20 dk

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Üst üste okudum da yorumları 10 sayfa boyunca. Sürekli dalga geçilmesinden canım sıkıldı.Başka sebebi yok:olamaz:

Mantıklı bulmadım tabii ama bazen insanlar akıl tutulması yaşayabiliyor. Bu şekilde yardımcı oluyor musunuz sizce?
Konu sahibi de dalga geçmiyor mi bizimle sizce?

Verdiği cevapları okuduysaniz konu onun cevaplariyla dalgaya döndü.

Yoksa oturup, biri konu acsada dalga geçsek diye düşünmüyoruz.

ben adamdan daha cok konu sahıbını rahat gordum konu sahıbının vermesı gereken tepkıyı burda bız verdık resmen
once adamın rahatlıgına sasırmıstım ama konu sahıbı konusunca sasırmayı bıraktım
zaten hormonlarım tavan yatakda uzatmak ıstemedım dıyen bır konu sahıbı var ortada
ıhanetı aslında bılıyor normal bır durum olmadıgını bılıyor ama kocası aldatsa da sineye ceken kadınlar varya sanırım onlardan bırı
bu supheylede nasil hormon tavan oluyor ona hic anlam veremedm zaten :işsiz:

Kizlar kapi anahtari esimde de var inanki kilitleyip almama gibi bir durumum olsa almazdim eve bir yere de gitmezdim
Tamam hataliyim gece yataga girmemeliydim ama girdim
Ve su an her mesajinizda farkli farkli ihtimaller olusuyor kafam da bu ihtimaller dun aklima gelmedigi icinde ozur dilerim
Gec de olsa gidecegim

Kendini kanıtlamak mi istedi acaba konu sahıbı? yani bu da cok tuhaf bır tepkı.
konu sahıbı bu soruya yatakda uzatmak ıstemedım dedı

:)

yanı hem yatakta uzatmak ıstememıs hemde hormonları bu aralar tavanmıs
oyle soyluyor

duygusal ılıskılerı oldugu cok acık gorusmek ıcın cocukları kullanmıslar resmen

evde oturuyorlar bas basa guzel guzel ama bellıkı rahat konusamıyorlar veya konusma yarım kaldı ya da baska ne varsa aralarında ozel dıyolog belkıde kadın eve gıttı adamı aradı kocam evde yok ıkı dk daha goreyım yuzunu dedı belkıde ? bılınmez belkı de koca kısısı sevgılısıne senın yuzunu bır kere daha goreyım dedı aralarındakı ıletısımı bılmıyoruz ama kımın cagırdıgının onemı yok cagırılma durumuna gerek yok aralarında bırsey var onemlı olan bu aralarında bırsey olmasa boyle seyler yapmazlardı :)
Bende o yuzden diyorum muhabbetin olmayan insani cagirma yada geleyim deme cureti bulamazsin ki zaten kendin de ayni seyden bahsediyoruz yani.. samimi oldugum komsularim var hicbirinin kocasi ben evden ciktiktan sonra pesimden gelmez ki samimiyetim olsa bile cagirmam ya da bana geleyim mi diyemez bunlari diyebilmek icin de onceden birseyler olmasi gerekiyor.. 5 dakka once evinden cikan birine de bunlari dememissen evine gidemezsin degil mi kaldi ki habersiz takildin pesine gittin diyelim birseyler olmayan kadin daha kapiyi caldihinda abi esim yok biliyorsun sonra gel demesi lazim evine almasi degil

Bende o yuzden diyorum muhabbetin olmayan insani cagirma yada geleyim deme cureti bulamazsin ki zaten kendin de ayni seyden bahsediyoruz yani.. samimi oldugum komsularim var hicbirinin kocasi ben evden ciktiktan sonra pesimden gelmez ki samimiyetim olsa bile cagirmam ya da bana geleyim mi diyemez bunlari diyebilmek icin de onceden birseyler olmasi gerekiyor.. 5 dakka once evinden cikan birine de bunlari dememissen evine gidemezsin degil mi kaldi ki habersiz takildin pesine gittin diyelim birseyler olmayan kadin daha kapiyi caldihinda abi esim yok biliyorsun sonra gel demesi lazim evine almasi degil
aynen bılıyorum canım aynı fıkırde oldugumuzu ben katılmak anlamında ekledım yanı adam davet durumunu bıle asmıs ohoo neler oluyor kımbılır anlamında eklemek ıcın yazdım aynı seyı dusunuyoruz :) katılıyorum

aslında konu sahıbıde farkında ama nıye boyle tepkısız olagan onu anlayamadık bız
yanı adamı bıle anladık da konu sahıbını anlayamadık

