mesaj attı cvp vermedim, aradı amadım, bidaha mesaj attı cvp vermedim, şu an yine arıyo ve ben açmıyorum..
yne dyet muhabbetne döndük.. bende ona sabahtan beri ağzıma mercimek büyüklüğünde bişey koymadığımı, sadece su içtiğimi, spora gttimi syledm... onun sürekli çabalamadığımı ima ettğini söyledim, beni üzdüğünün ve benm üzüldüğümün farkında olmadığını söyledim.. ona artık bişey demediğimi, nasılsa inanmayacağını söyledim. ve sırf bu yüden senin hayatından çıkıyorum dedm. Dilerim fiziği düzgün, seni mutlu eden, senin için benim yatıklarımdan daha fazlasını yapacak biriyle brikte olursun hoşçakal dedim...
bunu ima ettiğimi gösteren bi tane msj göster, itiraz etmeyeceğim demiş.. nanmıyrum de açıkca söylemedi, bişey yapmıyorsun demedi evet ama sürekli diyet muhabbeti açan o, senden çok mu sey istiyorum die soran o...
cevap vermeyince b msj daha attı, beni söylemedğim şeylerle suçluyorsun, bide sözünü yine bozdun farkındaysan (ayrılık demeyeceğim die söz vermiştm ya ),braz olsun sana bşeyler katmak amacım, sen değiştirmek, kaçmaktan korkmaktan ne zmn vazgececeksn sen ? demş...
kızlar çok acı çekyorum, öyle böyle değl... çok istiyorum onunla olmak ama onun beni stemediği düşüncesi de beynimi kemiriyo sürekli
mesaj attı cvp vermedim, aradı amadım, bidaha mesaj attı cvp vermedim, şu an yine arıyo ve ben açmıyorum..
yne dyet muhabbetne döndük.. bende ona sabahtan beri ağzıma mercimek büyüklüğünde bişey koymadığımı, sadece su içtiğimi, spora gttimi syledm... onun sürekli çabalamadığımı ima ettğini söyledim, beni üzdüğünün ve benm üzüldüğümün farkında olmadığını söyledim.. ona artık bişey demediğimi, nasılsa inanmayacağını söyledim. ve sırf bu yüden senin hayatından çıkıyorum dedm. Dilerim fiziği düzgün, seni mutlu eden, senin için benim yatıklarımdan daha fazlasını yapacak biriyle brikte olursun hoşçakal dedim...
bunu ima ettiğimi gösteren bi tane msj göster, itiraz etmeyeceğim demiş.. nanmıyrum de açıkca söylemedi, bişey yapmıyorsun demedi evet ama sürekli diyet muhabbeti açan o, senden çok mu sey istiyorum die soran o...
cevap vermeyince b msj daha attı, beni söylemedğim şeylerle suçluyorsun, bide sözünü yine bozdun farkındaysan (ayrılık demeyeceğim die söz vermiştm ya ),braz olsun sana bşeyler katmak amacım, sen değiştirmek, kaçmaktan korkmaktan ne zmn vazgececeksn sen ? demş...
kızlar çok acı çekyorum, öyle böyle değl... çok istiyorum onunla olmak ama onun beni stemediği düşüncesi de beynimi kemiriyo sürekli
Beraber çalıştığımız bır kız var Cnm aynı is yerindeyiz kısaca benım elemanım
Bı toptancimiz var gelen dükkana mal alıyorum ondan bunlarda birbirlerinin cep telefonları da varkimsenin günahını almıyorum bilemem elemanım boşanıyor
Gecen hafta bizim dükkana geldiler gelen toptancının dul bır çalışanlar iliskisi olduğunu söylediler bizim elemanda dul yaaa gözler ona döndü tembihler ediyor aramadım diye bilemioyorum aradı mı soraa bu kız firmayı arıyor ortalığı ayağa kaldırıyor ve buna diyorlar ki sora sen değil culya aradı bunu söylerken Antonyoda orada imiş ben bır kez dahi o cocuğu aradiysam Allah annemin babamin ölüsünü görmeyi nasip etsin inşallahantonyodaa aradığımı düşünüyor çok üzüldüm bende aradım demediğimiz bırakmadım firmaya eğer dedim telefon kayıtlarını çıkarıp bu pisliği düzeltmezseniz sizi mahkemeye vereceğim dedim tansiyonlarım fırladı nasıl bır durumun içindeyim inanamıyorum insanları karalamak bu kadar basit mı yaaa ama kabahat bnm elamımda fazla samimiydi onunlaa ki antonyo bana değil baskalarına inanıyor ben suan hastanedeyim kızlar 3 gün hastanede kalacağım sanırım iyi değilim çünkü tansiyonumu dusuremiyorlar ateşim de yüksek yemek yiyemiyorum
Hala kendini haklı çıkarma çabasında.. Yok ben bu erkekleri anlamıyorum ve anlamicamda.. En son evde kalacam o olacak..
Kızlar ben kaçtım başım çatlıyor öyle böyle değil.. İyi sohbetler sizlere..
