yok cnm sadece beni çok gezen biri olarak görüo ki ben sanah 8 akşam 6 çalışan biiriyim geceleri dışarı onsuz asla çıkmam düşün yaniii
anladım vede kıskanç biri anladığım kadarıyla sizden çok özür diliyorum sizde bşy düşünmeyin yatın cnm nolur bende benimkiyle bi telde konuşup yatıcam kötüyüm cidden iyi geceler yarın görüşmek üzere
dün gece yaptım dün gece.. yapmıcam diyip diyip yapıyorum...
kısss, inanamayacaksın, yarın iş görüşmesine gidiyorum, sabah erkenden...
ve sonuç.... benimki beni haksız buldu !
babam tepki vermekte haklıymışş...
annemde bile bile yükses sele konuşmamıştırmış...
art niyet aramayacakmısım ikisinde de !
gelde ayrılalım, sende git deme....
anlattığıma pişman oldum zaten... evlenince de böyle davranırsam diye korkuyo, konuşmaları öyle yani..
bende ne desem inanmazsın bana nasılsa, sana hiçbişey demiyorum, ona göre davran sende bana dedim.. ayrılsın gitsin ya..
başlarım ona da işine de, ailesine de... ahh anne ahhh....
tatlım hadi kurma kafanda yat uyu yarın iş görüşmesi var canım dediğim siteyi inceledin mi?
hilalcim bu lafı ben kaç kere dedim artık kankalarıma bitti dediğimde beni dinlemiyırlar bile
bitmez her şey bu kadar basit değil sadece sabır boşver düşünme
sevindim sitenin işe yaramsına burda ara eleman ilanları oluyor genelde çevremdekilere buluyorum
gece gece sinir oldum özel numara aradı açtım konuşmadı, sonra tekrar tekrar aradı açtım gene konuşmadı gizli numarayı iptal edene kadar 20 kere aradı töbe töbe ya
canım ben onu da seni de anlıyorum ama şu da var bu kadar uyum varken ufak tefek sorunla ilişki bitmez. her şey üst üste geldi sabır sadec lütfen ya kızarım sana
canım az geri çek kendini benim uyuz delirttiydi beni çektim geri koydum tavrımı bugün maça giderken arıyor devre arsında arıyor çıkışta arıyor şimdi gene aradı mesajlar atıp durdu çünkü ben haklıydım D:
sen şimdi söylensen dicekki çocuk musun sen başlarda anlayışlısın şimdi dırdır ediyorsun diye
evet ya tırstım gece ka oldu saat yani sıkıyosa açsın da arasın numarasını
evet bu kadar uyum var ama sorunda var ya.. sorunun hep benden kaynaklandığını düşünüyo, bende öyle düşünüyordum ama fikrim değişti.. ne kadar üzgün olduğumu, ne kadar mutsuz olduğumu gördüğü halde, hiç bi lattan alma falan yok ya... dan dan dan düşüncelrini söylüyo.. Bu akşamki olayda beni hasız buldu ve 85 alacağıma 95 alsaydım da defolup gitseydim burdan lafından '' evlenincede tartışmalar olacağını, o zmnda onu bırakıp gitme ihtimalime kadar götürdü olayı''.. öyle üzüldüm ki anlatamam sana... Tamam dedim yai bu adam pişman benimle birlikte olduğuna, birde üstüne sordum.. cevap vermiyorum bu soruna, nasıl istiyorsan öyle düşün dedi.. Güya öyle değil ama sana bunu ispatlayamam gibi bişeydi ama orda üzgünümki öyle bişey soruyorum, iimi rahatlatsan, seviyorum seni desen ölür müsün... Yok valla bu iş kabak tadı verdi, evet artık kendimi geri çekiyorum ama zorla değil, gerçekten çekmek istediğim için çekiyorum.. evet seviyorum, evet bulamam bidaha böylesini ama bişeyi de zorlamanın anlaı yok, olursa olur, olmazsa da ikimiz içinde hayırlısı olsun.. ayrılacağım falan demeyeceğim ama çok da sevgiliymişiz gibi olmayacağı açıkcası, inan soğudum bu akşam....
Etrafında numaranı bilen ve sana sapıklık yapabilecek biri var mı ki ? bak beni arasalar kesin eski erkek arkadaşım derdim ama aramıyo saolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?