20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

canım çok yorgunum ya

okullara tablet geldi ya bize de eğitim veriyorlar. eve 9 da anca geldim. ölüyorum canım açtım sayfayı okuyamadım bile

nasılsınız hatunlar. Bizde bi durum yok bu saatten sonra ben de soğudum ya o normale dönecek belki ama ben eskisi gibi değilim

İyiyim canım.Odun bunlar öküzün önde gideni ne diyeyim

Hakkınızda hayırlısı olsun kuzum. Kıyamam yat dinlen bari yarın yine iş var Ben çıktım kızlar bulaşıkları dizeyim öptüm sizi.

iyiyiz cnm sen nasılsınn

Bana ettiği hakaretlerle sinir krizleri geçirten ve acilde bir kez bile aramayan şimdi suçluluktan peşimde hev hev diye dolanan exime ziyadesiyle kızgın olduğuma binaen canım biraz sıkkın ama rest çekeceğim o yüzden cadılık takımları iş başında

Ammaa uzun yazdım nasılsın diyen borçlu çıkacak

Ben İzmirden bu arada, topicinizin sınır yaşındayım, fazlasıyla bekarım benden bekarı yok

yaş kaç kiii

alllammm öle bir dedin kiiiiiii bende 45 falan sandım senivallaaa

Merak etme o da olucak bir 25 yıla beni çekebilecek potansiyelde bir erkek olmadığı için sizlere de davetiye gönderirim ola ki dul falan kalırsanız 40 yaş ve üstü bekar bayanlar topici

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…