- 11 Aralık 2010
- 36.141
- 160
- 423
çeyiz yaptın mı julıaa tatlımm![]()
Herseyim hazır gibi Cnm kamyona doldurulup götürülsek sadece ıste

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çeyiz yaptın mı julıaa tatlımm![]()
eh ıste tubişimmsen nasılsın
![]()
Herseyim hazır gibi Cnm kamyona doldurulup götürülsek sadece ıstebeyaz eşyaları alıcaktik antonyo ile küstük
buzdolabı aldık şimdi sıra tv de
![]()
Herseyim hazır gibi Cnm kamyona doldurulup götürülsek sadece ıstebeyaz eşyaları alıcaktik antonyo ile küstük
buzdolabı aldık şimdi sıra tv de
![]()
ohhh kirli çıkı seni bizim daha bşyimiz yok bende ufak ufak kendi istediklrime başlim diyorum bak bakim julıacım bunları şeçtim almayı düşünüyorum nasıllarEki Görüntüle 634495 Eki Görüntüle 634496 çaydanlığın hem büyük hem küçüğünden almayı düşünüyorum
Yok kız yakın falan degillAaa yakın mı düğüne , neler aldın bakalım çeyizine benim daha doğru düzgün bişeyim yok![]()
Günaydın limoncummgünaydın kızlar![]()
ohhh kirli çıkı seni bizim daha bşyimiz yok bende ufak ufak kendi istediklrime başlim diyorum bak bakim julıacım bunları şeçtim almayı düşünüyorum nasıllarEki Görüntüle 634495 Eki Görüntüle 634496 çaydanlığın hem büyük hem küçüğünden almayı düşünüyorum
günaydın hoşgeldinizzz![]()
teşekkürler cnmm inş hepimizeCanım güle güle aşkla kullanmayı nasip etsin rabbim
Bizim düğüne daha 3 yıl kadr bi zaman var annem al yavaştan diyo ama kararsızım alıp almama konusunda![]()
Yok kız yakın falan degill
[/B]
Yok kız yakın falan degill
Günaydın limoncumm
Çaydanlık güzel Cnm ama kettle alma bence cayci al altı kettle oluo zaten daha kullanışlı ve fazla yer kaplamaz![]()
teşekkürler cnmm inş hepimize
cnm bizde daha sözlenmedik ama işin ucu bi açılırsa devamı hemen oluyormuş herşey bi anda olmuyormuş ne kdr para biriktirirsen birirktir öyle tavsiye öğüt aldım yani o yüzden ufak tefek şimdiden düşünüyorum beğendiklerimi istedikelerimi modası beniim beğeneceğim şekilde olsun yeterhe teknolojik şeyleri daha sonraki plana attım
Eki Görüntüle 634505 Kızlar gaza geldim ilk çeyizimi alıyorum
Blender seti
Haydi hayırlı olsun![]()
Ben philipsin siyah serisini almistimm Cnm![]()