Hiç bilmeyiverin gari öyle ağzına geliveren gibi
Neresindensin
Senin yaş kaç bacım
ben 88liyim cnm sen hesapla yaşlıyım işte
Belli bir yaş grubu yaşlarını değil yıllarını söyler bizdemi öyle oluyoruz culyaa
ay sorma cnm yaaaa iki tane beyaz var saçımdaaa
bu akşam antonyo ile beraberdim haspm evlilik lafı geçince geriliomus agzını burnunu kıraırım dedimn senn
İki yaneyemi üzülüyorsun bende vardır bi 20-30 uzun zamandır boyuyordum bi haberdim saçımdan sonra kısa kestirip boyamayı bırakınca anam oda ne yaşlanmışım
Kürekle vururum antonyonun ağzına o ne demek beçKendi değilmiydi koşa koşa gelen evlen benimle diye yalvaran
araada bir yaşlılık psikolojisi bastırıo ona duymucan ben hiç kale lmadım vallaaa arabada döndüm totomu ona konusmadan eve geldimmmmm eve gelene kadar konusturmaya calıstı beni bıkmadan usanmadan
Konuşma sürünsün ancak ondan anlıyolar
Nedir bizim bu öküzlerden çektiğimiz..
onusmuom zaten
ay sorm anzerimmmm yaaa hiç umursamıom bileeeeee bçlesi daha iyiiiiiii kendi arıo soraa
Aynen devam et canım onlar bu dilden anlıyor
öküzzzceee möööööööööööööööö ay like to movit movit
kzılar 1 haftam çok yoğun olacak nasılsınız?
ben özet geçeyim uyuz ayrılmak istiyor beni boşuna beklettiğini atanamayacağınıi hayatımı kararttığını falan söyledi bilmiyorumç bişler dedim ama nerdeyse 2ye kadar yazıştık. Hiç uyumadan okula gidiyorum. Sona gelmişiz de haberim olmamış. ben ne hayaller kurarken o neler düşünmüş bu aman zarfında. Ben yıl dönümü boş geçti diye ah vah ederken o hayatımdan çıkıyomuş . Kötüyüm kızlar ya hem de çok en iğreç yanı da işe gitmk zorunda olmak. işin ilginç yanı ağlayamıyorum. Titriyorum sadece, midem bulanıyo ama ağlayamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?