- 1 Mart 2013
- 17.211
- 319
- 198
Aaa niye :26::26::26::26::26:
ödev yapcammmmmmm kuzum
hiç huyum değildir ama mecburr :26:
Ne farkeden 700 bin önlisanslının girdiği sınavda 7 bin de olman .Hak yiyorlar bütçeyi kapamak için ilk kestikleri yer memur alımları.Hey allahım bu açıklarda boğulsun hakkımızı yiyen kim varsa
Aynen.Kadınlar tez çöküyor niye çöküyor al işte.Bunların hepsi tam olanı yok mu ya.Benimki çok anlayışlı çok seven gözümün içine bakan bir kötü sözünü duymadığım efendiliğini asla bozmamış bir insan ama gel gör ki neyle uğraşıyorum.
Diğerini yapmış olup öküzlükde sınır tanımayanlar.
Bi ara bi orta istiyorum çok şeymi istiyorum nedir
Canım 89 lu benden bir yaş küçük.Belkide bu herşeyin sebebi ancak daha kendini toparlayacağı yaşta.Yok anacım erkek kadından bi 3-5 yaş büyük olmalı en az
Aynen.Kadınlar tez çöküyor niye çöküyor al işte.Bunların hepsi tam olanı yok mu ya.Benimki çok anlayışlı çok seven gözümün içine bakan bir kötü sözünü duymadığım efendiliğini asla bozmamış bir insan ama gel gör ki neyle uğraşıyorum.
Diğerini yapmış olup öküzlükde sınır tanımayanlar.
Bi ara bi orta istiyorum çok şeymi istiyorum nedir
Canım 89 lu benden bir yaş küçük.Belkide bu herşeyin sebebi ancak daha kendini toparlayacağı yaşta.Yok anacım erkek kadından bi 3-5 yaş büyük olmalı en az
Aynen canım aynen.Artık çevreme ne diyeceğimi şaşırdım her konuştuğum yokmu söz nişan diyorlar.Ben karşımdaki adam kendini toplamadan böyle bi iş zaten yapmam o kendini toparlayaca onu bekleyeceğim yaş25
Neyse koca adaylarımı bekliyorum
Boğulurlar çünkü Allah'ın affetmeyeceği günahı işliyorlar kul hakkı. Oraya yerleşen de yerleştiren de. Neyse fazla konusmayayım ben
Bir yerden eksik oluyor işte. Neyse diğer özellikleri güzel ama ya onu da halleder inşallah
ben de bekliyorum stilim salla ya benim uyuza yalvardım geçen yıl kpssye hazırlan çift yıl şöyle böyle yok özelde çalışcekmiş yok şunu yapcekmiş kolay sandı her şeyi, Bu sene tutuştu bakalım çalışıyo paşamız. Ya ben çalışmıyo olsam sorun değil belki ama 2 yıldır öğretmenim ya çevrem herkes neyi bekliyorsun diyor. Daha atanacak da askerlikte şu da bu da eşşek kadar oldum ben ya. Paşamızın gönlü olacakta iş bulacakta offfffffffffffffff
bunu geçtim bilmem kaç saat mesafeden ilişki yürütmeye çalışıyorum, gezip tozamıyorum bile
ya şeyan diyo bas git yanına çak gel iki tane rahatla. çok gerildim çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
kısacası stilim seni çok iyi anlıyorum
Ecevitin kemikleri sızlıyordur eminim.Dağdaki çobanında memur olmak hakkı deyip kamu personeli seçme sınavını getirdi ama aslından çok farklı bir yerde artık kamu personeli seçer gibi yapıp adaylara yerleştirme sınavı
İnş canım inş kimse desem inanmaz yan yanayken çok eğleniyoruz.Bu olay harici çok iyi ve mutluyuz ama bu iş konusu kemiriyor resmen.Sağol canım başınızı ağrıttım sizin
ben de bekliyorum stilim salla ya benim uyuza yalvardım geçen yıl kpssye hazırlan çift yıl şöyle böyle yok özelde çalışcekmiş yok şunu yapcekmiş kolay sandı her şeyi, Bu sene tutuştu bakalım çalışıyo paşamız. Ya ben çalışmıyo olsam sorun değil belki ama 2 yıldır öğretmenim ya çevrem herkes neyi bekliyorsun diyor. Daha atanacak da askerlikte şu da bu da eşşek kadar oldum ben ya. Paşamızın gönlü olacakta iş bulacakta offfffffffffffffff
bunu geçtim bilmem kaç saat mesafeden ilişki yürütmeye çalışıyorum, gezip tozamıyorum bile
ya şeyan diyo bas git yanına çak gel iki tane rahatla. çok gerildim çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
kısacası stilim seni çok iyi anlıyorum
Öyle kuzum. Müstehak bu halka herşey diyecem de, müstehak olan kısma yarıyor bu kpss olayları, olan bizlere oluyor. Ne demek baş ağrıtmak, ne güzel dertleşiyoruz kuzumİyi ki girmişim bu topiğe ben sizleri tanımışım
betim gitmem canım 12 saatlik mesafe o gelsin çok meraklımsa eşşek
ya stilim yoruldum inan bir de bekliyoruz da ne oluyor 2 sane sonra tak bitti diyelim ne olacak boşuna ömür geçirmişisz olacak
offf uleyn off moduna geçicem birazdan
Çok uzayınca olan kıza oluyor kızlar ben bunu gördüm hep çevremde. O kadar sene bekliyorsun, bir anlaşmazlık çıkıyor o kadar senen boşa gidiyor. O yüzden ben çok uzatmak istemiyorum ama bakalım. Stillim dediğin gibi bende evlilikten çok korkardım, hala daha çekincelerim var ama, eskiden hiç istemezdim. Erken evlenen arkadaşlarıma kızardım. Şimdi istiyorum bende deli gibi. Neden çünkü planlarım var kafamda. Ben hemen evlenince çocuk yapmayı düşünmüyorum en az 2 sene kocamla vakit geçirmek onu tanımak istiyorum. Hesaplıyorum 2 sene sonra evlensem yaş olcak 28 2 sene bekle 30, çocuk sahibi ol 31. Ohooo fazla uzamasını istemiyorum bu yüzden
Canım aynı hesapları yapmışız.Bende hemen çocuk istemiyorum azıcık eşimle hayatı tatmak istiyorum ama zaman daralıyor.Biz erkekler gibi değiliz ki gelelim 50 ye yinede çocuğumuz olsun
Yani eşinle gezeceksin, evliliğin tadını çıkarıcaksın, birbirini iyice tanıyacaksın, sonra çocuk. Zaten çocuğu çok geç yapmamak lazım. Düşün 40 yaşında çocuk sahibi olsan, çocuk 10 yaşına gelecek, sen 50. Annemi desin anneanne mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?