• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2000 yılında başlıyan masalım...

özlemimm gelinliğinin içinde peri kızı gibisin:asigim: canım benim sen her halinle güzelsin fakat gelinliğin içinde aynı peri kızısın

birbirinize çok yakışıyorsunuz Allah nazarlardan korusun mesut mutlu birlikte yaşlanmayı nasip etsin :Saruboceq:

özlemimm gelinliğinin içinde peri kızı gibisin:asigim: canım benim sen her halinle güzelsin fakat gelinliğin içinde aynı peri kızısın

birbirinize çok yakışıyorsunuz Allah nazarlardan korusun mesut mutlu birlikte yaşlanmayı nasip etsin :Saruboceq:

canım benimmm çook saol...
beğenmene sevindim....hihoyyyt

tütütüttü maşallah özlemim çok yakışmışsınız...bu arada bişey farkettimm..söz nişan düğün yinee 3 değişik saç rengii:))))maşallah yavrum allah mutluluğunuzu daim etsin..bir melekle pekinleştirsin...aminn..

teknom çok saol birtanem...
valla evet aynen öyle olmuş..
iyiki zamanında değiştirmişim saçımı bak şimdi kaldım böyle...
güzel temennin içinde ayrıca çook saol canım....

Seni güzelliğin yazdığın her harfte kendini belli ediyor zaten canım...

Rabbim sevgini, huzurunu hiç eskitmesin inşallah...

Ama yanlış anlamazsan bir fikrimi paylaşmak isityorum; koyu saç rengi sana daha çok yakışmış, yüzün daha çok ortaya çıkmış ben o halini daha çok beğendim...

Sevgilerimle....

özloş kıs sen ne kadar güzelmişsin.
ama eşine söyle siyah saçlı daha güzelsin ;)
geceleri topiğe gelemiom diye göremiyodum resimlerinizi, bunu yeni gördüm.
Allahım mutluluğunuzu daim etsin canım.
çift olarakta çok yakışmışsınız. maşallah diyeyim.

Seni güzelliğin yazdığın her harfte kendini belli ediyor zaten canım...

Rabbim sevgini, huzurunu hiç eskitmesin inşallah...

Ama yanlış anlamazsan bir fikrimi paylaşmak isityorum; koyu saç rengi sana daha çok yakışmış, yüzün daha çok ortaya çıkmış ben o halini daha çok beğendim...

Sevgilerimle....

canım benim yaa çok teşekkür ederim,çok mutlu ettin beni....
kesinlikle senin içinde geçerli bu...
asla yanlış anlamam saol birtanem...bunada sevindim çünki şu an saçlarım koyu ....Şeniz

özloş kıs sen ne kadar güzelmişsin.
ama eşine söyle siyah saçlı daha güzelsin ;)
geceleri topiğe gelemiom diye göremiyodum resimlerinizi, bunu yeni gördüm.
Allahım mutluluğunuzu daim etsin canım.
çift olarakta çok yakışmışsınız. maşallah diyeyim.

saol tatlım yaaa söylerim eşime hemde seve seve.....:jeyyar:

ayyy özloşş
içim tuhaf oldu
allah mutlulugunuzu daim etsin
cok yakismissiniz..

inşallah en kısa zamanda aranıza bir küçük melek kaatılır..
sevgileer

canım ablam benım yine herzamanki gibi çok tatlısın yaa bayılıorum sana .. eniştede fena deilmiş hee :jeyyar: çoktatlısınız çok yakışıosunuz ömur boyu mutluluklar dilerim hayatımm ...

canım yaaaa alemsin...
saol birtanem o senin güzelliğin tatlıım....

canım maşallah çok güsel görünüosunn .Rabbim bir ömür boyu aynı yastıkta kocatsın sizi inşallah

Back