• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

yok cnm sadece beni çok gezen biri olarak görüo ki ben sanah 8 akşam 6 çalışan biiriyim geceleri dışarı onsuz asla çıkmam düşün yaniii :31:

anladım vede kıskanç biri anladığım kadarıyla sizden çok özür diliyorum sizde bşy düşünmeyin yatın cnm nolur bende benimkiyle bi telde konuşup yatıcam kötüyüm cidden iyi geceler yarın görüşmek üzere:43:

anladım vede kıskanç biri anladığım kadarıyla sizden çok özür diliyorum sizde bşy düşünmeyin yatın cnm nolur bende benimkiyle bi telde konuşup yatıcam kötüyüm cidden iyi geceler yarın görüşmek üzere:43:

bende yatıorummm cnmmm ayakta durmıcam zaten fazlaaaa iyi değilim bendee :31::31:

ya kızlar ne olmuş böyle teldeydim bi geldim dağılmış ortalık. hilal canım ben severim annemi ama beni baba ve abim her zaman daha iyi anlar. hem öss hem kpss terih dönemimde annem karekter değiştirmişti resmen ya kendi isteği olsun zaten okullar okuyan araştıran ben değilim kendisiydi. 2011 yazında kpss tercihi yapıcam açılan yerler hep kötüydü bende ilk sıralara onların istediğini sonlara doğruda garanti yerleri yazıyordum annem bi kıdı napceksin orlarda doğru düzgün yerleri yaz diye kalmıştım öyle ben çok meraklıydım zaten kötü yerlerde yaşamaya, aldım kılavuzu çarptım bul bana adam gibi bi yer orayı yazcıcam diye evdeki herkese saydım :D sonra anladı tabi

sen istemez miydin şimdi kendi işini yapmayı ayda bir sürü para almayı ama onlara yetinemiyoruz hep diyorum sizi abimle ben şımarttım diye.ikimizde normal çalışkan iki öğrenci sonra atanan iki öğretmendik ama yetmiyor tatlım

büyük ya da küçük herkes yaşıyor sorunları benim tersim pistir ben üzerime yürütmem yürürüm gözüm kararınca kendimi kaybederim. Deli yönün olduğunu ailende olsa gösterecksin tatlım damarın olacak yoksa herkes bildiğini okuyor

ve sonuç.... benimki beni haksız buldu !

babam tepki vermekte haklıymışş...

annemde bile bile yükses sele konuşmamıştırmış...

art niyet aramayacakmısım ikisinde de !

gelde ayrılalım, sende git deme....

ve sonuç.... benimki beni haksız buldu !

babam tepki vermekte haklıymışş...

annemde bile bile yükses sele konuşmamıştırmış...

art niyet aramayacakmısım ikisinde de !

gelde ayrılalım, sende git deme....

o erkekler hep aileyi haklı bulur canım boşver hem de aklında bulunsun tabi benim görüşüm ailenle sorunlarını çok anlatma ilerde karşına zaten enin annen böyle senin babn böyle diye çıkabilir. Sonuçta kızsakta onlar ailelerimiz

anlattığıma pişman oldum zaten... evlenince de böyle davranırsam diye korkuyo, konuşmaları öyle yani..
bende ne desem inanmazsın bana nasılsa, sana hiçbişey demiyorum, ona göre davran sende bana dedim.. ayrılsın gitsin ya..
başlarım ona da işine de, ailesine de... ahh anne ahhh....

anlattığıma pişman oldum zaten... evlenince de böyle davranırsam diye korkuyo, konuşmaları öyle yani..
bende ne desem inanmazsın bana nasılsa, sana hiçbişey demiyorum, ona göre davran sende bana dedim.. ayrılsın gitsin ya..
başlarım ona da işine de, ailesine de... ahh anne ahhh....

