2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

yok canım bende çorba yapmıyorum 2 gün önce yaptım sebze çorbası önce biraz ondan yiyyorlar sonra normal yemek yiyyorlar ama eymen sebze yemegi yemiyor çorba yada pilav makarna falan benim işim daha zor aynı yemekleri yemeyebiliyorlar bugünde menüde kıymalı dolma var :))

ah aynur kaçırmışım seni.Ben buralardayım.Burcu tatilemi çıktı acaba o da girmiyor.Biz ne yapıyoruz hep aynı sabah biraz parkta dolaşırız bütün gün evde.Akşam biraz çıkıyoruz yürüyüş yaparız.
ıki hafta sonra bulgarisatana gidiyoruz Snberkin doğum gününü orda kutlarız.Onu plan etmeye başladık.

herkese selammmmm
biz döndük eşimin işi gereği erken dönmek zorunda kaldık ama yine de bu tatil hepimize iyi geldi
ege denize bayıldı çıkmak istemedi hiç hep beni denize götürün dedi kahvaltıda başlıyodu :))

sizler nasılsınız bebişleriniz nasıllar sıcaklar iyice bastırdı nasıl vakit geçiriyorsunuz bakalım

burcucum sevindim iyi bir tatil geçirdigine...ben iyiyim ablamlar var yanımda günlerimiz hızlı ve yoğun geçiyor iyi oluyor banada..eymen rahatsız bugün dr. götürdüm idrar tah. yaptırdık cuma sonuçları alıcam galiba diş ama emin olamadım.. oğlanlarda iyi hergün parka gider olduk evde insan olunca götürmesi kolay oluyor bizde haberler böyle canım

burcum ne güzel ettiniz tatile gittiniz.Ne güzel Ege denizi sevmiş.Geçen sene sanberk de denize girmeyi çok seviyordu ama bu sene korkuyor girmek istemedi.Hafta sonu denize gidecez bakalım bu sefer alışırmı?
Aynurcum siz de çok geçmiş olsun.Biz de de durum aynı hep barktayız.
^gündür sanberkin hafifi ateşi var çıkıyor iniyor.ıştahı da yok.Aslında acıkıyor sürekli buzdulabı açıp karıştırıyor yiyecek arıyor.Ama yiyemiyor.Bi baktım üsten arka azılar çıkmış.Bi tanesi tam çıkmamış hala zorluk çektiriyor oğluma.
Biz de durum böyle.

burcucum sevindim iyi bir tatil geçirdigine...ben iyiyim ablamlar var yanımda günlerimiz hızlı ve yoğun geçiyor iyi oluyor banada..eymen rahatsız bugün dr. götürdüm idrar tah. yaptırdık cuma sonuçları alıcam galiba diş ama emin olamadım.. oğlanlarda iyi hergün parka gider olduk evde insan olunca götürmesi kolay oluyor bizde haberler böyle canım
Geçmiş olsun canım ya bir seferinde doktor bizden de idrar tahlili istemişti ama ege o torbaların içine yapmadı maalesef :KK43:(

ne güzel ablanlar varmış yanında kalabalık olunca sana da iyi gelir canım öbür türlü sende kendini kötü hissedersin bizde ablamla birleşince hiç susmayız aslında biz yakın sayılırız ne de olsa aynı şehirdeyiz burası küçücük yer

burcum ne güzel ettiniz tatile gittiniz.Ne güzel Ege denizi sevmiş.Geçen sene sanberk de denize girmeyi çok seviyordu ama bu sene korkuyor girmek istemedi.Hafta sonu denize gidecez bakalım bu sefer alışırmı?
Aynurcum siz de çok geçmiş olsun.Biz de de durum aynı hep barktayız.
^gündür sanberkin hafifi ateşi var çıkıyor iniyor.ıştahı da yok.Aslında acıkıyor sürekli buzdulabı açıp karıştırıyor yiyecek arıyor.Ama yiyemiyor.Bi baktım üsten arka azılar çıkmış.Bi tanesi tam çıkmamış hala zorluk çektiriyor oğluma.
Biz de durum böyle.
canım şu an online görünüyorsun ama muhtemelen beni görmezsin
kendim bir okulöncesi öğretmeni olmama rağmen sana imreniyorum canım itiraf edeyim :kedi:
maşaallah hergün sanberkin sebzesi meyvesi aldığı vitaminler parkı oyunu falan herşeyiniz bir düzen içinde sanırım ben beceremiyorum sanırım hatta işlere yetişemeyince egeye patlıyorum sonra da vicdan azabı çekiyorum :tomato:

bu arada sanberke çok geçmiş olsun canım
ben böyle olduğu günlerde dişleri için flor takviyesi yapıyorum

merhaba kızlar bende epeydir yazamıyorum
internetimiz olmadığı için şimdi internet kafedeyim ordan girdim
umarım herkes iyidir
eşim 2 ay önce askere gitti onun yokluğu çok zor oldu bizim için yeni yeni alışıyoruz artık
onur paşa maşallahı var yaramazlıklara doymuyor herşeyi her sözü anlıyor ama çişe gelince tık yok tuvaklette oturup su oynasa ondan mutlusu yok ama, bende ısrar etmiyorum belkide hazır değildir diye biraz daha erteledik tuvalet işini
hepini,zi ve kuzucukları öpüyorum

oooo kimleri görüyorum hoşgeldin canım
ve tez zamanda Allah kavuştursun diyorum
bu yaramazların hepsinin durumu aynı zaten

merhaba kızlar bende epeydir yazamıyorum
internetimiz olmadığı için şimdi internet kafedeyim ordan girdim
umarım herkes iyidir
eşim 2 ay önce askere gitti onun yokluğu çok zor oldu bizim için yeni yeni alışıyoruz artık
onur paşa maşallahı var yaramazlıklara doymuyor herşeyi her sözü anlıyor ama çişe gelince tık yok tuvaklette oturup su oynasa ondan mutlusu yok ama, bende ısrar etmiyorum belkide hazır değildir diye biraz daha erteledik tuvalet işini
hepini,zi ve kuzucukları öpüyorum

