ana ben yenı gördum daha
düğününde cok değişık olmuşsun zmana baklılırsa gelınlığınde cok guzel cnmm mutluluğun daım olsun ınş söz pastanda yazılı olduğu gıbı
:Saruboceq:aminn hayatım...
darısı sana ve tüm istiyen bekarlara...:1hug:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ana ben yenı gördum daha
düğününde cok değişık olmuşsun zmana baklılırsa gelınlığınde cok guzel cnmm mutluluğun daım olsun ınş söz pastanda yazılı olduğu gıbı
ne eskisi ne de yenisi önemli olan sevgi ve saygının bakii kalması... :1hug: allah mutluluğunuzu bozmasın ve en kısa zamanda bir bebekle şenlendirsin yuvanızı :Saruboceq: :ecrin_bebek: a.s.
mrblar özloşcum çok yakışmışsınız çok beğendim zaten forumda yazdıklarınız dikkatimi çekiyordu hep ve kimseye yorum yapmadım şimdiye kadar ama tesadüfen fotolarınızı görünce dayanamadım güzel kalpli biri diye düşünmüştüm şimdi anladım ki kendi de çok güzel mutluluğunuz daim olsun sevgilerlea.s.
gelinlikk fena halde yakışmış yaabiraz geçte olsa çokk çokk mutluluklar yanlız herkes siyah saçı öneriyor ama kaşların eğer kalınlaştırabiliyorsan siyah saçla daha hoş durur diye düşünüyorum tekrar mutluluklar...