canım teldeydim yazamadı sakin ol hadi ya yarıne geçer sinirin

ben burdayım, msni kapattık şimdi, sabah iş görüşmesine gideceğim die yat falan dedi, bi kaç kere... en son tamam dedim, uzatmadım, belli ki konuşmak istemedi benimle :43:

tatlım hadi kurma kafanda yat uyu yarın iş görüşmesi var canım dediğim siteyi inceledin mi?

bu arada biz bitmişiz onunla ya.. bunu çok ama çok daha ii anladım bu gece.. kesinlikle bitmişiz.. uzatmaları oynuyoruz...

hilalcim bu lafı ben kaç kere dedim artık kankalarıma bitti dediğimde beni dinlemiyırlar bile :D

bitmez her şey bu kadar basit değil sadece sabır boşver düşünme

sevindim sitenin işe yaramsına burda ara eleman ilanları oluyor genelde çevremdekilere buluyorum :D

gece gece sinir oldum özel numara aradı açtım konuşmadı, sonra tekrar tekrar aradı açtım gene konuşmadı gizli numarayı iptal edene kadar 20 kere aradı töbe töbe ya :47:

hilalcim bu lafı ben kaç kere dedim artık kankalarıma bitti dediğimde beni dinlemiyırlar bile :D

bitmez her şey bu kadar basit değil sadece sabır boşver düşünme

sevindim sitenin işe yaramsına burda ara eleman ilanları oluyor genelde çevremdekilere buluyorum :D

canım ne desem, ne söylesem problem ya... valla olmaz ki böyle ama ya, ben böyle olmak istemiyorum ki onunla, gerçekten uzak durmam gerekiyo galiba, ona iyi davrandık.a , onu sevdiğimi belli ettikçe büyü bozuldu.. ve işin garip tarafı, gerçekten soğumaya başlayacağım bende.. geliyorlar ufaktan ufaktan...

gece gece sinir oldum özel numara aradı açtım konuşmadı, sonra tekrar tekrar aradı açtım gene konuşmadı gizli numarayı iptal edene kadar 20 kere aradı töbe töbe ya :47:

bi tek sapığınn eksikti yaniii :1:

canım ben onu da seni de anlıyorum ama şu da var bu kadar uyum varken ufak tefek sorunla ilişki bitmez. her şey üst üste geldi sabır sadec lütfen ya kızarım sana:D
canım az geri çek kendini benim uyuz delirttiydi beni çektim geri koydum tavrımı bugün maça giderken arıyor devre arsında arıyor çıkışta arıyor şimdi gene aradı mesajlar atıp durdu çünkü ben haklıydım D:

sen şimdi söylensen dicekki çocuk musun sen başlarda anlayışlısın şimdi dırdır ediyorsun diye

evet ya tırstım gece ka oldu saat yani sıkıyosa açsın da arasın numarasını

canım ben onu da seni de anlıyorum ama şu da var bu kadar uyum varken ufak tefek sorunla ilişki bitmez. her şey üst üste geldi sabır sadec lütfen ya kızarım sana:D
canım az geri çek kendini benim uyuz delirttiydi beni çektim geri koydum tavrımı bugün maça giderken arıyor devre arsında arıyor çıkışta arıyor şimdi gene aradı mesajlar atıp durdu çünkü ben haklıydım D:

sen şimdi söylensen dicekki çocuk musun sen başlarda anlayışlısın şimdi dırdır ediyorsun diye

