- 29 Mayıs 2010
- 31.233
- 84.545
- 798
- Konu Sahibi yakamozbilge
-
Yok canim sorun olmaz soyleki hepimiz farkli diyetler yapiyoruz. . Mesala bizim grupta karatay diyeti yapan var , diyetisyen menusu yapan var , kendine uygun diyet yapan var...Ben de istiyorum ama gruplarda if sıkıntı olur o yüzden şimdilik burada takılmayı düşünüyorum.
Devam ettiğimiz müddetçe erken zamanda olmasa da yavaş yavaş gidecek önemli olan düzenli yapabilelim. Spor da yapabilsen beslenmene daha çok dikkat edersin. O kadar çabaladıktan sonra beslenmeyle fazla kalori alımına izin vermezsinEvet devam Allahin izniyle cok sükür ,bende henüz giden bisey yok okadar cok al ver yaptimki mucize beklemiyorummisafirim var bugün benimde biraz degistirdim saatleri
Canim , yok hatirlamadim cok uzgunum diyet gruplarinda bebabermiydik.?.. ben hala takimlardayim emekli olacamAda nailsin canim hatirladin mi beni :)
Suan burda okul tatili , biter bitmez plana dahil edicem insallahDevam ettiğimiz müddetçe erken zamanda olmasa da yavaş yavaş gidecek önemli olan düzenli yapabilelim. Spor da yapabilsen beslenmene daha çok dikkat edersin. O kadar çabaladıktan sonra beslenmeyle fazla kalori alımına izin vermezsin
Evet canim 7.takimda beraberdik ama bem cok aktif olamadim cocuklardan hatirlamaman normal :)Canim , yok hatirlamadim cok uzgunum diyet gruplarinda bebabermiydik.?.. ben hala takimlardayim emekli olacam
Aaaa evet simdi hatirladim canim nasılsin ? Ben simdi 13. Takimda kilo verme seruvenime devam ediyorum .. gelmek istersen beklerizEvet canim 7.takimda beraberdik ama bem cok aktif olamadim cocuklardan hatirlamaman normal :)
Tesekür eferim canim ama suan icin takim sorumlulugunu yerine getirwmiyorum cocuklari dörtledimAaaa evet simdi hatirladim canim nasılsin ? Ben simdi 13. Takimda kilo verme seruvenime devam ediyorum .. gelmek istersen bekleriz)
Günlük besin takviyesi var mı diyete ek ben pek bilmiyorum da sanırım gerek yokturDevam ettiğimiz müddetçe erken zamanda olmasa da yavaş yavaş gidecek önemli olan düzenli yapabilelim. Spor da yapabilsen beslenmene daha çok dikkat edersin. O kadar çabaladıktan sonra beslenmeyle fazla kalori alımına izin vermezsin
Ayyy masallah Allah anali babali büyütsün...sohbet etmeye bekleriz canim oyle cok kati dayatmamiz yokTesekür eferim canim ama suan icin takim sorumlulugunu yerine getirwmiyorum cocuklari dörtledimufaklik 6 aylik ne düzen ne vakit bi kosturmacadir gidiyor,hayirlisi :)
Diyette kısıtlama yok aslında. Daha doğrusu bu bir diyet değil beslenme şekli. 16 saat yemek yemiyorsunuz insülin duyarlılığı artıyor, hormonal dengeleri sağlıyor. 8 saatlik yemek penceresi var. Bu arada ben paketli gıdalar ve basit karbonhidratlardan uzak kalıyorum. Onun dışında yemeğimi yiyorum istediğim kadar. Yemek penceresi az olduğu için 1200 kaloriyi geçmiyor genelde. Akşam 8 de yemelerimi bitiriyorum. Kahvaltıyı atlayıp öğlen yiyorum. Bazen de akşama kadar yemeyip akşam saat 5 ten 8-9 a kadar yiyorum.Günlük besin takviyesi var mı diyete ek ben pek bilmiyorum da sanırım gerek yoktur
Gayet güzel ve sağlıklıDiyette kısıtlama yok aslında. Daha doğrusu bu bir diyet değil beslenme şekli. 16 saat yemek yemiyorsunuz insülin duyarlılığı artıyor, hormonal dengeleri sağlıyor. 8 saatlik yemek penceresi var. Bu arada ben paketli gıdalar ve basit karbonhidratlardan uzak kalıyorum. Onun dışında yemeğimi yiyorum istediğim kadar. Yemek penceresi az olduğu için 1200 kaloriyi geçmiyor genelde. Akşam 8 de yemelerimi bitiriyorum. Kahvaltıyı atlayıp öğlen yiyorum. Bazen de akşama kadar yemeyip akşam saat 5 ten 8-9 a kadar yiyorum.
Okullar acildi benim yogunluk basladi canim menülerimi düzene koyamasamda if e devam ,kilona baktin mi?MerhabalarMuMu85 nasılsın? İf'ye devam mı? Görünmüyorsun bu aralar inş sıkıntı yoktur. Ben dün ve bugün 20 saat açlık hedefledim. 15:00da ilk yemeğimi yiyeceğim. Sonra birde 18 de eşimle yiyip günü kapatıcam. Bu sistemden çok memnunum. İnşallah 2-3 ay devam edebilirim. Ve hem fit hem de sağlıklı bir şekilde 16:8 e geçiş yaparım
Masallah cok güzel vermissin , ilk diyet deneyin mi? Menülerinide paylasabilir misin. Benim kilom sabit ama böyle olmasi normal.yediklerime dikkat edemiyorum yavas yavas oda olucak ins hizli haraket edip cabuk yorulmak istemiyorum kensimi sıkmadan yavas ama kalici olsun istiyorum, umarim basarabilirim zira benim 1579647689. Diyet denememBir haftada 1.8 kg gitmiş. Bu yöntem bende işe yaradığını farkettim sporumla beraber if yapmaya devam edicem ve 2 haftada bir tartılacağım. Tartıldın mı?MuMu85
Merhaba canım aslında il k diyetim değil. Ama en çok işe yarayanı. Doyana kadar yeklerden yiyorum canım kalori hesaplaması yaptırıyorum. 1200 kaloriyi geçmiyor genel olarak. Ama dporu yoğun yapıyorum 550 cal eliptik 300 cal leslie yapıyorum haftanın 6 günü. 1 gün 500 cal leslie ve callanetics yapıcam. Daha gün doğmadan çocuk uyurken kalkıp sporumu yapıyorum.Masallah cok güzel vermissin , ilk diyet deneyin mi? Menülerinide paylasabilir misin. Benim kilom sabit ama böyle olmasi normal.yediklerime dikkat edemiyorum yavas yavas oda olucak ins hizli haraket edip cabuk yorulmak istemiyorum kensimi sıkmadan yavas ama kalici olsun istiyorum, umarim basarabilirim zira benim 1579647689. Diyet denemem
MasallahMerhaba canım aslında il k diyetim değil. Ama en çok işe yarayanı. Doyana kadar yeklerden yiyorum canım kalori hesaplaması yaptırıyorum. 1200 kaloriyi geçmiyor genel olarak. Ama dporu yoğun yapıyorum 550 cal eliptik 300 cal leslie yapıyorum haftanın 6 günü. 1 gün 500 cal leslie ve callanetics yapıcam. Daha gün doğmadan çocuk uyurken kalkıp sporumu yapıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?