- 24 Kasım 2009
- 22.105
- 85.731
- 798
Hiç bilmeyiverin gari öyle ağzına geliveren gibi
Neresindensin![]()
Ege'nin İncisi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç bilmeyiverin gari öyle ağzına geliveren gibi
Neresindensin![]()
Senin yaş kaç bacım![]()
ben 88liyim cnm sen hesapla yaşlıyım işte![]()
Belli bir yaş grubu yaşlarını değil yıllarını söyler bizdemi öyle oluyoruz culyaa![]()
ay sorma cnm yaaaa iki tane beyaz var saçımdaaa
bu akşam antonyo ile beraberdim haspm evlilik lafı geçince geriliomus agzını burnunu kıraırım dedimn senn![]()
İki yaneyemi üzülüyorsun bende vardır bi 20-30 uzun zamandır boyuyordum bi haberdim saçımdan sonra kısa kestirip boyamayı bırakınca anam oda ne yaşlanmışım![]()
![]()
Kürekle vururum antonyonun ağzına o ne demek beçKendi değilmiydi koşa koşa gelen evlen benimle diye yalvaran![]()
araada bir yaşlılık psikolojisi bastırıo ona duymucan ben hiç kale lmadım vallaaa arabada döndüm totomu ona konusmadan eve geldimmmmm eve gelene kadar konusturmaya calıstı beni bıkmadan usanmadan![]()
Konuşma sürünsün ancak ondan anlıyolar![]()
Nedir bizim bu öküzlerden çektiğimiz..![]()
onusmuom zaten
ay sorm anzerimmmm yaaa hiç umursamıom bileeeeee bçlesi daha iyiiiiiii kendi arıo soraa![]()
Aynen devam et canım onlar bu dilden anlıyor![]()
öküzzzceee möööööööööööööööö ay like to movit movit![]()
kzılar 1 haftam çok yoğun olacak nasılsınız?
ben özet geçeyim uyuz ayrılmak istiyor beni boşuna beklettiğini atanamayacağınıi hayatımı kararttığını falan söyledi bilmiyorumç bişler dedim ama nerdeyse 2ye kadar yazıştık. Hiç uyumadan okula gidiyorum. Sona gelmişiz de haberim olmamış. ben ne hayaller kurarken o neler düşünmüş bu aman zarfında. Ben yıl dönümü boş geçti diye ah vah ederken o hayatımdan çıkıyomuş . Kötüyüm kızlar ya hem de çok en iğreç yanı da işe gitmk zorunda olmak. işin ilginç yanı ağlayamıyorum. Titriyorum sadece, midem bulanıyo ama ağlayamıyorum