2000 yılında başlıyan masalım...

ayy tam bir masal gibi resimlerrr
peri masalıı
maşallhhh
RABBİM ahirete kadar sürdürsün inşlh evliliğinizi

gerçekten çoook güzel fotolar.Allah mutluluğunuzu daim etsin ömür boyu...inşallah bebeğinide kucağına aldığın fotoları görürüz burdan..Allah tüm dileklerini kabul etsin:Saruboceq:

canım resimlerine bayıldım.gerçekten çok güzelsin.bu arad eşinle birbirinize çok yakışmışsınız.allah mutlluluğunuzu daim etsin.maaşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

çok ama çook teşekkürler canlarım...
çok uzun zaman oldu ama yine o günlere gidip mutlu oldum sayenizde...:1hug:a.s.

bi şey eklemeyi unutmuşum eşinle çok yakıştırıyorum ben sizi .. muutluluklarr canımcım...

eski modelmi süpersin abla ya zaten çk güzelsinde prenses gibi olmuşsun ayrıca seneler geçmiş belki ama hiçte eskide kalmış gibi değil gayet moder ve şıksın valla ben kendi resimlerime bakınca pek bir sönük kalmışım yahu senin yanında :)))

her defasında ayrı guzel olmussunuz.allah evlılıgınızı,mutlulugunuzu daım etsın.bebıslerle taclandırsın ınnsallah

özloşşş, gelin olduğunda çok güzel ve çok farklı olmuşsun ömür boyu mutluluklar. ayrıca sözdeki börek çörekte karnımı acıktırdı.

ozlos Allah mutlulugunuzu daim etsin canim....hersey gonlunce olsun...
aminnn hayatım hepimizin inş...
her defasında ayrı guzel olmussunuz.allah evlılıgınızı,mutlulugunuzu daım etsın.bebıslerle taclandırsın ınnsallah
inşallah canım yaaa inşallah...
özloşşş, gelin olduğunda çok güzel ve çok farklı olmuşsun ömür boyu mutluluklar. ayrıca sözdeki börek çörekte karnımı acıktırdı.

canım benimmmm saol..

ne güzel sözler böyle hayatım yaa çok mutlu oldum valla...
ayrıca asla ne sönük kalması hayatım sende çook güzel olmuştun...

özlos canim cok güzel cikmissin
ayrica gelinligin de cok güzelmis ,bu arada hemserim oldugunuda ögrendim canim ve cok sevindim

ana ben yenı gördum daha
düğününde cok değişık olmuşsun zmana baklılırsa gelınlığınde cok guzel cnmm mutluluğun daım olsun ınş söz pastanda yazılı olduğu gıbı

ne eskisi ne de yenisi önemli olan sevgi ve saygının bakii kalması... :1hug: allah mutluluğunuzu bozmasın ve en kısa zamanda bir bebekle şenlendirsin yuvanızı :Saruboceq: :ecrin_bebek: a.s.

mrblar çok yakışmışsınız çok beğendim mutluluğunuz daim olsun sevgilerlea.s.

Son düzenleme:
gelinlikk fena halde yakışmış yaabiraz geçte olsa çokk çokk mutluluklar yanlız herkes siyah saçı öneriyor ama kaşların eğer kalınlaştırabiliyorsan siyah saçla daha hoş durur diye düşünüyorum tekrar mutluluklar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…