hmm ben anlamadım sorunu pek o yuzden bısey dıyemıyorum umarım en kısa zamanda duzelır cnm
Özlem ollsada her fırsatta hatırlatıyor market olayını
markete gttın dıye mı kızdı sana ?Özlem ollsada her fırsatta hatırlatıyor market olayını
bnmde talıplım cıktı dunSağoll cnmmm
Vallaa üstüne gitmiorumm amaa hani bardağın taştigi yer var yaa oralara geldı artıkozmn halledilir bu mesele ama kırıyor belli tabiki ama dur bakalım zamanı var herşeyin hemen oldu bittilere getirme bakim
Yok Cnm aksam üzeri 4falandimarkete gttın dıye mı kızdı sana ?
gec saatte fılan mı gttın canım
bnmde talıplım cıktı dun
ee saatte de bısey yok ıkınızde gergın oldgunuz donemlerdesnz galıba bıraz sakın olmaya calıs cnm sevıyosan kalbını kırmavallaa üstüne gitmiorumm amaa hani bardağın taştigi yer var yaa oralara geldı artık
yok cnm aksam üzeri 4falandi
okudum çok sevindim cnmmAma sen istemiosun belli kii
Vallaa üstüne gitmiorumm amaa hani bardağın taştigi yer var yaa oralara geldı artık
ozmn sakin durgun halini koru ona karşı bize karşı gül bakim neşeli ol adam olacak oda başka yolu yok hıııı
Vallaa üstüne gitmiorumm amaa hani bardağın taştigi yer var yaa oralara geldı artık
ozmn sakin durgun halini koru ona karşı bize karşı gül bakim neşeli ol adam olacak oda başka yolu yok hıııı
ben umudu kestim ondan cnmm
ben umudu kestim ondan cnmm
kes zaten fazla ilgi göstermezsin b nedenle o snn peşinden koşmaya ilgilenmeye başlar bence
ee saatte de bısey yok ıkınızde gergın oldgunuz donemlerdesnz galıba bıraz sakın olmaya calıs cnm sevıyosan kalbını kırma
evet tatlım bn ıstemıyorum
O Bursa'nın baska bır ilçesinde idi o siradaa ısinden dolayı ben de yanlıZ kahve almaya çıktım ama napim her an birbirimizi nerde bulcaz kahve almak için 2 saatlik yoldan mi cagiracaktim onu
kes zaten fazla ilgi göstermezsin b nedenle o snn peşinden koşmaya ilgilenmeye başlar bence
Bilemiorum cnmm aklım karıştı çok ben bu adamla kaçmayı dusundumm bide
yaniii haber verdinmi peki
dısarıya berabermı cıkıyorsunuz sureklı ?O Bursa'nın baska bır ilçesinde idi o siradaa ısinden dolayı ben de yanlıZ kahve almaya çıktım ama napim her an birbirimizi nerde bulcaz kahve almak için 2 saatlik yoldan mi cagiracaktim onu
e aramıssın ıste daha ne ıstıyo cnm belkı baska bı sorunu vardr ıste fılan canı sıkılmıstrAradım ama acmadı hastaydi sessize alıp yatmış 20 dk sora o aradı beni o sırada markette idim ıste cnmm
dısarıya berabermı cıkıyorsunuz sureklı ?
Bilemiorum cnmm aklım karıştı çok ben bu adamla kaçmayı dusundumm bide
olur cnm zamana bırak biraz bakalım ne olucak ne dicek nasıl davranıcak görelimbenimkide maesaj attı şimdi günaydın diye macera başlıyor üüü
e aramıssın ıste daha ne ıstıyo cnm belkı baska bı sorunu vardr ıste fılan canı sıkılmıstr
olur cnm zamana bırak biraz bakalım ne olucak ne dicek nasıl davranıcak görelimbenimkide maesaj attı şimdi günaydın diye macera başlıyor üüü
En azından msj atmış Cnm ne güzel Allah bozmasın
unduz çalıştığımız için gece cikioruz genelde o zaman beraber cikioruz cnm
hmm ama bursanın baska ılcesındeydı dedın ya ondan seettım :18:pazar gunü ne işi kızAma çok kötü gripti titriyordu :2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?