- 14 Haziran 2022
- 197
- 113
- Konu Sahibi Kivirbas95
Belirtin var mıydı canımPozitif canım ama takip edilecek 1 kere daha kan vereceğim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Belirtin var mıydı canımPozitif canım ama takip edilecek 1 kere daha kan vereceğim
Amiiiiiin inşallah kim istiyorsa Rabbim kucağını boş bırakmasınAyyyy çok sevindim hayırlısı ile artsın inşallah canım darısı bizlere
Amin canım sağlıkla artsın ve sağlıkla kucağına al inşallah Haftaya Cumartesi de benim test günüm 10. Gün dedi doktor test ver diyeAmiiiiiin inşallah kim istiyorsa Rabbim kucağını boş bırakmasın
Ağrılarım çoktu kasıklarımda arada hafiften mide bulantım vardı minik minik başım dönüyordu ama hafifti bunlar sadece bel ve kasık ağrım belirgin canımBelirtin var mıydı canım
Hemen mi başladı kaçıncı gün başladı bel ve kasıkAğrılarım çoktu kasıklarımda arada hafiften mide bulantım vardı minik minik başım dönüyordu ama hafifti bunlar sadece bel ve kasık ağrım belirgin canım
2. Günden beri bel ağrım var 3-4. Günden beri kasıklarımda bıçak batması gibi sancı vardı bir de bacaklarım çok ağrıdı ilk günler sonra geçti ama tatlıya düşkün biriyimdir asla meyve bile yiyemiyorumHemen mi başladı kaçıncı gün başladı bel ve kasık
Ben de aynı durumdayım 1 Ocak test günüm, aynılarını birebir yaşıyorum inşallah benim de tutunmuşturAğrılarım çoktu kasıklarımda arada hafiften mide bulantım vardı minik minik başım dönüyordu ama hafifti bunlar sadece bel ve kasık ağrım belirgin canım
İnşallah canım benim Allah isteyen herkese nasip etsinBen de aynı durumdayım 1 Ocak test günüm, aynılarını birebir yaşıyorum inşallah benim de tutunmuştur
Amin kuzum önceden test yapmış mıydın hiççİnşallah canım benim Allah isteyen herkese nasip etsin
Hiç yapmadım sabırla günümü bekledim çıkmazsa üzülmiyim kaç gün diyeAmin kuzum önceden test yapmış mıydın hiçç
Donmuş oldu canımSicak transfer mi dondurulmus embriyo mu oldun
Benim 1. Gün 16 taneydi 2. Gün 17 olmuştu. 3. Günde 17’di. Sadece 4. Gün aramadılar. 5. Güne varan 5 embriyom vardı 2 tane de 6. Gün oldu sonra dondurulduKızlar perşembe günü 12 tane yumurtam toplandı. Dün ilk gündü arandım 10 tanesi işleme alınmış 9 tane kalmıştı. Bugün 2. Günüm arandım, 6 tane kalmış 5 tanesi şimdilik iyi görünüyor ama bölünme devam ediyor yarın muhtemelen az çok kaliteleri belli olur denildi. Çok korkuyorum hiç kalmayacak 5. güne gitmeyecek diye. Dua edin lütfen ilk denememiz çok umutluydum sizin 2. Günde kaç adet kalmıştı? Transfere kaç embriyo ile girdiniz?
kuzum embriyoları dinlendiriyorlar ve sürekli çıkarmamak için 4. gün bakmadan es geçiyorlar gayet iyiisin merak etme güzelce olursun transferini takma kafayaKızlar salı günü Allah ın izniyle transferim olacak. Bugün laboratuvarda embriyoların 3. Günüydü. 12 yumurtam toplandı, 10 tanesi işleme alındı 1. Günde 9 tane, 2. Günde yani dün 6 tane kaldı. Bugün hala 6 tanesi devam ediyormuş ama biri durmak üzere salı günü transfere gelin dediler. 5 tanesinin kalitesi iyi denildi. Sizce 5. Güne gider mi embriyolar? Aynı durumu yaşayan var mı? Bir de yarın aranmayacaksınız dediler neden aramıyorlar bilen var mı sormayı unuttum
kuzuu bugün test günüm kahvaltıdan sonra teste gideceiim dua et bana.. senin değerin kaç çıkmıştı? benim bugün 12. günüm kaç görmeliyim testte?Hiç yapmadım sabırla günümü bekledim çıkmazsa üzülmiyim kaç gün diye
Canım çok sevindim sağlıcakla kucağına alPozitif canım takip edilecek ama tekrar kan vereceğim
Kaç çıktı senin değerin canım kaçıncı gün ?Benim 1. Gün 16 taneydi 2. Gün 17 olmuştu. 3. Günde 17’di. Sadece 4. Gün aramadılar. 5. Güne varan 5 embriyom vardı 2 tane de 6. Gün oldu sonra donduruldu