Cnm Sagol üzerimde nazar var ona eminim artık ve cekemeyenim çok yüzüme dost arkamdan kuyumu kazandan çok böylelikle bunuda öğrendimmGunaydın kızlar nasılsınız bakalım
julımmm neler olmus oyle tatlım ama herseyde bı hayır vardır bak ınsanların gercek yuzunu gormus oldun sen kendını uzme bu pıslıgı cıkaranlar ve ınananlar utansın hersekılde aklarsın kendını bacım
boncugum ızmıtı cok sevdım sokakları cok guzel ıstanbul gbı sankı :)
bırsuru magaza var gabze ızmıtın yanında halt etmıs valla...
pısbocuk ıhdd lımon anzerbalım ısmını unutupta yazamadm arkadaslar sızler napıyonuz
bu sabah neler oldu bı bılsenız varya
bnmle cıkmak ısteyen bı cocuk vardı bn kabul etmıyodum arayıp arayıp druyodu ... bıde kardesm bna demıstıkı bu cocuk evlı dedı cocukta ılla yok dıyodu.
yuzsuz bgn sabah ısyerıme geldı elındede yuzuk bıde benı aradı sonra dedımkı senın kdr serefsızını gormedım bı dha benı aramanı karsıma cıkmanı ıstemıyorum bıde karsnda durmam yanında dururum dıyo edepsız ya bnm arabada arkadasm vardıda yuzugu ondan aldımda senın tepkını olcmeye geldımde bılmem ne dıyo boyle aptalca oyunlar yapmana gerek yok dedım ınanmıyorum dedım ıns kendını kucuktmezsn dha fazla dedım
Kızlae telefon kayıtları çıktı o kisi ben değilimmm
Şükürler olsun Rabb'ime
çoooooooooooookkkkkksevindim ama en kısa zamanda küçükte olsa birine bşy vermeni tavsiye ederim cnm başının gözünün sadakası diye...biz gerçeği biliyorduk şimdi gelelim snn antonyoya ne dedi aradı sordumu sen affettin mi anlat bakim
Yok Cnm antonyo ile dün msj lastik fakat bugün görüşmedim daha ben antonyoya çok ama çok kırgınımmm suandaa rahatsizim zaten halaa ugrasamıcam antonyo ile falan kolay bısi yasamadım benokadar ağırıma gitti ki boyle bır şeyle itham edilmek istesem firmayı suan mahkemeye bile veririm ama ben onların cezalarını bu dünyada değil öbür dünyada çekmelerini istiyorum bu dünyada kolay oluyor mahkemeler para cezasına çeviriyor ama Rabbim. En iyi sekilde verir cezasını onların allahlarından bulsunlar antonyoyu nasıl affederim bilmiyorum Cnm
çoookk haklısın süründür derim bence ne demek ya sana inanmamak eşi olacak kişisin sen nasıl böyle düşünür ihtimali düşünür
Dün gecede ilgilenmedim zaten ugunde aramadım msj atmadım Bilmiorum suan için ıcimden gelmiyor cnmmm
bana evlı degılım dıyordu elıne yuzuk takmıs dukkana geldı manyak bıde tepkını olcmeye geldım yuzuk arkadasmın ıstersen nufus mudurlugune gdelım bn evlı degılm dıo edepsız ya sen ıstersen padısah ol banane zaten hoslanmamıstım habıre rahatsz edıp arayıp duruyo salak umarım karsıma cıkmaz bdahagünaydın cnm iyiyim akşam biraz sevgilimle aksiyon oldu yazdım ztnbu çocukğa artık bşy demeye gerek yok hiç muhattap dahi olma aramasınıda engelle telinden tövbe tövbe ya hayırlısıyla sana güzel bir iş çıksaydıda kurtulsaydın cnm şurdan
Kızlae telefon kayıtları çıktı o kisi ben değilimmm
Şükürler olsun Rabb'ime
aynen oyle valla ınsanlar cok bozuldu artık cokCnm Sagol üzerimde nazar var ona eminim artık ve cekemeyenim çok yüzüme dost arkamdan kuyumu kazandan çok böylelikle bunuda öğrendimmAllah herkesin kalbine göre versınn en iyi cezayı Rabbim verir
bakın ben ne yaptım anlatimda sizinde kafanız dağılsın şimdi sabah aklıma geldi benimki acaba benden önce birini öptümü sarıldımı diye sonra meşguldüm akşam sordum ben herşeyini biliyorum onun uzak akraba olduğumuz için sonra iş çıkışı sordum ama güveniyordum ama kesin öpmemiştir sarılmamıştım çünkü inanın öyle bi insan değil zor ama inanması bu devirde gerçekten adam gibi adam benide alnımdan öper neyse oda direk söylemedi niye böyle bşy soruyorsun snn amacın ne yapmaya çalışıyorsun evet desem nolucak hyr desem ne değişicek dedi neyse lafı dolandırdı bende o benim güvendiğim bildiğim insan böyle bşy mi yaptı dedim başımdan aşağı kaynar sular döküldü o kdr kötü bşy değil ama öyle bşy bekleyeceğim ve benimde hassas olduğum konu bunlar benim için neyse uzatmim sonuç hyr lisede bi kız yanagından öpmüş ve yalan söylemez bana ben sana bitanem cnm diyorsam içimden gelerek söylüyorum yapmadım dedi ve benim ilk sevgilim ve eşim olucak inş
bana evlı degılım dıyordu elıne yuzuk takmıs dukkana geldı manyak bıde tepkını olcmeye geldım yuzuk arkadasmın ıstersen nufus mudurlugune gdelım bn evlı degılm dıo edepsız ya sen ıstersen padısah ol banane zaten hoslanmamıstım habıre rahatsz edıp arayıp duruyo salak umarım karsıma cıkmaz bdaha
msjı gormedım cnm noldu sevglınle ?