evet ya tırstım gece ka oldu saat yani sıkıyosa açsın da arasın numarasını

evet bu kadar uyum var ama sorunda var ya.. sorunun hep benden kaynaklandığını düşünüyo, bende öyle düşünüyordum ama fikrim değişti.. ne kadar üzgün olduğumu, ne kadar mutsuz olduğumu gördüğü halde, hiç bi lattan alma falan yok ya... dan dan dan düşüncelrini söylüyo.. Bu akşamki olayda beni hasız buldu ve 85 alacağıma 95 alsaydım da defolup gitseydim burdan lafından '' evlenincede tartışmalar olacağını, o zmnda onu bırakıp gitme ihtimalime kadar götürdü olayı''.. öyle üzüldüm ki anlatamam sana... Tamam dedim yai bu adam pişman benimle birlikte olduğuna, birde üstüne sordum.. cevap vermiyorum bu soruna, nasıl istiyorsan öyle düşün dedi.. Güya öyle değil ama sana bunu ispatlayamam gibi bişeydi ama orda üzgünümki öyle bişey soruyorum, iimi rahatlatsan, seviyorum seni desen ölür müsün... Yok valla bu iş kabak tadı verdi, evet artık kendimi geri çekiyorum ama zorla değil, gerçekten çekmek istediğim için çekiyorum.. evet seviyorum, evet bulamam bidaha böylesini ama bişeyi de zorlamanın anlaı yok, olursa olur, olmazsa da ikimiz içinde hayırlısı olsun.. ayrılacağım falan demeyeceğim ama çok da sevgiliymişiz gibi olmayacağı açıkcası, inan soğudum bu akşam....

Etrafında numaranı bilen ve sana sapıklık yapabilecek biri var mı ki ? bak beni arasalar kesin eski erkek arkadaşım derdim ama aramıyo saolsun :1:

evet bu kadar uyum var ama sorunda var ya.. sorunun hep benden kaynaklandığını düşünüyo, bende öyle düşünüyordum ama fikrim değişti.. ne kadar üzgün olduğumu, ne kadar mutsuz olduğumu gördüğü halde, hiç bi lattan alma falan yok ya... dan dan dan düşüncelrini söylüyo.. Bu akşamki olayda beni hasız buldu ve 85 alacağıma 95 alsaydım da defolup gitseydim burdan lafından '' evlenincede tartışmalar olacağını, o zmnda onu bırakıp gitme ihtimalime kadar götürdü olayı''.. öyle üzüldüm ki anlatamam sana... Tamam dedim yai bu adam pişman benimle birlikte olduğuna, birde üstüne sordum.. cevap vermiyorum bu soruna, nasıl istiyorsan öyle düşün dedi.. Güya öyle değil ama sana bunu ispatlayamam gibi bişeydi ama orda üzgünümki öyle bişey soruyorum, iimi rahatlatsan, seviyorum seni desen ölür müsün... Yok valla bu iş kabak tadı verdi, evet artık kendimi geri çekiyorum ama zorla değil, gerçekten çekmek istediğim için çekiyorum.. evet seviyorum, evet bulamam bidaha böylesini ama bişeyi de zorlamanın anlaı yok, olursa olur, olmazsa da ikimiz içinde hayırlısı olsun.. ayrılacağım falan demeyeceğim ama çok da sevgiliymişiz gibi olmayacağı açıkcası, inan soğudum bu akşam....

Etrafında numaranı bilen ve sana sapıklık yapabilecek biri var mı ki ? bak beni arasalar kesin eski erkek arkadaşım derdim ama aramıyo saolsun :1:

canım seni çok iyi anlıyorum duymak istediğin sadece anlaşıldığını hep yanında olduğunu hissettirmekti ama nedense öküzler yapmıyor 2 gün
n burda ne sancılar çektim anladı mı o hayır anlattım defalarca onunda canını yaktım üzüldüm belki ama sonra anladı beni gerekiyor bazen tepkini koymak.
canım abartmış o biraz ne alaka gitmek, şu da olabilir sen ayrılmaktan çok bahsediyorsun ya onun bilinçaltında senin gidecği yerleşmişte olabilir

tatlım 2 hat kullanıyorum bu hat 12 yıllık falan gerisini sen düşün ergenlik dönemimdeki saçmalıklar falan :27:
bir kaç yıl kapalı g,ibi bir şeydi sapık namına kalmamıştı hala tel sapığı varya şaşırıyorum git face var artık seç beğen taciz et ehehe

hilalcim ilişki baa bela 2 gn mutlu ediyorsa 5 gün mutsuz ediyor ama yapacak bir şey yok

Back