• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

Herseyim hazır gibi Cnm kamyona doldurulup götürülsek sadece ıste :34: beyaz eşyaları alıcaktik antonyo ile küstük :1: buzdolabı aldık şimdi sıra tv de :1:

ohhh kirli çıkı seni bizim daha bşyimiz yok bende ufak ufak kendi istediklrime başlim diyorum bak bakim julıacım bunları şeçtim almayı düşünüyorum nasıllar :16: $korkmaz-a387-velocita-z.webp$korkmaz-a101-provita-midi-x.webp çaydanlığın hem büyük hem küçüğünden almayı düşünüyorum

ohhh kirli çıkı seni bizim daha bşyimiz yok bende ufak ufak kendi istediklrime başlim diyorum bak bakim julıacım bunları şeçtim almayı düşünüyorum nasıllar :16:Eki Görüntüle 634495 Eki Görüntüle 634496 çaydanlığın hem büyük hem küçüğünden almayı düşünüyorum

Canım güle güle aşkla kullanmayı nasip etsin rabbim :16:
Bizim düğüne daha 3 yıl kadr bi zaman var annem al yavaştan diyo ama kararsızım alıp almama konusunda :31:

Aaa yakın mı düğüne , neler aldın bakalım çeyizine benim daha doğru düzgün bişeyim yok :1:
Yok kız yakın falan degill :55:
günaydın kızlar :54::54:
Günaydın limoncumm :16:
ohhh kirli çıkı seni bizim daha bşyimiz yok bende ufak ufak kendi istediklrime başlim diyorum bak bakim julıacım bunları şeçtim almayı düşünüyorum nasıllar :16:Eki Görüntüle 634495 Eki Görüntüle 634496 çaydanlığın hem büyük hem küçüğünden almayı düşünüyorum

Çaydanlık güzel Cnm ama kettle alma bence cayci al altı kettle oluo zaten daha kullanışlı ve fazla yer kaplamaz :16:

Canım güle güle aşkla kullanmayı nasip etsin rabbim :16:
Bizim düğüne daha 3 yıl kadr bi zaman var annem al yavaştan diyo ama kararsızım alıp almama konusunda :31:
teşekkürler cnmm inş hepimize:16:
cnm bizde daha sözlenmedik ama işin ucu bi açılırsa devamı hemen oluyormuş herşey bi anda olmuyormuş ne kdr para biriktirirsen birirktir öyle tavsiye öğüt aldım yani o yüzden ufak tefek şimdiden düşünüyorum beğendiklerimi istedikelerimi modası beniim beğeneceğim şekilde olsun yeter:1: he teknolojik şeyleri daha sonraki plana attım

teşekkürler cnmm inş hepimize:16:
cnm bizde daha sözlenmedik ama işin ucu bi açılırsa devamı hemen oluyormuş herşey bi anda olmuyormuş ne kdr para biriktirirsen birirktir öyle tavsiye öğüt aldım yani o yüzden ufak tefek şimdiden düşünüyorum beğendiklerimi istedikelerimi modası beniim beğeneceğim şekilde olsun yeter:1: he teknolojik şeyleri daha sonraki plana attım

Annemde öyle söylüyo canım herşeyin üst üste gelir yetişemezsin diyo bende alıp bekletmek istemiyorum kafam karışık :1:
Nevresimlerimi falan almaya başlayabilirim bilmiyorum annemde unuttu bu şeyleri yol gösterenim pek yok :1:

dün sevgilime diyorum 2li kahve fincanım var tek çeyizim oda hadi evkenelim hazır mışsınız diyor :D

başka neler aldınız paylaşalım belki bir gün bende alırım

Back
X