Kizlar kapi anahtari esimde de var inanki kilitleyip almama gibi bir durumum olsa almazdim eve bir yere de gitmezdim
Tamam hataliyim gece yataga girmemeliydim ama girdim
Ve su an her mesajinizda farkli farkli ihtimaller olusuyor kafam da bu ihtimaller dun aklima gelmedigi icinde ozur dilerim
Gec de olsa gidecegim
Evlilik değil evcilik mübarek.

-nasıl gidersin kadının evine
+evli kadınla işim olmaz gel sevişelim
-hadi sevişelim... ben amcama gidiyom
+özür dilerim al sana gül, evimize dön de sevişelim
-tamam hadi gidip sevişelim.

Gitme bence gitmen için emin olmalısın suçüstü yapmalısın "Gitme-gelme" işi çocuk oyuncağına dönmemeli yoksa ciddiyetini kaybeder
Suan esı durumu örtpas edıp olmadıgnı kanıtlamak ıcın herseyı deneyecektır.Bi kac gün yemiş gıbı ınanmıs gıbı tavranmslı konu sahıbı

31 aylik daha yeni yeni anlamaya konusmaya basladi net deil yine de
Benim kiz d 3 bucuk yasinda bazi seyleri unutmuyorlar iki gun once gittik parka cocugun biri sekerini almaya calisti bunu iki gun sonra birden aklina gelip soyledi babasina belki sizinkine gerektigi sekilde sorsaniz soyler

aynen bılıyorum canım aynı fıkırde oldugumuzu ben katılmak anlamında ekledım yanı adam davet durumunu bıle asmıs ohoo neler oluyor kımbılır anlamında eklemek ıcın yazdım aynı seyı dusunuyoruz :) katılıyorum

aslında konu sahıbıde farkında ama nıye boyle tepkısız olagan onu anlayamadık bız
yanı adamı bıle anladık da konu sahıbını anlayamadık
Bende anlayamadim dunku halimi

Evlilik değil evcilik mübarek.

-nasıl gidersin kadının evine
+evli kadınla işim olmaz gel sevişelim
-hadi sevişelim... ben amcama gidiyom
+özür dilerim al sana gül, evimize dön de sevişelim
-tamam hadi gidip sevişelim.
Suan esı durumu örtpas edıp olmadıgnı kanıtlamak ıcın herseyı deneyecektır.Bi kac gün yemiş gıbı ınanmıs gıbı tavranmslı konu sahıbı
Su an sadece midem bulaniyor yuzunu bile gormek istemiyorum sabahtan beri 10 oldu aramasi hala acmadim

[QUOTE="Tanssss, post: 65358341, member:
Ama esim ben o çırpıya mi kaldim dedi

Bu laftan sonra acayip killanirim
[/QUOTE]
Birde kadin daha once aldatmis kocasini yanlis okumadiysam eger.. boyle bir kadini niye evine alir arkadaslik edersin anlamam gerci halti yiyecek koca sen arkadaslik kurmasanda gizlice yapmis olanikir di de

31 aylik daha yeni yeni anlamaya konusmaya basladi net deil yine de
hay allahım ya 31 aylık daha yenı konusmaya basladı dıyorsunuz
konusmaya yenı baslamıs olabılır ama anlamak konusunda sıkıntı olmaz cocuklar herseyın farkında olur sızın gıbı cumleler kurmayınca anlamadıgını mı sanıyorsunuz
cocugunuza sorsanız anlatır onemlı olan dogru soruyu sormak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back