bakın ben ne yaptım anlatimda sizinde kafanız dağılsın şimdi sabah aklıma geldi benimki acaba benden önce birini öptümü sarıldımı diye sonra meşguldüm akşam sordum ben herşeyini biliyorum onun uzak akraba olduğumuz için sonra iş çıkışı sordum ama güveniyordum ama kesin öpmemiştir sarılmamıştım çünkü inanın öyle bi insan değil zor ama inanması bu devirde gerçekten adam gibi adam benide alnımdan öper neyse oda direk söylemedi niye böyle bşy soruyorsun snn amacın ne yapmaya çalışıyorsun evet desem nolucak hyr desem ne değişicek dedi neyse lafı dolandırdı bende o benim güvendiğim bildiğim insan böyle bşy mi yaptı dedim başımdan aşağı kaynar sular döküldü o kdr kötü bşy değil ama öyle bşy bekleyeceğim ve benimde hassas olduğum konu bunlar benim için neyse uzatmim sonuç hyr lisede bi kız yanagından öpmüş ve yalan söylemez bana ben sana bitanem cnm diyorsam içimden gelerek söylüyorum yapmadım dedi ve benim ilk sevgilim ve eşim olucak inşböyle bşyler yaptım
amin bakalım inşnazar degmesın kuzum hep ıyı olun
benımde moralım 0
cocuk sabah sabah pıyangodan cıktıamin bakalım inşo çocuk yüzündenmi canın sıkkın başka bşy mi oldu
cocuk sabah sabah pıyangodan cıktı
dun annemlerle tartıstım
O benden uzak zaten cnmmarama sorma cnm ztn şimdi o pişman olsun arasın sorsun açma uzak tut brzcık
Cnm sormadım kime ait bana değil onu biliyorum ya bana yeter
bana evlı degılım dıyordu elıne yuzuk takmıs dukkana geldı manyak bıde tepkını olcmeye geldım yuzuk arkadasmın ıstersen nufus mudurlugune gdelım bn evlı degılm dıo edepsız ya sen ıstersen padısah ol banane zaten hoslanmamıstım habıre rahatsz edıp arayıp duruyo salak umarım karsıma cıkmaz bdaha
msjı gormedım cnm noldu sevglınle ?
aynen oyle valla ınsanlar cok bozuldu artık cok
bence mahkemeye ver Allah onların cezasını zaten verır bu dunyada da surunsun pıslıkler pekı numara kıme aıt cıktı ?
O benden uzak zaten cnmm
duyunca sonra çok pişman olucak pis antonyo hıhhh
selam kızlar:)
julim sevindim gerçeklerin ortaya çıkmasına, ya şimdi korktum millet bi yeri arayayım diye tel istiyo azen arkadaşlar falan sonra inasnın başına olabilirler, iftira atmak isteyen bunu da yapabilirdi canım.
nasıl gidiyor cumartesiniz bakim
selam kızlar:)
julim sevindim gerçeklerin ortaya çıkmasına, ya şimdi korktum millet bi yeri arayayım diye tel istiyo azen arkadaşlar falan sonra inasnın başına olabilirler, iftira atmak isteyen bunu da yapabilirdi canım.
nasıl gidiyor cumartesiniz bakim
Ben bu kadar yiprandiktan soraa o pişman olsa ne olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?