- 12 Ağustos 2007
- 1.042
- 1.512
-
- Konu Sahibi Kivirbas95
Değer kaç çıkmalı bilmiyorum ama 10. Gün 58 12. Gün 134 çıktı canım benimkuzuu bugün test günüm kahvaltıdan sonra teste gideceiim dua et bana.. senin değerin kaç çıkmıştı? benim bugün 12. günüm kaç görmeliyim testte?
Hayırlı zaman ne zamansa o zaman oluyor. Rabbim gerçekten gerekli zamanda nasip ediyor sakın gönlünü daraltma denemeye devam2o Aralık transferim olmuştu ama maalesef tutmadı
10. Gün 58 çıktı canım 12. Gün 134Kaç çıktı senin değerin canım kaçıncı gün ?
Allah razı olsun inşallah sana da en yakında nasip etsinCanım çok sevindimsağlıcakla kucağına al
Amin canımHayırlı zaman ne zamansa o zaman oluyor. Rabbim gerçekten gerekli zamanda nasip ediyor sakın gönlünü daraltma denemeye devam
Merhabalarr10. Gün 58 çıktı canım 12. Gün 134
Evet dün verdim 335 çıktıMerhabalarrbidaha kan verdiniz mi?
134 verdiginiz gunden sonra yani 22 araliktan sonra bide dun mu verdiniz?Evet dün verdim 335 çıktıhaftaya kese görmeye gideceğiz inşallah
134 verdiginiz gunden sonra yani 22 araliktan sonra bide dun mu verdiniz?
İlkini 30’unda yani transferin 10. Günü. İkincisini 1’inde. Üçüncüsünü dün verdim134 verdiginiz gunden sonra yani 22 araliktan sonra bide dun mu verdiniz?
Cok guzel degerleriniz banada dua edermisinizİlkini 30’unda yani transferin 10. Günü. İkincisini 1’inde. Üçüncüsünü dün verdim
Tabi kiiiiiCok guzel degerleriniz banada dua edermisiniz
473 çıkmıştı kuzum dün tekrarladım 1222 çıktıDeğer kaç çıkmalı bilmiyorum ama 10. Gün 58 12. Gün 134 çıktı canım benimsenin kaç çıktı çok merak ettim
Ne zaman kese göreceksiniz ?473 çıkmıştı kuzum dün tekrarladım 1222 çıktı
Çok teşekkür ederim tatlıııımNe zaman kese göreceksiniz ?çok sevindim bu arada
Bende 15’ine randevu alabildimÇok teşekkür ederim tatlıııımAllah razı olsunn, haftaya cuma gideceğiz kese için kısmetse
Aynı şekilde kuzum benimBende 15’ine randevu alabildimhayırlısıyla kalbini de duyarsak içim rahatlayacak
Cok güzel canım maşallah, bende yarın 2. testi vericem inşallah güzel sonuçlar alırım. Yine bir korku sardı içimi473 çıkmıştı kuzum dün tekrarladım 1222 çıktı
InsallahhhhTabi kiiiiiRabbim sizi tez zamanda hayırla, sağlıkla evladınıza kavuştursun inşallah güzel haberler verin bana da inşallah
yok kuşum tek embriyo transferi benimki. hiiiç korkma çok güzel çıkacak sonucun, bir kere tutundu sana minnoş. değeri yaz bana çıktıktan sonraCok güzel canım maşallah, bende yarın 2. testi vericem inşallah güzel sonuçlar alırım. Yine bir korku sardı içimi
Senin çift embriyo transferi miydi?