20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

Herseyim hazır gibi Cnm kamyona doldurulup götürülsek sadece ıste beyaz eşyaları alıcaktik antonyo ile küstük buzdolabı aldık şimdi sıra tv de

ohhh kirli çıkı seni bizim daha bşyimiz yok bende ufak ufak kendi istediklrime başlim diyorum bak bakim julıacım bunları şeçtim almayı düşünüyorum nasıllar çaydanlığın hem büyük hem küçüğünden almayı düşünüyorum

Canım güle güle aşkla kullanmayı nasip etsin rabbim
Bizim düğüne daha 3 yıl kadr bi zaman var annem al yavaştan diyo ama kararsızım alıp almama konusunda

Aaa yakın mı düğüne , neler aldın bakalım çeyizine benim daha doğru düzgün bişeyim yok
Yok kız yakın falan degill
günaydın kızlar
Günaydın limoncumm

Çaydanlık güzel Cnm ama kettle alma bence cayci al altı kettle oluo zaten daha kullanışlı ve fazla yer kaplamaz

Canım güle güle aşkla kullanmayı nasip etsin rabbim
Bizim düğüne daha 3 yıl kadr bi zaman var annem al yavaştan diyo ama kararsızım alıp almama konusunda
teşekkürler cnmm inş hepimize
cnm bizde daha sözlenmedik ama işin ucu bi açılırsa devamı hemen oluyormuş herşey bi anda olmuyormuş ne kdr para biriktirirsen birirktir öyle tavsiye öğüt aldım yani o yüzden ufak tefek şimdiden düşünüyorum beğendiklerimi istedikelerimi modası beniim beğeneceğim şekilde olsun yeter he teknolojik şeyleri daha sonraki plana attım

Annemde öyle söylüyo canım herşeyin üst üste gelir yetişemezsin diyo bende alıp bekletmek istemiyorum kafam karışık
Nevresimlerimi falan almaya başlayabilirim bilmiyorum annemde unuttu bu şeyleri yol gösterenim pek yok

dün sevgilime diyorum 2li kahve fincanım var tek çeyizim oda hadi evkenelim hazır mışsınız diyor

başka neler aldınız paylaşalım belki bir gün bende alırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…