- 12 Ağustos 2007
- 1.042
- 1.512
-
- Konu Sahibi Kivirbas95
Bende 20 Aralik:))Merhaba kızlarben 20 aralıkta transfer oldum. 30 Aralık test günüm. Tek embriyo 5. Gün transferi. İlk tedavim bu yüzden çok heyecanlıyım. Eşimde sorun yoktu. Bende pcos var. Bugün 4. Günüm. Çok bel ağrısı çektim. Kasıklarım da çok ağrıdı bugün. İlaçların etkisi diye yorumluyorum. Bir de göğüslerim 2 gündür çok hassas. Sizde neler var ?
Sende 30’unda mı test yapacaksınBende 20 Aralik:))
Ben cok dikkat ediyorum bir is yapıyorum film telefon falan öyle vakit geçiriyorum karnıma kan dolaşımı olması için hafif ovaliyorum. Sebze ağırlıklı ve tavuk tüketiyorum. Bol suBir de ne yiyip içiyorsunuz kızlar? Neler yapıyorsunuz bu süreçte ?
Evet 30 benim de. Hangi hastanede oldun hangi ilde :)Sende 30’unda mı test yapacaksın
Kocaeli İzmit’te oldum konak hastanesinde ama Çanakkale’de yaşıyorum aslındaEvet 30 benim de. Hangi hastanede oldun hangi ilde :)
Belirti mi bilmiyorum ki çok kasiklarim ağrıyordu birkaç gündür patlayacak gibi adet ağrısı gibi ve yanma hissi. Bugün baya az yok gibiKocaeli İzmit’te oldum konak hastanesinde ama Çanakkale’de yaşıyorum aslındaçok heyecanlıyım bi belirtin var mı?
Kocaeli İzmit’te oldum konak hastanesinde ama Çanakkale’de yaşıyorum aslındaçok heyecanlıyım bi belirtin var mı?
Bende Ankara Bahçeci de oldumKocaeli İzmit’te oldum konak hastanesinde ama Çanakkale’de yaşıyorum aslındaçok heyecanlıyım bi belirtin var
Valla bende pek ev işi yapmıyorum temizliğimi yapıp gittim zatenSen neler yapıyorsun bu süreçte
Goguslerim çok hassas. Bende 4. Gün banyo yapmıştım birde bugün yapacağım kac litre içtiğimi bilmiyorum ama surekli içmeye çalışıyorum bende :) kasik ağrım birden kesildi benim onu anlamadım. Mide bulantısı yok hiç ama sürekli yemek yiyorum ya acıkınca dayanamıyorum:)Valla bende pek ev işi yapmıyorum temizliğimi yapıp gittim zatenufak tefek öyle kahvaltı falan hazırlıyorum geri kalanları eşim sağolsun hallediyor. Günde yarım saat yürüyüş yapıyorum. İlk 4 gün duş almadım. Sağlıklı besleniyorum elimden geldiğince senin gibi. Bir de suyuma çok dikkat ediyorum 3.5 litre kesin için doktor. Biraz kasık ağrılarım var bi de 2 gündür midem bulanıyor ama ilaçlardan sanırım bunlar göğüslerim hassas çok. Vücut sıcaklığımda yüksek ama biraz. Genelde bol dinlenmeli bir süreç geçiriyorum sende var mı bir hissiyat belirti falan ?
Bende acıkıyorum ya inşallah bunlar güzel haber belirtileridirGoguslerim çok hassas. Bende 4. Gün banyo yapmıştım birde bugün yapacağım kac litre içtiğimi bilmiyorum ama surekli içmeye çalışıyorum bende :) kasik ağrım birden kesildi benim onu anlamadım. Mide bulantısı yok hiç ama sürekli yemek yiyorum ya acıkınca dayanamıyorum:)
Ben dayanamayip 4. Gün ve bu sabah erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Az önce tekrar yaptim o da negatif. Siz hiç denediniz miBende acıkıyorum ya inşallah bunlar güzel haber belirtileridir
Yok ben test yapmadım valla ama sende üzülme ben 6 gün negatif görüp 8. Gün pozitif gören okudum vallaBen dayanamayip 4. Gün ve bu sabah erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Az önce tekrar yaptim o da negatif. Siz hiç denediniz mi
Hiç ağrısı olmayanda var öyle düşünme. Ağrı tek başına bir gebelik belirtisi değil o ağrıları ilaçlar yüzünden de çekiyoruzEvet canim öyle görenler var ama şuan ağrım falan bisi kalmadı.
Evet canim öyle tabii. Hersey nasip kısmet hayatta ve dualarla destekliyoruz isteklerimizi. Sen nasılsın neler yapıyorsun vakit nasıl geçiyorHiç ağrısı olmayanda var öyle düşünme. Ağrı tek başına bir gebelik belirtisi değil o ağrıları ilaçlar yüzünden de çekiyoruz