dün sevgilime diyorum 2li kahve fincanım var tek çeyizim oda hadi evkenelim hazır mışsınız diyor
başka neler aldınız paylaşalım belki bir gün bende alırım
Annemde öyle söylüyo canım herşeyin üst üste gelir yetişemezsin diyo bende alıp bekletmek istemiyorum kafam karışık
Nevresimlerimi falan almaya başlayabilirim bilmiyorum annemde unuttu bu şeyleri yol gösterenim pek yok
Rabbim herkese nasip etsin canıımAy çok şık pratik birşeye benziyorr.
Allah banada nasip ederse birgün evliliği aklımda olsun
walla burda yardımlaşabiliriz cnm güzel fikirler çıkar tavsiyerler var bak
Bende kırmızı ve siyah arasında gidip geldim canım
Şimdiden bende sizin gibi herşeyimi alayım o zaman sonra sıkıntı yaşamamış olurum
Bugün erken çıkarsam english home a bakıyım orayı çok seviyorum
Evet canım pamuklu almaya gayret ediyorum şimdi internetten bakıyorum english home n sitesindeyimaynen cnm bende marmara foruma gitmeyi planlıyorum sarev english home nevresim için güzelmiş bide alacaklarının %100 pamuk olmasına dikkat et
Teşekkür ederim canıımKimler ne aldıyda, alıyorsa, alacaksa; güle güle kullanın şekerler...
ben geçenlerde bi bakim dedim annem kirli çıkıdır benim aldığım 4lü tava seti var 2 yatak odası battaniyesi bide annem yaptırmış yatak örtüsü işleme 2 nevresim takımım var 1 tencere takımı var renkli çiçekli olanlardan ama teflon ne yazıkkibide havlu bornoz var birer tane şimdilik bu kdr bende istediklerimi almak istiyorum bakalım açılışı 1 kırmızı lacivert spor pijama takımıyla yaptım bende bu sene
Ben philipsin siyah serisini almistimm Cnm
Evet canım pamuklu almaya gayret ediyorum şimdi internetten bakıyorum english home n sitesindeyim
Teşekkür ederim canıım
Evet bak çamaşır falan alabilirsin beğendiklerini
Senin çeyiz benden çok ben hiç bişey aldırmadım annem almak istediğinde kızdım , şimdi onunda alası yok ben almak istiyorum
napıcakmışız büyük konuşmicakmışız ben bşy demedim kendi haline takıldı çünkü sonradan şekil a daki gibi fikirler değişiyor ama ben şimdi kendi zevkime göre alim istiyorum aynen
Ah ahh evlenmicem ben diye tepindiğim zamanlarım bile oldu
Büyük lokma ye ama büyük konuşma diye boşuna dememişler
Zevkine göre alırsan yıllar sonra bile değişmez fikrin değşirse bi tane daha alırsın
aynen cnm ne gerek var derdim bende yok evlenmicem derdimde neyseeeeeyaparız bizde istediğimiz gibi işte yavaş yavaş
Kaç yaşındaydım canım , herşey zamnla istediğimz gibi olsun inşallah
ben 20 benimkide 24 cnm aminn inş en önemlisi mutluluk huzur geriside yavaş yavaş olur
Aynıymışız canım bende 21 oldum sayılır 21 diyorum
Huzur mutluluk olduktan sonra herşey bir bir oluyo kuzum
Rabbim ağzımızın tadını bozmasın inşallah
amin bende haziranda olucam 21seninki kaç yaşındaydı cnm
22 canım
Askerlik sorunumuz var , gitsin gelsn evimin hanımı çocuklarımın anası olucam
iyimiş aynen cnm benmkininde askere gidim gelim işimi bulim yeter düzenimizi kuralım diyo
Ben başını şişirdim git askere diye
Ama yılmadı bu yıl yine kaldı , seneye inşallah
Benimkide yatırımını yapıyo şimdiden çünkü çok zor eksik hiç bitmiyo al al al al
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?