- 16 Mart 2023
- 650
- 756
- 35
-
- Konu Sahibi Kivirbas95
İnş canımyok kuşum tek embriyo transferi benimki. hiiiç korkma çok güzel çıkacak sonucun, bir kere tutundu sana minnoş. değeri yaz bana çıktıktan sonra
Ay çok sevindimmmmm gözünüz aydınnnnInsallahhhhbenimde degerim suan 231 , 2/3 gunde bi yuzde 60/66 artmasi yetiyormus galiba, ysrin tekrar verecegim
Korkmayınnn dua edin bol bolBugün 10.gunum yarin test verecegim cok korkuyorum olmazsa diye
Verdim bakalimAy çok sevindimmmmm gözünüz aydınnnn2 günde bir baktırmak daha iyi diyorlar biz öyle baktırdık
KorkmayinBugün 10.gunum yarin test verecegim cok korkuyorum olmazsa diye
Benimde bugün transferin 10. Günü yarın kan vericem inşallah güzel sonuçlar alırız bende çok korkuyorum evde de hiç test yapmadım korkum o yüzden olabilirBugün 10.gunum yarin test verecegim cok korkuyorum olmazsa diye
Canim selam benimde bugun 9.gunum bugun 3 defa kahverengi akinti geldi. Beta hcg dun yaptirdim 68 cikmisti. Senin ki devam ediyormu ne durumdasin? Akinti cok tedirgin etti beni deİnş canımBu sabaha karşı yine peçeteye geçen pembe kanama oldu. Dua edin inş birşey yoktur.
7.gün olmuştu yerleşme kanaması dedik ama bu ne şimdi çok korkuyorum
Canım selam çok şükür pembe rengi akıntı yerleşme kanamasıymıs.Canim selam benimde bugun 9.gunum bugun 3 defa kahverengi akinti geldi. Beta hcg dun yaptirdim 68 cikmisti. Senin ki devam ediyormu ne durumdasin? Akinti cok tedirgin etti beni de
Ne yaptın kuzum sonucuHic test yapmadim valla korkumdan 3.gun embriyosu olsada cikmaz moralimi bozmamak adina bende yarin kan verip oyle gorcem sonucu
Ne çıktı sonuç kuzuBenimde bugün transferin 10. Günü yarın kan vericem inşallah güzel sonuçlar alırız bende çok korkuyorum evde de hiç test yapmadım korkum o yüzden olabilir
Maalesef negatif canımNe çıktı sonuç kuzu