20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

ozmn halledilir bu mesele ama kırıyor belli tabiki ama dur bakalım zamanı var herşeyin hemen oldu bittilere getirme bakim
Vallaa üstüne gitmiorumm amaa hani bardağın taştigi yer var yaa oralara geldı artık
markete gttın dıye mı kızdı sana ?
gec saatte fılan mı gttın canım
Yok Cnm aksam üzeri 4falandi
bnmde talıplım cıktı dun

Okudum çok sevindim cnmm ama sen istemiosun belli kii

vallaa üstüne gitmiorumm amaa hani bardağın taştigi yer var yaa oralara geldı artık

yok cnm aksam üzeri 4falandi

okudum çok sevindim cnmm Ama sen istemiosun belli kii
ee saatte de bısey yok ıkınızde gergın oldgunuz donemlerdesnz galıba bıraz sakın olmaya calıs cnm sevıyosan kalbını kırma
evet tatlım bn ıstemıyorum

ee saatte de bısey yok ıkınızde gergın oldgunuz donemlerdesnz galıba bıraz sakın olmaya calıs cnm sevıyosan kalbını kırma
evet tatlım bn ıstemıyorum

O Bursa'nın baska bır ilçesinde idi o siradaa ısinden dolayı ben de yanlıZ kahve almaya çıktım ama napim her an birbirimizi nerde bulcaz kahve almak için 2 saatlik yoldan mi cagiracaktim onu

Son düzenleme:
O Bursa'nın baska bır ilçesinde idi o siradaa ısinden dolayı ben de yanlıZ kahve almaya çıktım ama napim her an birbirimizi nerde bulcaz kahve almak için 2 saatlik yoldan mi cagiracaktim onu
dısarıya berabermı cıkıyorsunuz sureklı ?

Aradım ama acmadı hastaydi sessize alıp yatmış 20 dk sora o aradı beni o sırada markette idim ıste cnmm
e aramıssın ıste daha ne ıstıyo cnm belkı baska bı sorunu vardr ıste fılan canı sıkılmıstr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…