20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

İyilik kuzum senden naber Var mı bir gelişme

Var canım bugün aradı aradı açmadım.Sonra deli çıktı geldi eve.Birde benü suçluyor hey allahım ya.Ben belki sinirlenince ağzımdan çıkanı bilmiyorum ama sende yapma sinirlendirme.Az konuştuk ama.Kolay afetmeyeceğim

Canım fazla uzatma sende boşver, çok ta ağır konuşma sakın. Sonra insan pişman oluyor çünkü o an söylüyorsun da sonra düşününce pişman oluyorsun

Canım fazla uzatma sende boşver, çok ta ağır konuşma sakın. Sonra insan pişman oluyor çünkü o an söylüyorsun da sonra düşününce pişman oluyorsun

Biliyorum bitlim biliyorum çok ağır konuşuyorum öyle kabul edilecek cinsten değil.Sinirlenince kendini kaybedenlerdenim Ağzınu açıp bir kere cevap vermedi.Efendiliğini hiç bozmadı sustu gitti.Biliyorum aşırı yükleniyorum bazen ama bende çok yoruldum.Kırıldım.

Canım sinirlendiğinde söylediğin sözlere dikkat etmeye çalış. Farketmeden kalbini kırarsın sende. İçinde kötülük olmasa da o farklı şekilde algılayabilir. O da seni kırmış öküz gelip özür dileyeceğine seni suçlaması tam öküzlük olmuş yani

Bu erkekler çok ayarsız Bizimde ayarımızı bozuyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…