20 dk

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Birgaripanne Birgaripanne son kez yaziyorum aksama kavga yapmanin artik mantigi yok esinle birlikte olmussun zaten suan yapman gereken sey olayi unutmus gibi yapip esinle o kadinin tekrar bulusmasini yakalamak olacak tabi yakalayincada seviseyim demeyeceksen bosanacaksan yap bu takibi yoksa onunda anlami yok

Bende anlayamadim dunku halimi
Anlayamayacak bir şey yok konduramadınız inanmak istediniz herkesin başına gelebilir belliki eşinizde sizi ikna etmek istedi ama bu tarz olaylara bi laf var ya hani "hiç bir şey olmasa da kesin birşeyler oldu"diye o niyetle yaklaşın

Birgaripanne Birgaripanne son kez yaziyorum aksama kavga yapmanin artik mantigi yok esinle birlikte olmussun zaten suan yapman gereken sey olayi unutmus gibi yapip esinle o kadinin tekrar bulusmasini yakalamak olacak tabi yakalayincada seviseyim demeyeceksen bosanacaksan yap bu takibi yoksa onunda anlami yok
Anlayamayacak bir şey yok konduramadınız inanmak istediniz herkesin başına gelebilir belliki eşinizde sizi ikna etmek istedi ama bu tarz olaylara bi laf var ya hani "hiç bir şey olmasa da kesin birşeyler oldu"diye o niyetle yaklaşın
:kızgın: :kızgın: :kızgın: :kızgın: :kızgın: :kızgın: :kızgın:

Tanss acıkcası ben konuna cok uzuldum ama aç gözünü bak aklın yolu bir anlattıkların ve sonrasının elle tutulur bir yanı yok. Aralarında bir samimiyet var. Amcana vs gıtme gıtmek asla care degıl. Eger ayrılamayacaksan ya da düzenini bozmayacaksan hıc suyu bulandırma ama eger varsa boyle bır sey gerım arkadaş dıyorsan ya kanıtla ya da itiraf etmesını sagla ve gıt

Tanss acıkcası ben konuna cok uzuldum ama aç gözünü bak aklın yolu bir anlattıkların ve sonrasının elle tutulur bir yanı yok. Aralarında bir samimiyet var. Amcana vs gıtme gıtmek asla care degıl. Eger ayrılamayacaksan ya da düzenini bozmayacaksan hıc suyu bulandırma ama eger varsa boyle bır sey gerım arkadaş dıyorsan ya kanıtla ya da itiraf etmesını sagla ve gıt
Caresiz yada birakamayacak bir insan deilim tek celsede donuna kadar alip bosarimda

Sadece terk ettigimi bilsin istiyorum

Bu laftan sonra acayip killanirim
Birde kadin daha once aldatmis kocasini yanlis okumadiysam eger.. boyle bir kadini niye evine alir arkadaslik edersin anlamam gerci halti yiyecek koca sen arkadaslik kurmasanda gizlice yapmis olanikir di de
[/QUOTE]

Orasi öyle de. Ama zaten belli insanlarin "hayat tarzi" sana uymayacagi. Evine alma. Herkesle arkadaslik kurma. Birde söyle birsey var. Bir cok erkek (hepsi demiyorum) bir kadinin hakkinda "evet o*** teki, herkesle yatiyor" diye konusur, ama o kadinla da yatmaya calisir. Cünkü kadin "kolay" ya. Ben herkesi evime almam. Herkesin evine gitmem. Kim kendi hayatinda ne yapsa beni zerre ilgilendirmez, ama herkesi benim hayatima sokmam. Konu sahibi de bu konuda hatali.

Hıı yatakta beni mutlu etti o yüzden inandım gibi mi? Olabilir insanların barışma şekli farklılık gösterebilit. Tanss için de barışma=Seks demek ki
Adam tip uzerinden 20 dakika arayla iki kez olamayacagini kanitlamaya calismistir belki.. 🤣

Ne gerek var iste, boyle densiz bi durum olmus adam bariz kadına cırpı mırpı dıyıp tuy dıkmıs. Ben boyle kadın pesınden gıdıp sıkısınca kadına hakaret eden vitaminsizlerı hıc sevmem.
Ee onca kırılmıssın, ne gerek var sevısmeye?
Sevısme bir gece yanı.
Cunku hakaret edecek ki karisini inandirsin cunku cogu erkek bilir bazi kadinlari boyle kandirabilecegini cunku kanmaya hazir kadin cok

Birde kadin daha once aldatmis kocasini yanlis okumadiysam eger.. boyle bir kadini niye evine alir arkadaslik edersin anlamam gerci halti yiyecek koca sen arkadaslik kurmasanda gizlice yapmis olanikir di de

Orasi öyle de. Ama zaten belli insanlarin "hayat tarzi" sana uymayacagi. Evine alma. Herkesle arkadaslik kurma. Birde söyle birsey var. Bir cok erkek (hepsi demiyorum) bir kadinin hakkinda "evet o*** teki, herkesle yatiyor" diye konusur, ama o kadinla da yatmaya calisir. Cünkü kadin "kolay" ya. Ben herkesi evime almam. Herkesin evine gitmem. Kim kendi hayatinda ne yapsa beni zerre ilgilendirmez, ama herkesi benim hayatima sokmam. Konu sahibi de bu konuda hatali.
[/QUOTE]
Bunu buraya koymasam olmazdı tanss kusra bakma 😁

duygusal ılıskılerı oldugu cok acık gorusmek ıcın cocukları kullanmıslar resmen

evde oturuyorlar bas basa guzel guzel ama bellıkı rahat konusamıyorlar veya konusma yarım kaldı ya da baska ne varsa aralarında ozel dıyolog belkıde kadın eve gıttı adamı aradı kocam evde yok ıkı dk daha goreyım yuzunu dedı belkıde ? bılınmez belkı de koca kısısı sevgılısıne senın yuzunu bır kere daha goreyım dedı aralarındakı ıletısımı bılmıyoruz ama kımın cagırdıgının onemı yok cagırılma durumuna gerek yok aralarında bırsey var onemlı olan bu aralarında bırsey olmasa boyle seyler yapmazlardı :)
N nscckts belki de konusmanin anlamsiz kaldigi duygulardaydilar=/
O yuzden sessiz anlasma gibi bir sey olmus sanki,kalkip gitmeler falan...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back