20 dk

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
[/QUOT
Tam tersine cok samimi bir tek o arkadasi ile fazla gorusuyor
ama kadınla bi samimiyeti yok ya da sizler ailecek samımı degılsınız. Adam sıze gunduz vaktı cat dıye gelse dese, yenge cocuk durmadı da getırdım bi hönnkk olmaz msınız?
Bakın su konuda anlasalım ıkısının bu konudaki rahatlıgı ve samımıyet gerektıren hareklerı öncesının var oldugnu gösterıyor. Cunku zaten 2 saat sızde durmus gıtmsı bır kadına esi evde olmadıgnı bıle bıle cat dıye gecenın bır vaktı cocuk durmadı dıye gıdılmez.olmaz yani.

Yani kizin nerde bilmiyorsun. Nasil birden aglamasi kesildi? Yani kiz içerde öyle agliyor, dikkat etmiyorsun bile öyle mi? Esinde sana bisey demeden kizi alip çekip gidiyor? Ben ilk buna takilirdim. Senin haberin olmadan kizi alip gitmis. Sen bakmiyorsun bile. Bu nasil düzen?

Daha 10 dakika önce kadin sizdeydi, niye esinde onun balkonunda oturma istegi oldu?

Konuyu nerden tutsan cidden elde kaliyor

gercekten boyle mı bakıyorsunuz konuya bellıkı bastan konuyu ve yorumları okumamıssınız o yorumlar sonradan konu sahıbının yazdıgı mesajlar dolayısıyla sekıllendı

koca kısısı baska kadının dıbınden ayrılmıyor belkıde ondan etkılendıgı ama yanında cocuklar oldugu ıcın donup dolasıp gelıyor ve karısıyla bırlıkte oluyor
konu sahıbı bana bır gül bıle almadı hedıye almadı dıyor hıc bırsey olmamıs gıbı
neden bunu yaptın dıye sorana da yatakda uzatmak ıstemedım dıyor konu sahıbı
ne akıl tutulması bayagı bılınclı bılerek ısteyerek hareket edıyor zaten hormonları tavanmıs ateslıymıs bu aralar konu sahıbı demın oyle de dedı

burda bızde ne yapıyorsun sen su yaptıgın normal mı normalde sunu yapman lazımdı barı artık bırsey yapma dedık
tuttu amcamlara gıdıcem dedı

dalga gecen bız mı olduk sımdı
yardımcı olan yorumlarımıza neler yazdıgını okumadıgınız cok bellı

konuda dalga gecen bırı varsa oda bız degılız emın olun
Aynen yorumlarımızı okuyup sanki dalga gecmisiz gibi laf sokulmasından sıkıldım artık🤦🏻‍♀️
konuyu tam okuyun ve dalga gecmeye gelmis insalar diyip laf soylemeyin...

yardımcı olmaya calıstık adamin yaptgi sey ortada ki her kadinin hissedecegi bir duyguyu konu sahibide hissetmis rahatsz olmus ama ne yapmis sevismis simdi biz burada ne desek bos sevisirsen sen bu adamla o ayni sekilde davranmaya devam edecek...

Yani konu sahibi en büyük dalgayı kendisiyle gecmis elimizden bisi gelmez 🤷🏻‍♀️

Yani kizin nerde bilmiyorsun. Nasil birden aglamasi kesildi? Yani kiz içerde öyle agliyor, dikkat etmiyorsun bile öyle mi? Esinde sana bisey demeden kizi alip çekip gidiyor? Ben ilk buna takilirdim. Senin haberin olmadan kizi alip gitmis. Sen bakmiyorsun bile. Bu nasil düzen?

Daha 10 dakika önce kadin sizdeydi, niye esinde onun balkonunda oturma istegi oldu?

Konu sahibi diğer odada oğlunu emziriyormuş kocası da kızıyla ilgileniyormuş
Ben öyle anladım

Linkini atarsan okumak isterim

Sevgili konu sahibi konuyu actin cevaplarin dalga niteliginde bizimle ugrasmayi birak olayla ilgili dusunmeye basla oyle amcana gidip donuyum felan degil bu is ciddi sekilde otur sakince adamla ne konusacagini dusun gece adamla sevisip sabah trip atip kusup gitsen hic birsey olmaz bu ne perhiz bu ne lahana tursusu derler adama tepkini zamaninda verki birdaha boyle seyler yasama

Valla isterse akraba olsun
Şöyle bi devirde evde erkek yoksa kadın varken bi adam girmez
Hele hele erkeğin korkması lazım ya hadi eve girdim kadın bana yeltendi bende ittirdim kadın baktı ki pas vermiyorum imdat diye bağırdı bana saldırdı diye iftira attı
Ee nolcak sonra?
Kadınlar çok mağdur günümüzde
Eh bi kadın da bunu kötüye kullansa adam kendini nasıl aklayacak
Bunu da mı düşünmedi
Çok riskli durumlar
Çocuk ağlamış, ağlasın
Ağlar ağlar susar
Çocukların ilgisini dağıtmak çok kolay
Şimdi eve gidelim yemek yiyelim sonra yine arkadaşınla oynarsın diye oyala geç
Ha hiç durmuyorsa karın alır çocuğu kendi götürür
Sana mı düştü çocuğu götürmek
Bu adam yatağa bile alınmamalıydı
Bende dedim zten ben gitururdum diye

