Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gerçekten çoook güzel fotolar.Allah mutluluğunuzu daim etsin ömür boyu...inşallah bebeğinide kucağına aldığın fotoları görürüz burdan..Allah tüm dileklerini kabul etsin:Saruboceq:
canım resimlerine bayıldım.gerçekten çok güzelsin.bu arad eşinle birbirinize çok yakışmışsınız.allah mutlluluğunuzu daim etsin.maaşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
canım benım ne kadar güzel günlermişşş cok yakısmısınız eşinle
Allah bozmasın mutlulugunuz daim olsunn
sıra kücük bebişimize gelmiş artıkkk onuda aileye en kısa zamanda katarsınızdaa
bu mutlulugunuz kat kat artar inş
bi şey eklemeyi unutmuşum eşinle çok yakıştırıyorum ben sizi .. muutluluklarr canımcım...
aminnn hayatım hepimizin inş...ozlos Allah mutlulugunuzu daim etsin canim....hersey gonlunce olsun...
inşallah canım yaaa inşallah...her defasında ayrı guzel olmussunuz.allah evlılıgınızı,mutlulugunuzu daım etsın.bebıslerle taclandırsın ınnsallah
özloşşş, gelin olduğunda çok güzel ve çok farklı olmuşsun ömür boyu mutluluklar. ayrıca sözdeki börek çörekte karnımı acıktırdı.
eski modelmi süpersin abla ya zaten çk güzelsinde prenses gibi olmuşsun ayrıca seneler geçmiş belki ama hiçte eskide kalmış gibi değil gayet moder ve şıksın valla ben kendi resimlerime bakınca pek bir sönük kalmışım yahu senin yanında :)))
özlos canim cok güzel cikmissin
ayrica gelinligin de cok güzelmis ,bu arada hemserim oldugunuda ögrendim canim ve cok sevindim
özloş ne tatlıymışsın sen yaa
Allah ayırmasın