-20 kilo için başaracağına inan

Merhaba :)

Öncelikle azmin ve inancın için tebrikler :) verdiğin 2,5 kilo ödem su vs denilsede sonuçta kilo gitti mi gitti, Bu belki bir iki hafta sürer moralini sakın bozma çünkü tartıya her çıktığında kilo vermiş olacaksın. geçen hafta ve hafta sonu spor yapamadım bile hatta yazılarımda görmüşündür 77,5 kiloya bile sevindim. ancak bu sabah bir tartıldım 75,7 kiloyum.
Kendini şartlandır zihnin seni nasıl kilo aldırdı sonra kilo vermelisin dedi şimdide ay sonuna kadar yüksek değil örneğin 5 kilodan fazla vereceğim de. üstünü verebilirsin ama 10 kilo vereceğim bu ay dersen ve 10 kilo çıkmadığında bak veremiyorsun kilo kanısı oluşacak zihninde. şu an sağlıklı beslenmeye başlamışsın süper. Artık her ikramı zamanla kabul etmeyeceksin çünkü canın istemeyecek. Yediğimiz halde karnımız tokken bile tadını bildiğimiz çok şeyi tatmak için yiyoruz. Fazlası zarar. artık diyet için değil yok ya canım istemiyor diyebiliyorum.

tam hız devam :) başaracaksın inan. özgüvenimiz yükselecek. hayatta zaten yeterince yükü maddi manevi olarak yaşıyoruz, bedenimizü bu yükten kurtarmak bizim elimizde.

aynen öyle artık sağlıklı besleniyorum. az önce arkadaşım çikolata ikram etti gerçekten canım istemediği için reddettim. bu benim için harika bişeydi. biçok konu ve sayfa okudum burası bana yakın geldi. beraber devam edelim inancımız yüksek :)

Bugün tartıda acaba kötü sürpriz yaparmı dedim ama üzmedi beni yine 75,7 kilom. Öğlen tavuk baget ve salata yedim. Akşam için planımı daha yapmadım.. :)

Evetttt :) 1 hafta aradan sonra tekrar ben geldim :) şehirdışı gezim ve iş yoğunluğu sebebiyle yazamadım. 1 hafta boyunca düzensiz uyku ve sporsuz bir hafta geçirdim ancak kilom halen 75,70 :) demekki kalıcı bir kilo vermişim. Fazla yemeğe yüklenmedim ama urfanın acılı ciğerine de hayır diyemedim :)

Artık yediklerimi az çok biliniyor. bunları tekrar tekrar yazmayacağım. Kalori takibiyle birlikte neyin ne kadar kalori olduğunu az buçuk biliyorum. haftalık kilolarımı ve motivasyonlu sözlerimi paylaşacağım :)

21 günde tüm alışkanlıklarımızı yeneceğimizi unutmayalım :) 21 az yiyeyerek midemizi küçültmeyi,yeme alışkanlığımızı düzeltmeyi, 21 gün spor yaparak spor alışkanlığını kazanmayı , hatta 68 kilo olduğumda 21 gün formülü ile sigarayı da bırakacağımı söyleyebilirim. Sadece 21 GÜN sonrasında artık beyin kabul ediyor :)

Sağlıcakla kalın, her hafta tartılıp yazacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…