canım seni çok iyi anlıyorum duymak istediğin sadece anlaşıldığını hep yanında olduğunu hissettirmekti ama nedense öküzler yapmıyor 2 gün
n burda ne sancılar çektim anladı mı o hayır anlattım defalarca onunda canını yaktım üzüldüm belki ama sonra anladı beni gerekiyor bazen tepkini koymak.
canım abartmış o biraz ne alaka gitmek, şu da olabilir sen ayrılmaktan çok bahsediyorsun ya onun bilinçaltında senin gidecği yerleşmişte olabilir
tatlım 2 hat kullanıyorum bu hat 12 yıllık falan gerisini sen düşün ergenlik dönemimdeki saçmalıklar falan![]()
bir kaç yıl kapalı g,ibi bir şeydi sapık namına kalmamıştı hala tel sapığı varya şaşırıyorum git face var artık seç beğen taciz et ehehe
hilalcim ilişki baa bela 2 gn mutlu ediyorsa 5 gün mutsuz ediyor ama yapacak bir şey yok
ona dedim uyuyamam dedim, akşam uyudum dedim, ısrarla yat yat yat dedi.. en sonunda demekki konuşmak istemiyor dedim, zaten artık en sonuncu diyişine kadar gecen konuşmlardan vallahi kaç kurtar kızım kendini dedim, ama ayrılalım demedim bu defa

off, gerçekten mutsuzum ben ya, ne olacak böyle.. insallah yarın ki iş olurda görür gününü... haftada 6 gün, 08.30 dan 18.30 a kadar iş.. ve izin günü haftaiçi bir gün.. haftasonu diil.. inşallah çalışırımda görürü gününü, nerden görecek beni acaba?
ohh ohh maşallah, ne eski hatmış o öyle.. harbiden ya hala telefon sapıklığı var demek