sende uzatma bence tatlım sevdgının kalbını kırmasakın ol
yok cnm uzatmıcam tabikide ne dicemki olmayan bişey sinirlilik hali için bi sorun yok

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sende uzatma bence tatlım sevdgının kalbını kırmasakın ol
günaydın tatlım nasılsınGünaydın kizlar![]()
benı ısyerımde calısan bı cocuk sevıyomus :)yok cnm uzatmıcam tabikide ne dicemki olmayan bişey sinirlilik hali için bi sorun yok![]()
gunaydın canımGünaydın kizlar![]()
Ehh işte cnmmsen nasılsınnn
![]()
benı ısyerımde calısan bı cocuk sevıyomus :)
gunaydın canım
aynen ehh yani hiç halim keyfim yok durumu yazdım ztn![]()
​olmaz gbı canım ben daha farklı brını ıstıyorum hayatımdahadi cnm mutlu oldum snn için havada aşk kokusu olabilir mi![]()
ıdare eder hayatım nolsun sen nasılsın hersey yolundamıNasılsın cnmmm![]()
​olmaz gbı canım ben daha farklı brını ıstıyorum hayatımda
Aşk çok yordu beni
Adam gibi seven kalbimi öyle çok kırdın kı sen bır daha dönmem artık bu aşktan gidiyorumbu şarkı modundayım bende
![]()
ıdare eder hayatım nolsun sen nasılsın hersey yolundamı
​olmaz gbı canım ben daha farklı brını ıstıyorum hayatımda
hım kırılmış üzülmüşsün o bellide hiç aramdımı sormadımı nolduda böyle oldun sen bakim
Mesajlastik sadecebı markette gitmek bu kdar abartilamaz yaa kötü yola düstumm sankii
![]()
Aşk diyince kafasının geliyor artık![]()
hmm ben anlamadım sorunu pek o yuzden bısey dıyemıyorum umarım en kısa zamanda duzelır cnmBilmemm aramadık birbirimizi hic ....![]()
genel neden bahsediyor peki mesajlarında özlemi fln varmı yoksa habire kızıyor suçluyormu![]()
oyle tabıkı ... ama hayatımdakı ınsan bana bırseyler katsın ıstıyorum benden daha bılgılı ustun olsun kı bende ondan bırseyler ogreneyım dıgru yoldamym bılmıyorum ama bole dusunuyorumozmn rahat ol cnm beğenilmek güzel ama hayırlısı herşeyinde boşver