20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

Belli bir yaş grubu yaşlarını değil yıllarını söyler bizdemi öyle oluyoruz culyaa

ay sorma cnm yaaaa iki tane beyaz var saçımdaaa

bu akşam antonyo ile beraberdim haspm evlilik lafı geçince geriliomus agzını burnunu kıraırım dedimn senn

ay sorma cnm yaaaa iki tane beyaz var saçımdaaa

bu akşam antonyo ile beraberdim haspm evlilik lafı geçince geriliomus agzını burnunu kıraırım dedimn senn

İki yaneyemi üzülüyorsun bende vardır bi 20-30 uzun zamandır boyuyordum bi haberdim saçımdan sonra kısa kestirip boyamayı bırakınca anam oda ne yaşlanmışım

Kürekle vururum antonyonun ağzına o ne demek beçKendi değilmiydi koşa koşa gelen evlen benimle diye yalvaran

araada bir yaşlılık psikolojisi bastırıo ona duymucan ben hiç kale lmadım vallaaa arabada döndüm totomu ona konusmadan eve geldimmmmm eve gelene kadar konusturmaya calıstı beni bıkmadan usanmadan

araada bir yaşlılık psikolojisi bastırıo ona duymucan ben hiç kale lmadım vallaaa arabada döndüm totomu ona konusmadan eve geldimmmmm eve gelene kadar konusturmaya calıstı beni bıkmadan usanmadan

Konuşma sürünsün ancak ondan anlıyolar

kzılar 1 haftam çok yoğun olacak nasılsınız?

ben özet geçeyim uyuz ayrılmak istiyor beni boşuna beklettiğini atanamayacağınıi hayatımı kararttığını falan söyledi bilmiyorumç bişler dedim ama nerdeyse 2ye kadar yazıştık. Hiç uyumadan okula gidiyorum. Sona gelmişiz de haberim olmamış. ben ne hayaller kurarken o neler düşünmüş bu aman zarfında. Ben yıl dönümü boş geçti diye ah vah ederken o hayatımdan çıkıyomuş . Kötüyüm kızlar ya hem de çok en iğreç yanı da işe gitmk zorunda olmak. işin ilginç yanı ağlayamıyorum. Titriyorum sadece, midem bulanıyo ama ağlayamıyorum

Limonum canım benim ne denir ne denebilir hiç bilemedim.Çok üzüldüm yazdıklarını okuyunca kendimde hissettim.

Senin için doğru insan değilmişki bu uğraşı yarıda bırakmış.Ağlayabilsen keşke içinde kalmasa.İşde senin için çok iyi olmuş uğraşsız kalırsan kafana çok takarsın.

Bazıları hiç birşeyi hak etmiyor yazık emeklere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…