Fatmacım seni çok özledik kaç aydır yazmıyorsun.Blogunda da yoksun.Eşin ne kadar askerlikte olacak?İki ay bitmiş kalan aylar da çabucak bitsin İnşallah.
tuvalet işine gelince biz de bu yaz alıştırmak istiyordum ama gözüktüü kadar ya kışın ya gelecek kışın olacak bu iş.
Aslında Sanberk çişini kakasını geleceğini anlıyor hatta bazen meraklanıp lazımlığını alır bezini çıkartırır demelerde bulunuyor.Ama henüz lazımlıkta ne çiş ne kaka yaptı.Korkuyor tam oturur çişi gelince kalkıyor.Birkaç kez kabız da olodu korkudan.Ben de hiç üstüne gitmiyorum hiç tv falan konuşmuyorum artık.Kendi haline braktım.Hazır olunca öğrencektir.Zaman var.

biz de son dumlar.Sanberk kaksından korkuyor:)))))))) gaz çıkartsın hemn arkaya bakıyor kaka olmasın.Anne sil sil diyor.Sadece gaz çıkaretığını nasıl anlatayimki:)
Başka son azıları çıkıyor üsten 1 tanesi çıktı diyeri çıkmak üzere altaki kabarmış değil henüz çımayacaklar herhalde.Arada ateşi çıkıyor dün kustu.bugün ateşi yok ama hala zor yemek yiyor daha çok süt ve meyve suyu içiyor.E bizde böyle ya sizde?

biz hep atta istiyoruz hiç oturtmuyor bizi :))) hep gezelim istiyor
iştahımız fena değil. aynı durum bizde de var ege bir kere altı açıkken halının üstüne kaka yaptı ve korktu ( neyseki kabızdı da dağılmadı yaaa) :KK43:((( hadi çiş yapalım diyorum ve hayırr diyor ağlıyor bu çiş işini bende biraz ertelemeye karar verdim fikriyecim ne zormuş yaa....

bizimki lazımlığı koltuk sanıyor altını açıp oturtturuyorum ve onu alıp tv karşısına geçiyor çizgi film aç diyor başlıyor orda izlemeye :)))

kızlar oğlum son günlerde çizgi film izlemeyi seviyor ama en çok gece bahçesine bayılıyor sizinkilerinde ilgisini çekmeye başladı mı

bu arada size bir şey sormak istiyorum sizin bebişler nerde yatıyor ben artık karyolaya geçirmek istiyorum hala park yatakta yatıyor ama ege yatağına çok alışık sadece orda kendi kendine uyuyor karyolada nasıl olur acaba birde çilekte falan daha alçak karyolalar var benimki tek kişilik baza ona parmaklık gibi bi şey düşünmem lazım yandan düşmesin diye bi fikriniz var mı

burcu aslında çocuk hazır ise tuvalet işi zor değil sadece doğru zamanı bulmalıyz.eğer korku gibi bir hissleri varsa hemen kesmek gerkiyor.En az 2 ay sonra tekrar denemsk gerkiyor.Biz şimdilik braktık.Ama lazımlık banyoda duruyor onun varlığına alışsın diye.Biizm için şuna en doğur kararıdır diye düşünüyorum.
Çizgi filmi gelince sanberk daha 1.5 aylıkken gece bahçesini çok sevmişti hele igil pigıl ona igol igol derdi.Şu son zamanlarda cailoo seviyo Kaju kaju aç diye bağrıyor.Ama tek ölende izlemesini iizn veriyorum o da yemeğini yerken yooksa yemiyor.Oun dışında izlemesini izin vermiyorum.Ama bazen kaçamaklar oluyor açıkçası.Bide çizgi filmi izlerken mutlaka yanına olurum be ne olduğunu anlatıyorum.Birkaç izlemeden sonra tek tük sesimi çıkartıyorum.Caillo çamurda oyama bölümü çok seviyor bu günlerde şimdi ben değil artık o anlayıor bana.Ama yine başak seçeneğim olsaydı hiç tv izletmezdim şimdilik.

herkese selamlarrr
unutmadınız dimi beni arad girip bakıyorum artık gelmeye çalışcam çiş eğitimini konuşmuşssunuz kesinlikle doğru zamanda olmalı yoksa uzayıp gidiyo ve ben sabiha paktuna keskini dinlemiştim kesinlikle bu konu hakkında konuşulmamalı dedi .. çocuk psikiyatr ve noroloğu .. bak çiş yapcaksın şimdi içinden çıkacak falan gibi sölenen sözlerin yanlış olduğunu söylemişti .. sadece tuvalete oturtup ya da lağzımlığa beklenecekmiş biraz yaparsa yapar yapmassa başka zamana ..
ee kızlar nasılsınız inşallah iididr herkes biz ailecek gribiz ve çokk sıcakkk :KK43:(( geceleri çok zor uyuyoruz herkesi çok öpüyorum

X