• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

dün sevgilime diyorum 2li kahve fincanım var tek çeyizim oda hadi evkenelim hazır mışsınız diyor :D

başka neler aldınız paylaşalım belki bir gün bende alırım

:1: Keşke böyle kolay olsa dimi :1:
Annemin özel yaptırdığı pike takımım ve bi takım nevresimim den başka bişeyim yok :1:
Yavaş yavaş başlıyorum bende :1:

Annemde öyle söylüyo canım herşeyin üst üste gelir yetişemezsin diyo bende alıp bekletmek istemiyorum kafam karışık :1:
Nevresimlerimi falan almaya başlayabilirim bilmiyorum annemde unuttu bu şeyleri yol gösterenim pek yok :1:

walla burda yardımlaşabiliriz cnm güzel fikirler çıkar tavsiyerler var bak :1:

Bende kırmızı ve siyah arasında gidip geldim canım :1:
Şimdiden bende sizin gibi herşeyimi alayım o zaman sonra sıkıntı yaşamamış olurum :1:
Bugün erken çıkarsam english home a bakıyım orayı çok seviyorum :16:

aynen cnm bende marmara foruma gitmeyi planlıyorum sarev english home nevresim için güzelmiş bide alacaklarının %100 pamuk olmasına dikkat et :16:

ben geçenlerde bi bakim dedim annem kirli çıkıdır benim aldığım 4lü tava seti var 2 yatak odası battaniyesi bide annem yaptırmış yatak örtüsü işleme 2 nevresim takımım var 1 tencere takımı var renkli çiçekli olanlardan ama teflon ne yazıkki :50: bide havlu bornoz var birer tane şimdilik bu kdr bende istediklerimi almak istiyorum bakalım açılışı 1 kırmızı lacivert spor pijama takımıyla yaptım bende bu sene :16:

aynen cnm bende marmara foruma gitmeyi planlıyorum sarev english home nevresim için güzelmiş bide alacaklarının %100 pamuk olmasına dikkat et :16:
Evet canım pamuklu almaya gayret ediyorum şimdi internetten bakıyorum english home n sitesindeyim :16:
Kimler ne aldıyda, alıyorsa, alacaksa; güle güle kullanın şekerler...
Teşekkür ederim canıım :16:
ben geçenlerde bi bakim dedim annem kirli çıkıdır benim aldığım 4lü tava seti var 2 yatak odası battaniyesi bide annem yaptırmış yatak örtüsü işleme 2 nevresim takımım var 1 tencere takımı var renkli çiçekli olanlardan ama teflon ne yazıkki :50: bide havlu bornoz var birer tane şimdilik bu kdr bende istediklerimi almak istiyorum bakalım açılışı 1 kırmızı lacivert spor pijama takımıyla yaptım bende bu sene :16:

Evet bak çamaşır falan alabilirsin beğendiklerini :16:
Senin çeyiz benden çok ben hiç bişey aldırmadım annem almak istediğinde kızdım , şimdi onunda alası yok ben almak istiyorum :1: :1:

Evet canım pamuklu almaya gayret ediyorum şimdi internetten bakıyorum english home n sitesindeyim :16:

Teşekkür ederim canıım :16:

Evet bak çamaşır falan alabilirsin beğendiklerini :16:
Senin çeyiz benden çok ben hiç bişey aldırmadım annem almak istediğinde kızdım , şimdi onunda alası yok ben almak istiyorum :1: :1:

napıcakmışız büyük konuşmicakmışız ben bşy demedim kendi haline takıldı çünkü sonradan şekil a daki gibi fikirler değişiyor ama ben şimdi kendi zevkime göre alim istiyorum aynen :16:

napıcakmışız büyük konuşmicakmışız ben bşy demedim kendi haline takıldı çünkü sonradan şekil a daki gibi fikirler değişiyor ama ben şimdi kendi zevkime göre alim istiyorum aynen :16:

Ah ahh evlenmicem ben diye tepindiğim zamanlarım bile oldu :1:
Büyük lokma ye ama büyük konuşma diye boşuna dememişler :1:
Zevkine göre alırsan yıllar sonra bile değişmez fikrin değşirse bi tane daha alırsın :1:

Ah ahh evlenmicem ben diye tepindiğim zamanlarım bile oldu :1:
Büyük lokma ye ama büyük konuşma diye boşuna dememişler :1:
Zevkine göre alırsan yıllar sonra bile değişmez fikrin değşirse bi tane daha alırsın :1:

aynen cnm ne gerek var derdim bende yok evlenmicem derdimde neyseeeee :1::1::1: yaparız bizde istediğimiz gibi işte yavaş yavaş

iyimiş aynen cnm benmkininde askere gidim gelim işimi bulim yeter düzenimizi kuralım diyo :9::9:

Ben başını şişirdim git askere diye :1:
Ama yılmadı bu yıl yine kaldı , seneye inşallah :16:
Benimkide yatırımını yapıyo şimdiden çünkü çok zor eksik hiç bitmiyo al al al al :1:

Ben başını şişirdim git askere diye :1:
Ama yılmadı bu yıl yine kaldı , seneye inşallah :16:
Benimkide yatırımını yapıyo şimdiden çünkü çok zor eksik hiç bitmiyo al al al al :1:

çok zor evt cnm ve sıkıntılı bir dönem hayırlısıyla bi işini bulsaydı benimkide çok iyi olucaktı bakalım hayırlısı :31:

Back
X