anamm, çok zor
ama su an hiç mutlu olmadığımdan çok kötü hayaller kurabilir, kurduğum hayale inanabilir, daha da kötü olabilirimen iyisi ilerleyen saatlerde yapayım bu işi
10 yıl soraaa bahçeli müstkil bir evdeeee eşim 2 çocuğumlaaa beraberrr denizi izlemekk istiorumm
sormaaaaaa yaaa yarın görüşcem antonyo ile de bugun yağmur yağıo çıkamam dedim ama içim gitttiiii fakat bilerek çıkmadımmm
benimki demiyo işte ama öylebenimki, herkes sevgisini farklı gösterir diyo... Dün gece yine ayrılık muhabbeti yaptım, bu arada, tutamadım kendimi.. Bana bi sinirlendi, ilk defa öyle sinirli gördüm.. Sen benden bu yüzden ayrıl, sana ''İnşallah hayatına giren adam seviyorum seviyorum desin, üstüne düssün,ilgilensin, sonra da ortada bırakıp gitsin'' die beddua edicem dedi Harbiden çok sinirlendi ya, ilk defa öyle gördüm
iyi yapmışsın cnm ohhh olmuş konuştunuz ki mu detay alım hiç sayfaları okuyacak durumda değilim :26:
bir de kadınlara karşık derler hayallerimiz bile benzer D:
kızlar hadi hayal kuralım herkes 10 yıl sonra kendini nasıl, nerde, kiminle ve şekilde görüyor?
kızlar ben bu cocuktan ayrılabilirim her an beni çok fazla üzüooo dayanamıorum
bende yapıyorum malesef bunu dünmü yaptın yoksa en son konuştuğumuzdan sonra yaptınmı anlayamadım kusura bakma
ok tatlım ben senin yerine az kurayım 10 yıl sonra bu sıralar 2. çocuğun hamilelik kilolarını vermişsin ortalama 60 kilo aralığındasın, hyatının aşkıyla evelenip, ev kredisi borcunu ödemişsinizçok mutlu olduğun bir işin var , her sabah uyandığında eşini izleyip şükrediyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?