Merhaba :)
Öncelikle azmin ve inancın için tebrikler :) verdiğin 2,5 kilo ödem su vs denilsede sonuçta kilo gitti mi gitti, Bu belki bir iki hafta sürer moralini sakın bozma çünkü tartıya her çıktığında kilo vermiş olacaksın. geçen hafta ve hafta sonu spor yapamadım bile hatta yazılarımda görmüşündür 77,5 kiloya bile sevindim. ancak bu sabah bir tartıldım 75,7 kiloyum.
Kendini şartlandır zihnin seni nasıl kilo aldırdı sonra kilo vermelisin dedi şimdide ay sonuna kadar yüksek değil örneğin 5 kilodan fazla vereceğim de. üstünü verebilirsin ama 10 kilo vereceğim bu ay dersen ve 10 kilo çıkmadığında bak veremiyorsun kilo kanısı oluşacak zihninde. şu an sağlıklı beslenmeye başlamışsın süper. Artık her ikramı zamanla kabul etmeyeceksin çünkü canın istemeyecek. Yediğimiz halde karnımız tokken bile tadını bildiğimiz çok şeyi tatmak için yiyoruz. Fazlası zarar. artık diyet için değil yok ya canım istemiyor diyebiliyorum.
tam hız devam :) başaracaksın inan. özgüvenimiz yükselecek. hayatta zaten yeterince yükü maddi manevi olarak yaşıyoruz, bedenimizü bu yükten kurtarmak bizim elimizde.