- 2 Aralık 2010
- 20.686
- 467
- 448
Kızlar ben çıkıyorum, iyi geceler öptüm sizi![]()
İyi geceler canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar ben çıkıyorum, iyi geceler öptüm sizi![]()
Günaydın cnmmmnasılsın
![]()
İyiyim tatliş iş yerindeyim çalışıyorum sen napıyosun canım??
aynen cnm bende çalışıorum evraklara girişmeden kk ya bakim dedimmm![]()
Kimsecikler uğramamış![]()
Aynen kimseler yok bugun . Sanki hafta sonu![]()
Naber şekerim![]()
Ben varım![]()
İyidir margam sen nasılsın canım
Btilim naber canım![]()
İyilik kuzum senden naberVar mı bir gelişme
![]()
Var canım bugün aradı aradı açmadım.Sonra deli çıktı geldi eve.Birde benü suçluyor hey allahım ya.Ben belki sinirlenince ağzımdan çıkanı bilmiyorum ama sende yapma sinirlendirme.Az konuştuk ama.Kolay afetmeyeceğim
Canım fazla uzatma sende boşver, çok ta ağır konuşma sakın. Sonra insan pişman oluyor çünkü o an söylüyorsun da sonra düşününce pişman oluyorsun![]()
Biliyorum bitlim biliyorum çok ağır konuşuyorum öyle kabul edilecek cinsten değil.Sinirlenince kendini kaybedenlerdenimAğzınu açıp bir kere cevap vermedi.Efendiliğini hiç bozmadı sustu gitti.Biliyorum aşırı yükleniyorum bazen ama bende çok yoruldum.Kırıldım.
Canım sinirlendiğinde söylediğin sözlere dikkat etmeye çalış. Farketmeden kalbini kırarsın sende. İçinde kötülük olmasa da o farklı şekilde algılayabilir. O da seni kırmış öküz gelip özür dileyeceğine seni suçlaması tam öküzlük olmuş yani![]()
Bu erkekler çok ayarsızBizimde ayarımızı bozuyorlar
![]()
Aynen öyle iyice bozucaz ayarlarını görecekler sonra, fabrika ayarlarına da geri dönemeyecekler kalacaklar öyle![]()
Ay beetlee buna çok güldümsonra öküzün trene bakması gibi kalacaklar öyle
![]()