20:4 IF ile Zayıflama Günlüğüm

Ben de istiyorum ama gruplarda if sıkıntı olur o yüzden şimdilik burada takılmayı düşünüyorum.
Yok canim sorun olmaz soyleki hepimiz farkli diyetler yapiyoruz. . Mesala bizim grupta karatay diyeti yapan var , diyetisyen menusu yapan var , kendine uygun diyet yapan var...
Ama uzun sure bi diyeti yapip basarisiz olan arkadasa tavsiyelerde bulunuyoruz. .
Tabiii sen nasil istersen.

Evet devam Allahin izniyle cok sükür ,bende henüz giden bisey yok okadar cok al ver yaptimki mucize beklemiyorum misafirim var bugün benimde biraz degistirdim saatleri
Devam ettiğimiz müddetçe erken zamanda olmasa da yavaş yavaş gidecek önemli olan düzenli yapabilelim. Spor da yapabilsen beslenmene daha çok dikkat edersin. O kadar çabaladıktan sonra beslenmeyle fazla kalori alımına izin vermezsin

Suan burda okul tatili , biter bitmez plana dahil edicem insallah

Evet canim 7.takimda beraberdik ama bem cok aktif olamadim cocuklardan hatirlamaman normal :)
Aaaa evet simdi hatirladim canim nasılsin ? Ben simdi 13. Takimda kilo verme seruvenime devam ediyorum .. gelmek istersen bekleriz )

Aaaa evet simdi hatirladim canim nasılsin ? Ben simdi 13. Takimda kilo verme seruvenime devam ediyorum .. gelmek istersen bekleriz )
Tesekür eferim canim ama suan icin takim sorumlulugunu yerine getirwmiyorum cocuklari dörtledim ufaklik 6 aylik ne düzen ne vakit bi kosturmacadir gidiyor,hayirlisi :)

Günlük besin takviyesi var mı diyete ek ben pek bilmiyorum da sanırım gerek yoktur

Tesekür eferim canim ama suan icin takim sorumlulugunu yerine getirwmiyorum cocuklari dörtledim ufaklik 6 aylik ne düzen ne vakit bi kosturmacadir gidiyor,hayirlisi :)
Ayyy masallah Allah anali babali büyütsün...sohbet etmeye bekleriz canim oyle cok kati dayatmamiz yok )

Günlük besin takviyesi var mı diyete ek ben pek bilmiyorum da sanırım gerek yoktur
Diyette kısıtlama yok aslında. Daha doğrusu bu bir diyet değil beslenme şekli. 16 saat yemek yemiyorsunuz insülin duyarlılığı artıyor, hormonal dengeleri sağlıyor. 8 saatlik yemek penceresi var. Bu arada ben paketli gıdalar ve basit karbonhidratlardan uzak kalıyorum. Onun dışında yemeğimi yiyorum istediğim kadar. Yemek penceresi az olduğu için 1200 kaloriyi geçmiyor genelde. Akşam 8 de yemelerimi bitiriyorum. Kahvaltıyı atlayıp öğlen yiyorum. Bazen de akşama kadar yemeyip akşam saat 5 ten 8-9 a kadar yiyorum.

Gayet güzel ve sağlıklı

Bugün 20 saatlik açlıktan sonra bugün toplam 1070 cal. Aldım

Eklentiler

• 95B11D04-10C4-4D1F-9870-22AB9B7768EF.png
    86,1 KB · Görüntüleme: 72
Merhabalar MuMu85 nasılsın? İf'ye devam mı? Görünmüyorsun bu aralar inş sıkıntı yoktur. Ben dün ve bugün 20 saat açlık hedefledim. 15:00da ilk yemeğimi yiyeceğim. Sonra birde 18 de eşimle yiyip günü kapatıcam. Bu sistemden çok memnunum. İnşallah 2-3 ay devam edebilirim. Ve hem fit hem de sağlıklı bir şekilde 16:8 e geçiş yaparım

Okullar acildi benim yogunluk basladi canim menülerimi düzene koyamasamda if e devam ,kilona baktin mi?

Bir haftada 1.8 kg gitmiş. Bu yöntem bende işe yaradığını farkettim sporumla beraber if yapmaya devam edicem ve 2 haftada bir tartılacağım. Tartıldın mı? MuMu85

Bugünün de makroları bu şekildeydi 1152 cal almışım

Eklentiler

• 019A70F7-C58C-471F-AFEF-6D1A290CE9E6.png
    92,8 KB · Görüntüleme: 68
Bir haftada 1.8 kg gitmiş. Bu yöntem bende işe yaradığını farkettim sporumla beraber if yapmaya devam edicem ve 2 haftada bir tartılacağım. Tartıldın mı? MuMu85
Masallah cok güzel vermissin , ilk diyet deneyin mi? Menülerinide paylasabilir misin. Benim kilom sabit ama böyle olmasi normal.yediklerime dikkat edemiyorum yavas yavas oda olucak ins hizli haraket edip cabuk yorulmak istemiyorum kensimi sıkmadan yavas ama kalici olsun istiyorum, umarim basarabilirim zira benim 1579647689. Diyet denemem

Merhaba canım aslında il k diyetim değil. Ama en çok işe yarayanı. Doyana kadar yeklerden yiyorum canım kalori hesaplaması yaptırıyorum. 1200 kaloriyi geçmiyor genel olarak. Ama dporu yoğun yapıyorum 550 cal eliptik 300 cal leslie yapıyorum haftanın 6 günü. 1 gün 500 cal leslie ve callanetics yapıcam. Daha gün doğmadan çocuk uyurken kalkıp sporumu yapıyorum.

Masallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…