20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

ona dedim uyuyamam dedim, akşam uyudum dedim, ısrarla yat yat yat dedi.. en sonunda demekki konuşmak istemiyor dedim, zaten artık en sonuncu diyişine kadar gecen konuşmlardan vallahi kaç kurtar kızım kendini dedim, ama ayrılalım demedim bu defa gerçekten kaçıp kurtulmak istedim.. çocukmuşum gibi davrandı ya, yapmadığım, düşünmediğim seyleri yapmışım, düşünmüşüm gibi davranıyor.. sürekli kafamda bişeyler kurduğumu düşünüyor...

off, gerçekten mutsuzum ben ya, ne olacak böyle.. insallah yarın ki iş olurda görür gününü... haftada 6 gün, 08.30 dan 18.30 a kadar iş.. ve izin günü haftaiçi bir gün.. haftasonu diil.. inşallah çalışırımda görürü gününü, nerden görecek beni acaba?

ohh ohh maşallah, ne eski hatmış o öyle.. harbiden ya hala telefon sapıklığı var demek

senin için hayırlısıysa olsun tatlım ya sen de onu sallama erkekler ne kadar ilgi istemiyoruz dese de sen ilgilenmeyince peşinden koşmazsa hepsi aynı ya ( kaç erkek tanıdıysam )

sanki sen manyaksın kafanda kurup kurup ona çatıyosun uyuz bunlar

ya ben hattımı seviyorum değiştirme ihticı hissetmedim zaten 1 yılda değiştiremem taahhüt verdim sapık kardeş de uyudu galiba iyi gecelerde dilemedi ehehe

sallamayacağım, tutturmuş bi akışına bırak.. ben bi akışına bırakayımda görsün akış nasıl akıyomuş saldım çayıra mevlam kayıra bundan sonra, ne derse he he demezsem bende, hiç sallamıcam, çok da tın.. benim derdim bana yeter, bde onu düşünüp duramayacağım, aradı aramadı, sordu sormadı, söyledi, söylemedi.. ne yapara kendine yapar...

hmm, üzüldüm bak şimdi, uyudu demek, canında sıkılacak, tühh seninki uyudu ama heralde ?

sevgilimi uyuttum yarın dersanesi var

ya zor ilişki yürütmek tatlım uzaktan daha da zor ama elden gelen bişi yok benim şu andaki iyi hallerim psikopata bağladım kaç kere ne kararlar aldım neler bozdum ama çok uğraştı uyuz ben olsam bana katlanmazdım

ben olsam, bende bana katlanamazdım ama... bizde ne var biliyo musun, o herşeye çok geniş bakabiliyo,çok geniş ddüşünür, mantıklı düşünür.. ben yle değilim, gördüğüm neyse o an, o benim için odur.. ve bu çok sorun oluyo.. o ok baska bişi diyo ben başka anlıyorum falan.. bide uzak olunca, görüşemeyince, dokunamayınca karsındakini, hisedemeyince yanında varlığını orunlar kat ve kat artıyo...

keşke bende senin gibi değişebilsem diyecektim ki, harbiden değiştim u akşam.. çok kırıldım çünkü ya, onun bakış açısıyla baksam evet güzel olur ama bende böyleyim, pıt die değişemem ki..

canım çok zor onların bakış açısı çok farklı işte beni kendime getiren kasımda yaşadığımız ayrılık oldu o ilk kez ayrılmıştı musuzum dedi bana ya soğuttuyorsun kendinden yapma dedi ve bunu dedğinde biz öncesinde 3-4 ay hiç tartışmamıştık o hafta küçük bir sorun oldu ve gücüm kalamdı dedi bende çeki düzen verdim kavga ediyor muyuz evet ama daha mantıklı kavgalar oluyor

canım biz 2011 mayıstan beri birlikteyiz ve ne kavgalar oldu ehehe 2 manyak bir araya gelince

ben bu değişimi kendim yaşamadım o değiştirdi tek tek uğraştı. Şey ders hayatının merkezinde olmak çok güzel ama sen mutsuzsun böyle sen mutsuz olunca ben daha çok mutsuz oluyorum kendinle uğraş falan fıstık. kursa gittim geçen sene kitaplara dizilere verdim kendimi el,mde tel beklememeyi öğrendim . her haltta bitti gitti dememyi öğrendim.

senden isteiğim biz kadar acı çekmeden öğrenin

[video=youtube;RC8J8cDLzCQ]https://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&v=RC8J8cDLzCQ&NR=1[/video]

ah mehmet ahh

benimkide bana bu akşam, ben sen değilim,bi öyle bi böyle demem, ben bi kere söyledim söyleyeceğimi dedi (benm ayrılık muhabbeti için dedi)... ben enin gibi bitsin bitsin demem dedi, ben sana aynı zamanda dostum dedi, hatalarını söyleyerimhiç kusura bakma dedi, yapıcı eleştirilerde bulunurum, değişmeni istediğim yönlerini değiştiririm, senden ayrılmam dedi

ayrılalım istemiyo, bende istemiyorum ama dediğin gibi acı çekmeden daha fazla çeki düzen vermek gerek.. burada da iş bana düşüyo, sorunlu olan benim çünkü... neyse dediğim gibi bu gece çektim ellerimi üzerinden... göreceğiz sonu nasıl olacak...

saat de 3 olmuş fıstık, ben kaçayım artık, 7 de kalkacağım da

iyi geceler cnm sana, allah rahatlık versin, teşekkür ederim tavsiyeler için..

öptüm tatlım inş iyi geçer haberdar et görüşme sonucundan bakalım

tamam canım, görüşmeden sonra da spora gideceğim, öğlene damlarım buraya... inş olur diyorum ama sartlarıda ağır gibi sanki ya.. maaşı ii olsa bari

haftada 6 gün.. izin haftaiçi kullanılabiliyo.. sabah 8.30, akşam 18.30...

neyse hayırlıysa olsun inşallah...

gidemedim iş görüşmesine... daha sonra çağıracaklarmış...

o kadar sevindim, o kadar üzüldüm.. akşam basıma gelmeyen kalmadı bu yüzden, birde hemen yetiştirmiştim, etrafımdakilere...

canım sıkıldı...

günaydın kızlarr...... ihdd naptın cnm yeni kararlar almışsın iş için hayırlısı olsun yapıcak bşy yok... benim akşamıma gelince bizde bi sorun yoktu ama benim içime bşy geldi illa problem çıkartıp tartışmak istiyorum ve yaptımda tabi ama sebei yok sinirim böyle konuşamadığımdanmı bilmiyorum artık neyse oda hiç tmm sorma diyorsun sormadım ben yatıyorum tmm iyi geceler aeo dedi ve ben patladım tabi sen beni merak etmedinde üüüü geberim gidim kurtul allahtan alttan aldı kendine gel fln dedi neyse akşam uyuyakalmışım zaten yani bilmiyorum bende bi sinirlilik var iyi değilim artı kollarımda uyuşma dizimde ağrı oldu hastamı olucam anlayamadım durumlar böyle canlarım

sakın ol canım bı sorun mu var neden sınırlısın

küçük küçük şeyler bilmiyorum birden sinirlendim onun ilgisiz durmasına daha sinirlendim bi yandan müsait olmadığını biliyorum of öyle bi karışık oldum yani
canını sıkma tatlım derın bı nefes al hersey gecer rahat ol
bazen olur boyle

evet allahtan benimki alttan aldı yani şimdide kalkınca sorar nasıl oldun iyimisin dünkü halin neydi öyle anlat bakim dicek ama ne anlatıcam ki
sende uzatma bence tatlım sevdgının kalbını kırmasakın ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…