kızlar merhabalar,sizlerden bir ricam olacak.erkek arkadaşıma özel bişiler hazırlamak istiyorum,tatlı seviyor ama yemesi kolay ve rahat olan bişi yapmak istiyorum.bana ne önerirsiniz??
kızlar merhabalar,sizlerden bir ricam olacak.erkek arkadaşıma özel bişiler hazırlamak istiyorum,tatlı seviyor ama yemesi kolay ve rahat olan bişi yapmak istiyorum.bana ne önerirsiniz??
fıstıklı dürüm al emin ol bayılacaktır
ben kendim yapmak istiyorum amaşeker hamuruyla yapamam,bulunduğum yerde bulmam mümkün değil..
ben kendim yapmak istiyorum amaşeker hamuruyla yapamam,bulunduğum yerde bulmam mümkün değil..
Şeker hamurunu evde kendiniz yapabilirsiniz
Yok yapamazsanız, haşhaşlı revani yapın
Yada puding
Nerden açtınız tatlı muhabbetini , canım tatlı istedi
evet özel haşhaş kullan bulsun çocuk kafayı zoom olsun
ben çıkardım tatlı muhabbetini.napim ona özel bişeyler yapmak istiyorum
benimkiyle konuşuyorum yarım saattir, ağla ağla ağla, içim şişti.. midem bulanıyo dedim de zorla kapattım, hakikaten bulanıyo gerçi de... o ilk maasını aldı ya bugün, kkonu ordan işe,işten işsizliğe geçince, zaten sizle konuşurken de canım sıkılmıştı, iyice çoştum...
cok canım sıkılıyo benim yaa
Şuan sayende koca bir çikolata aldım elime
Canım forumda çok tatlı tarifi var bir bak istersen
çikolataya bende hayır diyemem :) bende alsam bi tane iyi olacak.bu arada sevgililer gününde görüşmediğimiz için biz,yarın hediyesiyle birlikte vermek istiyorum tatlıyı
hilalcim yapma yainş çok çalışıp atanacaksın
kızlar hadi hayal kuralım herkes 10 yıl sonra kendini nasıl, nerde, kiminle ve şekilde görüyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?