyosunuda çoğunlukla kendi yapıyor ben yanında oturuyorum

aynurda okudum evet arkadaşım çoğu zaman cinnet noktasına çok geliyoruz bu ben değilim nasıl yapabildim dicek bi sürü şey yaşıyoruz geçen öle bi baktımki kızınca duru ya aynada kendimi görünce tırstım inan ki ben konuşmak konuşmak konuşmak vıdı vıdı larında baya uzmandım her zaman olmuyor ama biz anneyiz ve en büyük özelliğimiz sabır malesef kendini üzme arkadaşım ama çözüm değil unutma yalnızlık insanı kötü yapıyor 10 dk bi ara istiyorsun olmayıncada sinirler harap o zamanlar ben parka çıkarıyorum saat kaç olursa olsun zaman daha çabuk geçiyor belki bi öneri

öpüyorum hepinizi ve kuşlarınızı

X