20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

çok zor evt cnm ve sıkıntılı bir dönem hayırlısıyla bi işini bulsaydı benimkide çok iyi olucaktı bakalım hayırlısı

Bulur kuzum inşallah dua et sen , bizde çok çektik bu iş konusundan şuan bi yerde geçici olarak çalışıyo askerden sonra kendi işini kurmayı planlıyo . kuramasada tekrar işine başlama imkanı var bakalım herşeyin hayırlısı.
Bende iş arıyorum bulamıyorum , annemle çalışıyorum. Çok zor işsizlik.

cnm şuan ek işler yapıyor diyim biyere girmedi henüz metal mezunu iyi biyere girmesini istiyoruz bakalım dediğin gibi hayırlısı bol bol dua ediyorum ztn çünkü o sıkılıyor artık iş bulup düzenini kurmak istiyor iş bbulamazsam şuan askere gider gelirim düşüncesinde.bende ocakta başladım işe cnm yeni yani daha

kızlar nasılsınız nasıl gecıyor gununuz

sıkıcı, çok sıkıcı hemde, çok fazla çok sıkıcı

senin nasıl geçiyor günün ?

benimki dün yeni işinde ilk maaşını aldı, bugün harcamaya gitti, yeni pc alacak kendine... bende oturduğum yerden onu kıskanıyorum sanırım, insan erkek arkadaşının durumunu kıskanır mı ya? neden böyleyim ben ? ayıp valla bu düşüncelerim biliyorum ama aynı bölümden mezunuz sanırım biraz ondan kaynaklanıyor, o yaptı ben yapamadım die

hayılısı olsun cnm üzme kendini aranız nasıl mesaj attımı ne diyo

hayılısı olsun cnm üzme kendini aranız nasıl mesaj attımı ne diyo

sabah 7.30 da saatini kurmuş, uyanmış benden önce, beni aradı hadi kalk die noralde sabah namazına da kaldırır beni zaten, saolsun sonra o uyudu ben kalktım ama gidemedim işte.. sonra ben aradım 10 da sen gidecektin hani die, yok daha kalkmamıştım dedi, bende işini halletmiştir sandım, 1 saat önce aradı günaydın die yeni uyanmış, bilg. almaya gidiyordu, arar eve gidince.. yani o beni aradı die, bende onu 10 da aradım,uyansın die (akşam 10 da gideceğim demişti çünkü) ..

öyle işte.. artık çok aramakta gelmiyo içimden zaten, zorlamıyorum yani kendimi onu aramamak, sormamak için.. o benden soğudu, soğuyunca değişik davrandı, ee bende ondan uzaklaştım..

neyse iyi oldu belki de böyle, yeniden kovalanan olurumm inşallah

ozl bı neden mı var canını sıkan yoksa bnde sıkıcı gecıyo ısteyım

yooo öözel bi nedeni de yok, sıkıcı iştee standart günlerden bitane daha,sıkıcı

nolcak böyle bilmem... sanırım bu işler hep böyle gidecek

hiç bilmiyorum çıkıp gezmek istiyorum gerçekten evede gitmek istemiyorum onunlada buluşmak istemiyorum yrn böyle tek kalıp yürümek dolaşmak gezmek bi yanlız kalmak şöyle yada yeni bi kitap alıp sesiz sakin bi odada battaniyeyi çekip okumak telide kapatsam ölür herhalde meraktan hele dışarı tek çıktığımı üüüü

güzel hayaller

ıyı o zaman valla hepımıze sıkıcı calısıyomusun evdemısın neler yapıyorsun ?

ben anladım senın derdını kız :)

biliyo musun tamda bunu yapmak üzereyim... kitabımı alıp, battaniyenin altına gireceğim, sonra uyuya kalacağım, sonra uyanınca duş alacağım... sonra gece olacak, sonra onu görürüm msn de, ve bir gün daha biter !

çalışmıyorum canım, üniv. biteli 1,,5 yılı geçti, 2 ye gidiyor ve bende hiç iş deneyimi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…