giresunluyum ama istanbulda oturuyoruz okul bu haziran bitti 2 yıllık 4de dvm dışardan ocak2013 işe girdim çalışıyorumbakalım sen ?
heyyy noluyor oralarda hee:92::92::92:
İzmitliyim..Bende 2 yıllık bitirdim, geçen yıl dışardan işletme okumaya çalıştım ama yemedi şimdi okumaya devam etmem diye düşünüyorum ama bana belli olmaz. 2 aydır da çalışıyorum..
Yok bısi kız ıcimden geldı
Günaydın Kızlar..
Juli,son durum nedir ? Barıştınız mı ? Barıştıysanız nasıl barıştınız ? Özür diledi mi ? Süründürseydin !
afferim seni böyle görmek istiyoruz mutlu ama anahtar kelime bize karşı :13:
‎'Kıyamam Sana' şarkısının bestesi Leman Sam'a aittir. Sözleri ise ismi saklı tutulmuş bir bayana ait. Meçhul söz yazarı, Karaköy'de bulunan bir genelevde çalışan hayat kadınıdır. Bir gün beklemediği anda hamile olduğunu öğrenir. Belki de anlamsız bulduğu hayatına bir anlam katacaktı bu beklenmedik bebek... Ama olmadı... Bulunduğu ortamı ve şartları düşününce 'bebeğinden vazgeçmek'ten başka çaresi yoktu. Onu bir aileye evlatlık olarak vermeye karar verdi. Hissettiklerini çok yalın bir dilde anlatan bu fedakar anne, bebeğiyle geçirdiği o son gece kağıda işte bu satırları yazdı... Kıyamam sana...
Ay çok duygulandimmm
Arada piskopata bagliyabilirimmm
‎'Kıyamam Sana' şarkısının bestesi Leman Sam'a aittir. Sözleri ise ismi saklı tutulmuş bir bayana ait. Meçhul söz yazarı, Karaköy'de bulunan bir genelevde çalışan hayat kadınıdır. Bir gün beklemediği anda hamile olduğunu öğrenir. Belki de anlamsız bulduğu hayatına bir anlam katacaktı bu beklenmedik bebek... Ama olmadı... Bulunduğu ortamı ve şartları düşününce 'bebeğinden vazgeçmek'ten başka çaresi yoktu. Onu bir aileye evlatlık olarak vermeye karar verdi. Hissettiklerini çok yalın bir dilde anlatan bu fedakar anne, bebeğiyle geçirdiği o son gece kağıda işte bu satırları yazdı... Kıyamam sana...
Ay çok duygulandimmm
aman gel burda piskopata bağla canımm
aa aynıyız cnm bende şuan işletmeye dvm ediyorum bakalım edebilecekmiyim2 ayım iştede heheh
FarkettimBütünlemelerde kalkmış dimi? Eğer öyleyse hayyatta devam etmem
Bende dinledim cnmmm
:123::123::123::119::119::119:
Nasılsın bakalım akşam moralin bozuktu sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?