20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

dün sevgilime diyorum 2li kahve fincanım var tek çeyizim oda hadi evkenelim hazır mışsınız diyor

başka neler aldınız paylaşalım belki bir gün bende alırım

Keşke böyle kolay olsa dimi
Annemin özel yaptırdığı pike takımım ve bi takım nevresimim den başka bişeyim yok
Yavaş yavaş başlıyorum bende

walla burda yardımlaşabiliriz cnm güzel fikirler çıkar tavsiyerler var bak

aynen cnm bende marmara foruma gitmeyi planlıyorum sarev english home nevresim için güzelmiş bide alacaklarının %100 pamuk olmasına dikkat et

ben geçenlerde bi bakim dedim annem kirli çıkıdır benim aldığım 4lü tava seti var 2 yatak odası battaniyesi bide annem yaptırmış yatak örtüsü işleme 2 nevresim takımım var 1 tencere takımı var renkli çiçekli olanlardan ama teflon ne yazıkki bide havlu bornoz var birer tane şimdilik bu kdr bende istediklerimi almak istiyorum bakalım açılışı 1 kırmızı lacivert spor pijama takımıyla yaptım bende bu sene

aynen cnm bende marmara foruma gitmeyi planlıyorum sarev english home nevresim için güzelmiş bide alacaklarının %100 pamuk olmasına dikkat et
Evet canım pamuklu almaya gayret ediyorum şimdi internetten bakıyorum english home n sitesindeyim
Kimler ne aldıyda, alıyorsa, alacaksa; güle güle kullanın şekerler...
Teşekkür ederim canıım

Evet bak çamaşır falan alabilirsin beğendiklerini
Senin çeyiz benden çok ben hiç bişey aldırmadım annem almak istediğinde kızdım , şimdi onunda alası yok ben almak istiyorum

napıcakmışız büyük konuşmicakmışız ben bşy demedim kendi haline takıldı çünkü sonradan şekil a daki gibi fikirler değişiyor ama ben şimdi kendi zevkime göre alim istiyorum aynen

napıcakmışız büyük konuşmicakmışız ben bşy demedim kendi haline takıldı çünkü sonradan şekil a daki gibi fikirler değişiyor ama ben şimdi kendi zevkime göre alim istiyorum aynen

Ah ahh evlenmicem ben diye tepindiğim zamanlarım bile oldu
Büyük lokma ye ama büyük konuşma diye boşuna dememişler
Zevkine göre alırsan yıllar sonra bile değişmez fikrin değşirse bi tane daha alırsın

aynen cnm ne gerek var derdim bende yok evlenmicem derdimde neyseeeee yaparız bizde istediğimiz gibi işte yavaş yavaş

iyimiş aynen cnm benmkininde askere gidim gelim işimi bulim yeter düzenimizi kuralım diyo

Ben başını şişirdim git askere diye
Ama yılmadı bu yıl yine kaldı , seneye inşallah
Benimkide yatırımını yapıyo şimdiden çünkü çok zor eksik hiç bitmiyo al al al al

Ben başını şişirdim git askere diye
Ama yılmadı bu yıl yine kaldı , seneye inşallah
Benimkide yatırımını yapıyo şimdiden çünkü çok zor eksik hiç bitmiyo al al al al

çok zor evt cnm ve sıkıntılı bir dönem hayırlısıyla bi işini bulsaydı benimkide çok iyi olucaktı bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…