inşallah canım tutabilirim kendim.. en azından 16 marta kadar tutabilsem süper olacak.. sadece 20 gün dişimi sıksamya görüşünce biraz oyalar bu beni die düşünüyorum, böyle uzak olunca sürekli kuruyorsun kafanda kuruncada ayrılalım demek hiç zor olmuyo, zaten ayrısınız, uzaksınız.. hem bir an önce gelsin istiyorum, hemde biraz zayıflayayım die gelmesin istiyorum 16 mart.. off, insanız işte, nankörlük var azıcık
ben kendim için zayıflayamıyorum ki, kendim için zayıflayabilsem bugüne kadar zayuflamaz mıydım bu hale gelmeden
hala bana inanmıo cnmmm suan mesaj atmıs neden arasın dio hala ben ne diyim şimdi bu adama snei asla affetmeyecegımmm asla hemde yazmış
senin bir uzmana gitmen gerek cnmm :26::26:
bakın ben ne yaptım anlatimda sizinde kafanız dağılsın şimdi sabah aklıma geldi benimki acaba benden önce birini öptümü sarıldımı diye sonra meşguldüm akşam sordum ben herşeyini biliyorum onun uzak akraba olduğumuz için sonra iş çıkışı sordum ama güveniyordum ama kesin öpmemiştir sarılmamıştım çünkü inanın öyle bi insan değil zor ama inanması bu devirde gerçekten adam gibi adam benide alnımdan öper neyse oda direk söylemedi niye böyle bşy soruyorsun snn amacın ne yapmaya çalışıyorsun evet desem nolucak hyr desem ne değişicek dedi neyse lafı dolandırdı bende o benim güvendiğim bildiğim insan böyle bşy mi yaptı dedim başımdan aşağı kaynar sular döküldü o kdr kötü bşy değil ama öyle bşy bekleyeceğim ve benimde hassas olduğum konu bunlar benim için neyse uzatmim sonuç hyr lisede bi kız yanagından öpmüş ve yalan söylemez bana ben sana bitanem cnm diyorsam içimden gelerek söylüyorum yapmadım dedi ve benim ilk sevgilim ve eşim olucak inşböyle bşyler yaptım
hoşgelmişen anlat bakim yaş kaç iş güç okul sevgili üüü çok işin var çok
herkese merhabalar
yaş 27. okul biteli çoook oldu:) çalışıyorum uzun zamandır..sevgili var yok arası karışık. olmaması daha hayırlı sanırım :))
baya olmuş siz toplanalı aranıza yeni gireceğim, umarım kaynaşırız :)
yaşlar kaç öğrenci var mı aramızda nasılsınız keyifler nasıl :)
selam kızlar dışardaydım gelince sayfları okuyayım dedim anca
julim ya lütfen üzülme bak 2 haftadır çok yıprattın kendini
hilalim çok sevindim :d
biz de düzeldik daha doğrusu o düzeldi uyuz, odun
sen kendin yapmadığından sormuşsundur sanıyorum, benim böyle bişey sormaya hakkım yoko da benim ondan önce 5 senelik bi ilişkimi olduğunu biliyo, hiç ağzına bile almadı o mu bu mu die, iyiki sormadı, sorsa yalan söyleyemem çünkü..
aferin la seninkine takdir ettim onu.. ben sormadım ama benimki şölebişey demişti, ilk kız arkadaşıyla birlkte uyumuş, sonrada pişman olmuş (benimki 6 yıldır 5 vakit namaz kılan biri) aklıma kötü bişeygelirfalan die tövbe etmiş, evlenmeden asla birlikte uyumamaya.. bilikte uyua sansımız yok yani
bu arada herkese günaydınnnniyisinizdir umarımm
herkese merhabalar
yaş 27. okul biteli çoook oldu:) çalışıyorum uzun zamandır..sevgili var yok arası karışık. olmaması daha hayırlı sanırım :))
baya olmuş siz toplanalı aranıza yeni gireceğim, umarım kaynaşırız :)
Günaydın böcüğümmmben şimdi kahvaltı yapcam soraaa gelcem gene
Gunaydın kızlar nasılsınız bakalım
julımmm neler olmus oyle tatlım ama herseyde bı hayır vardır bak ınsanların gercek yuzunu gormus oldun sen kendını uzme bu pıslıgı cıkaranlar ve ınananlar utansın hersekılde aklarsın kendını bacım
boncugum ızmıtı cok sevdım sokakları cok guzel ıstanbul gbı sankı :)
bırsuru magaza var gabze ızmıtın yanında halt etmıs valla...
pısbocuk ıhdd lımon anzerbalım ısmını unutupta yazamadm arkadaslar sızler napıyonuz
bu sabah neler oldu bı bılsenız varya
bnmle cıkmak ısteyen bı cocuk vardı bn kabul etmıyodum arayıp arayıp druyodu ... bıde kardesm bna demıstıkı bu cocuk evlı dedı cocukta ılla yok dıyodu.
yuzsuz bgn sabah ısyerıme geldı elındede yuzuk bıde benı aradı sonra dedımkı senın kdr serefsızını gormedım bı dha benı aramanı karsıma cıkmanı ıstemıyorum bıde karsnda durmam yanında dururum dıyo edepsız ya bnm arabada arkadasm vardıda yuzugu ondan aldımda senın tepkını olcmeye geldımde bılmem ne dıyo boyle aptalca oyunlar yapmana gerek yok dedım ınanmıyorum dedım ıns kendını kucuktmezsn dha fazla dedım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?