• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

şimdi rahat bir koltuğa geçip arkamıza yaslanıyoruz. sessiz bir ortamda gözlerimizi kapatıp 10 yıl sonrasına gdiyoruz. saçlarımız, kilomuz, kıyafetlerimiz nasıl, nasıl bir işte çalışıyorsun, hayal et renkleri duvarları hissetmeye çalış, eve geldiğini hayal et vin nasıl salonun mutfağın renkleri hisset, duvarda neler var , odaların genişilğini düşün, k,mle evlesin , çocukların var mı, aneeeeeeeeeeee diye üstüne atlayan birileri var mı varsa nasıllar kime benziyorlar :) al sana ipuçları

ama su an hiç mutlu olmadığımdan çok kötü hayaller kurabilir, kurduğum hayale inanabilir, daha da kötü olabilirim :1::1::1: en iyisi ilerleyen saatlerde yapayım bu işi :1::1::1:

evet kızlar napıyorsunuz bakalım ben miskin miskin bilgisayarın başındayım müzik dinliyorum anlatın konuşalım

ama su an hiç mutlu olmadığımdan çok kötü hayaller kurabilir, kurduğum hayale inanabilir, daha da kötü olabilirim :1::1::1: en iyisi ilerleyen saatlerde yapayım bu işi :1::1::1:

ok tatlım ben senin yerine az kurayım 10 yıl sonra bu sıralar 2. çocuğun hamilelik kilolarını vermişsin ortalama 60 kilo aralığındasın, hyatının aşkıyla evelenip, ev kredisi borcunu ödemişsiniz:P çok mutlu olduğun bir işin var , her sabah uyandığında eşini izleyip şükrediyorsun:54:

10 yıl soraaa bahçeli müstkil bir evdeeee eşim 2 çocuğumlaaa beraberrr denizi izlemekk istiorumm :31::31:

benimki demiyo işte ama öyle :1: benimki, herkes sevgisini farklı gösterir diyo... Dün gece yine ayrılık muhabbeti yaptım, bu arada, tutamadım kendimi.. Bana bi sinirlendi, ilk defa öyle sinirli gördüm.. Sen benden bu yüzden ayrıl, sana ''İnşallah hayatına giren adam seviyorum seviyorum desin, üstüne düssün,ilgilensin, sonra da ortada bırakıp gitsin'' die beddua edicem dedi :1::1: Harbiden çok sinirlendi ya, ilk defa öyle gördüm :1:

bende yapıyorum malesef bunu dünmü yaptın yoksa en son konuştuğumuzdan sonra yaptınmı anlayamadım kusura bakma :25:

iyi yapmışsın cnm ohhh olmuş konuştunuz ki mu detay alım hiç sayfaları okuyacak durumda değilim :26:

yok cnmmmm sanırım beni istemio o artıkkk çok soğuk bana karsıııııı bende ne ardım ne sordumm

kızlar hadi hayal kuralım herkes 10 yıl sonra kendini nasıl, nerde, kiminle ve şekilde görüyor?

Sevdiceğime mutfakta yemek hazırlarken küçük kızım paçama sarılmış ağlıyo , ben hem yemek hazırlayıp hem kızımı susturmaya çalışıyorum eşim içerde vurdumduymaz bir şekilde maç izliyo :1: :1:
Hayal falan ama sinirlendimmm gelip çocuğa baksada karnını doyursam koca bebeğimin :1: :1:
[/

Son düzenleme:
kızlar ben bu cocuktan ayrılabilirim her an beni çok fazla üzüooo dayanamıorum :14::14:

[video=youtube;FfL2EJEKdXA]http://www.youtube.com/watch?v=FfL2EJEKdXA[/video]
:50::14::14::14::14::14:

bende yapıyorum malesef bunu dünmü yaptın yoksa en son konuştuğumuzdan sonra yaptınmı anlayamadım kusura bakma :25:

dün gece yaptım dün gece.. yapmıcam diyip diyip yapıyorum...

ok tatlım ben senin yerine az kurayım 10 yıl sonra bu sıralar 2. çocuğun hamilelik kilolarını vermişsin ortalama 60 kilo aralığındasın, hyatının aşkıyla evelenip, ev kredisi borcunu ödemişsiniz:P çok mutlu olduğun bir işin var , her sabah uyandığında eşini izleyip şükrediyorsun:54:

kısss, inanamayacaksın, yarın iş görüşmesine gidiyorum, sabah erkenden...

julia, ne oldu canım ? mesajlaştınız mı konuştunuz mu, bişi mi dedi? durduk yere nerden çıktı o şimdi..

Back