evet bu kadar uyum var ama sorunda var ya.. sorunun hep benden kaynaklandığını düşünüyo, bende öyle düşünüyordum ama fikrim değişti.. ne kadar üzgün olduğumu, ne kadar mutsuz olduğumu gördüğü halde, hiç bi lattan alma falan yok ya... dan dan dan düşüncelrini söylüyo.. Bu akşamki olayda beni hasız buldu ve 85 alacağıma 95 alsaydım da defolup gitseydim burdan lafından '' evlenincede tartışmalar olacağını, o zmnda onu bırakıp gitme ihtimalime kadar götürdü olayı''.. öyle üzüldüm ki anlatamam sana... Tamam dedim yai bu adam pişman benimle birlikte olduğuna, birde üstüne sordum.. cevap vermiyorum bu soruna, nasıl istiyorsan öyle düşün dedi.. Güya öyle değil ama sana bunu ispatlayamam gibi bişeydi ama orda üzgünümki öyle bişey soruyorum, iimi rahatlatsan, seviyorum seni desen ölür müsün... Yok valla bu iş kabak tadı verdi, evet artık kendimi geri çekiyorum ama zorla değil, gerçekten çekmek istediğim için çekiyorum.. evet seviyorum, evet bulamam bidaha böylesini ama bişeyi de zorlamanın anlaı yok, olursa olur, olmazsa da ikimiz içinde hayırlısı olsun.. ayrılacağım falan demeyeceğim ama çok da sevgiliymişiz gibi olmayacağı açıkcası, inan soğudum bu akşam....
Etrafında numaranı bilen ve sana sapıklık yapabilecek biri var mı ki ? bak beni arasalar kesin eski erkek arkadaşım derdim ama aramıyo saolsun