Cocuguma bakiyorum tabi kadin ve kizlari gidince oglum da kizimda agladi oglum 1 yasinda uyku vakti geldi diye emzirip uyutmaya girdim iceri yoksa niye ilgilenmeyim

adamın cagırılmasına bıle gerek yok bır giidesi var :)
normal olan adam cagırılsa bıle su durumda gıtmezdı
Ayni kapoya cikiyor iste 2 saat oturdugum evin hanimi bile pesimden neden gelsin durup dururken.. onceden birsey var ki cagiriyor yada geleyim mi deyip gidiyor..komsuma gidip iki saat otursam evden cikarken hadi gel bize demem ki bir ara sende gel oturmaya derim verilecek alinacak onemli birsey yoksa..uzulmesin ama acaba niye tanistirdi kocasi bunlari.. ben ustunu kapatmazdim yani kisaca taraftan biri gel yada geleyim mi demis ki

Aynen yorumlarımızı okuyup sanki dalga gecmisiz gibi laf sokulmasından sıkıldım artık🤦🏻‍♀️
konuyu tam okuyun ve dalga gecmeye gelmis insalar diyip laf soylemeyin...

yardımcı olmaya calıstık adamin yaptgi sey ortada ki her kadinin hissedecegi bir duyguyu konu sahibide hissetmis rahatsz olmus ama ne yapmis sevismis simdi biz burada ne desek bos sevisirsen sen bu adamla o ayni sekilde davranmaya devam edecek...

Yani konu sahibi en büyük dalgayı kendisiyle gecmis elimizden bisi gelmez 🤷🏻‍♀️
ben adamdan daha cok konu sahıbını rahat gordum konu sahıbının vermesı gereken tepkıyı burda bız verdık resmen
once adamın rahatlıgına sasırmıstım ama konu sahıbı konusunca sasırmayı bıraktım
zaten hormonlarım tavan yatakda uzatmak ıstemedım dıyen bır konu sahıbı var ortada
ıhanetı aslında bılıyor normal bır durum olmadıgını bılıyor ama kocası aldatsa da sineye ceken kadınlar varya sanırım onlardan bırı

Sadece balkonda oturduk diye söylemesi de bi garip Acaba birimi gördü balkonda yada eve girerken belkide hiç söylemeyecekti oraya gittiğini çünkü anladığım kadarıyla kızınız ifade edemeyecek kadar küçük.Söylemese nereden bilecektiniz Bence bi yem atın bakalım, Seni kim gördü onun evinde diye biliyormuş kulağınıza gelmiş gibi
Tepki için geç kalmışsınız bundan sonrası için tetikte olun ve aranıza mutlaka mesade koyun şofben konusundada biri yazmış çok tuttum cevabı verin bi hurdacıya açıklamayıda eşiniz yapsın bakalım nasılkıvıracak

ben adamdan daha cok konu sahıbını rahat gordum konu sahıbının vermesı gereken tepkıyı burda bız verdık resmen
once adamın rahatlıgına sasırmıstım ama konu sahıbı konusunca sasırmayı bıraktım
zaten hormonlarım tavan yatakda uzatmak ıstemedım dıyen bır konu sahıbı var ortada
ıhanetı aslında bılıyor normal bır durum olmadıgını bılıyor ama kocası aldatsa da sineye ceken kadınlar varya sanırım onlardan bırı
Emin ol kaldiracagim birsey deil
Sadece size gore cevap yazdim ben

Ayni kapoya cikiyor iste 2 saat oturdugum evin hanimi bile pesimden neden gelsin durup dururken.. onceden birsey var ki cagiriyor yada geleyim mi deyip gidiyor..komsuma gidip iki saat otursam evden cikarken hadi gel bize demem ki bir ara sende gel oturmaya derim verilecek alinacak onemli birsey yoksa..uzulmesin ama acaba niye tanistirdi kocasi bunlari.. ben ustunu kapatmazdim yani kisaca taraftan biri gel yada geleyim mi demis ki

duygusal ılıskılerı oldugu cok acık gorusmek ıcın cocukları kullanmıslar resmen

evde oturuyorlar bas basa guzel guzel ama bellıkı rahat konusamıyorlar veya konusma yarım kaldı ya da baska ne varsa aralarında ozel dıyolog belkıde kadın eve gıttı adamı aradı kocam evde yok ıkı dk daha goreyım yuzunu dedı belkıde ? bılınmez belkı de koca kısısı sevgılısıne senın yuzunu bır kere daha goreyım dedı aralarındakı ıletısımı bılmıyoruz ama kımın cagırdıgının onemı yok cagırılma durumuna gerek yok aralarında bırsey var onemlı olan bu aralarında bırsey olmasa boyle seyler yapmazlardı :)

Emin ol kaldiracagim birsey deil
Sadece size gore cevap yazdim ben
arkadasım bunu yasamıs hemen akabinde esınızle munasebetde bulunmussunuz
sımdı gelmıs kaldırabılecegım bırsey degıl sıze gore yazdım dıyorsunuz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back