julia, ne oldu canım ? mesajlaştınız mı konuştunuz mu, bişi mi dedi? durduk yere nerden çıktı o şimdi..
banyoya gireyim bari, yarın iş görüşmesine gitcem.. anma kaşım bıyığımmm, off ya, pasaklıyım işte pasaklı
bende daha saçımı yıkayıp maşa yapcammm ohooo
evde kavga kıyamet... babam utanmasa dövecekti, üstüme yürüdü, bende ona doğru yürüdüm dövecekmisin die, 25 yasındayım ben dedim ! kimliğimi alıp defolup gidicem, ağlasınlar arkamdan da.. para yok, nereye gidiyorsun ?
şimdi bi yatsam, bi uyusam, bidaha uyanmasam... allahım aır insallah canımı tez zamanda, bıktım ben yaa
problem de ne biliyomusunuz sekreterlik, garsonluk vb. işlere basvurmam...
noldu cnm ne gibi laflar söylüyor... bende çok kötütüm cnm aramız bozuk ve ihdd dediğin durumdayım aynen saldırma modundayım
babam öldük mü bu kadar, ne yapcan para kazanıp diyor... karısının hergün basıma kaktığından haberi yok tabiii... işe girecektin de sunu alacaktın, işe girecektinde bunu yapacaktın diye dye.... hergün o kadar lafı yiyen benim, adam uyusun daha !
aşk maşk istemiorum 10 d içinde gelcem burdaysannn şk bana göre değilllll aşık insan mutlu olur ben mutlu değilimmmmmmm
bencede bişey yok, basvurdum zaten.. basvurdum die kavga kıyamet koptu ve yine annem atesledi olayı.. babamın kızacağını bile bile duyacağı sekilde bağırarak konuştu.. Benim annem gibi dünyada bi tane daha anne yoktur, bi insan kızını hiç mi sevmez ya ? hiç mi hatrım yok, hiç mi bakmadım sana, inanın hiç kendimi düşünmedim, hep onları düşündüm, bu reva mı bana?
banada annem benzer şeyler söylemişti işe girene kdr bende snn gibi çektim brz cnm en sonunda dayanamadım ama ben annem böyle böyle diyo dedim ama
babam ayağa kalkıp üstüme ürüyünce annemin allahn aşkına falan dedi, bende kızacağını biliyordun, bağırarak konuşmasaydın dedim... neyse babam balkona sigara içmeye çıktı bende odama girdim, arkamdan gelmiş, sen benden ne istiyorsun diyo annem, ne isteyeceğim ben senden dedim... sen değil miydin kasiyerlik yap diyen dedim, onca zaman önceki lafı niye söylüyorsun şmdi diyo, o zmn bu zmn.. söyledin mi söyledin !
babam parayı napcaksın diyo, evlencem çeyiz alcam mı diyim, zaten desem tokadı yediydim heralde... Hem sevmeyip, hemde beni bu kadar yanlarında tutma amaçları ne acaba bunların ?
ahhh cnm ahh güzel günlerde bize gülecekmi çeyiz flnda lazım değil sen canınla sevdiğinle konuştun mu o seni rahatlatır ancak yarana merhem sürer
birazdan msn de konusacağız die arayıp söylemedim, mesaj attım, anlattım.. sonradan da pişman oldum söylediğime yaa.. çok pişman oldum.. keşke bilmeseydi..
ne ne 10 dk içinde nerdesin seni zoramı kosuyo anlayamadım yabekliyorum bizede uyku yok ztn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?