Canım benim tamam sağlıklı olmak lazım ama bu kadar da insan bunaltılmazki devamlı diyet diyet diye başının etini yiyor insanın psikolojiis bozuluyor ister istemez kendinden soğursun. Bende balık etliyim banada şakayla karışık millet laf söyler kızarım sinir olurum ya dış görünüş mü herşey gene sinirlendim
Julia kuzum başına gelenlere çok üzüldüm yaaa üzme kendini ama sen
ALLAH en kısa zamanda olayı netleştirip iftira atanların belasını versin cnm hiç üzme kendini kayıdı var şebekesi var herşey çıkar ortaya sen bi ara unutmadan bşy var üzerinde var bi uğursuzluk diyim bi sadaka bşy ver yani antonyada kusura bakma öküzlerede haksızlık olucak akılsızmış aptalmıs ne diyim bilemiyorum böyle bşye nasıl inanır sana sormadan etmeden nasıl böyle bşy düşünür bide der ve tavır alır bilemiyorum cnm sana bol bol dua edebilirim ancak çok geçmiş olsun
hala bana inanmıo cnmmm suan mesaj atmıs neden arasın dio hala ben ne diyim şimdi bu adama snei asla affetmeyecegımmm asla hemde yazmış
arama artık sende cnm acı üzücü ama arama hesap günü gelip sen haklı çıkınca o zmn sende AFFETMİCEM dersin
mesajınada cvp vermedim zaten cnmm
ahh cnm çok haklısın ama kendine acı çektirme teli aç adam akıllı konuş istersen
çok zor biliyorum cnm ama ilerisini düşün seni bilip inanmayan kişi eş adayım diyorsun benim ilerde daha kötü bi durum olursa nolucak snn yanında durmayan bir insan nasıl eşin olacak bu gerçekten ciddi bşy iyi düşün.ne demiş mesajda
açtım en sonunda.. konuştum, anlattım düşündüklerimi..
ben bugüne kadar tabiki böyle beslenyordum ama dün geceden sonra o kadar soğuk konuştun ki yapacak bşey bulamadım, ne yapacağımı sasırdım, sabahtan beri 2 lt su ve 1 bardakta yeşl çay içtim dedim, artık içimdenyemek yemek ble gelmyo dedim. sen sürekli beni mutlu et, beni mutlu et dyorsun demek ki o zmn su an benimle mutsuz die düşünüyorum dedim.. artık psikolojim bozuldu resmen, ya veremezsem, ya söyle olursa ayrılacakmıyız mutlu olmayacak mı vs vs de düşünmeye başlıyorum dedm...daha ne dedim hatırlamıyorum ama benzer seyler işte..
böyle beslendiğim için kızdı, ben senden bunu mu istiyorum dedi (sağlıklı beslen ve spor yap dyo hep) nasıl böyle sağlıksız bişey yaparsın dedi, sen kendin ciddiye almadığını söylemedin mi dedi ( daha ciddiye alacağım bundan sonra demştim ).. ve yeminini bozdun die kızdı bana (yemin de etmşim demek ki bidaha ayrılalım demeyeceğim die, hiç hatırlaıyorum)..
sana söz veriyorum bidaha bu konuda sana tek kelime etmeyeceğim, tamam mı dedi.. bende hayır dedm... ben bitmesi gerektiğin düşünüyorum dedim.. o da bana söz verdim bak bidaha söylemeyeceğm bu konuda bişey tamam mı dedi, peki tmm dedim ! görüşürüz dedik kapattık...
gene ayrılamadım... ama en azından işe yaradı bu defa bidaha dyet diyet demeyecek
açtım en sonunda.. konuştum, anlattım düşündüklerimi..
ben bugüne kadar tabiki böyle beslenyordum ama dün geceden sonra o kadar soğuk konuştun ki yapacak bşey bulamadım, ne yapacağımı sasırdım, sabahtan beri 2 lt su ve 1 bardakta yeşl çay içtim dedim, artık içimdenyemek yemek ble gelmyo dedim. sen sürekli beni mutlu et, beni mutlu et dyorsun demek ki o zmn su an benimle mutsuz die düşünüyorum dedim.. artık psikolojim bozuldu resmen, ya veremezsem, ya söyle olursa ayrılacakmıyız mutlu olmayacak mı vs vs de düşünmeye başlıyorum dedm...daha ne dedim hatırlamıyorum ama benzer seyler işte..
böyle beslendiğim için kızdı, ben senden bunu mu istiyorum dedi (sağlıklı beslen ve spor yap dyo hep) nasıl böyle sağlıksız bişey yaparsın dedi, sen kendin ciddiye almadığını söylemedin mi dedi ( daha ciddiye alacağım bundan sonra demştim ).. ve yeminini bozdun die kızdı bana (yemin de etmşim demek ki bidaha ayrılalım demeyeceğim die, hiç hatırlaıyorum)..
sana söz veriyorum bidaha bu konuda sana tek kelime etmeyeceğim, tamam mı dedi.. bende hayır dedm... ben bitmesi gerektiğin düşünüyorum dedim.. o da bana söz verdim bak bidaha söylemeyeceğm bu konuda bişey tamam mı dedi, peki tmm dedim ! görüşürüz dedik kapattık...
gene ayrılamadım... ama en azından işe yaradı bu defa bidaha dyet diyet demeyecek
bana ispatlamk zorundasın demiş cnmmm
hala bana inanmıo cnmmm suan mesaj atmıs neden arasın dio hala ben ne diyim şimdi bu adama snei asla affetmeyecegımmm asla hemde yazmış
sana inanmaması berbat bşy ne düşünüyorsun
ahh canım yaa, üzüldüm inanne desem blemyorum ama ne olur üzme kendn, mümkün de değl ama üzmemeye çalış en azından ne olursun..
inşallah canım tutabilirim kendim.. en azından 16 marta kadar tutabilsem süper olacak.. sadece 20 gün dişimi sıksamohhh çok şükür allahımm sakın bak hilal bi daha ağzından ayrılma lafı çıkmasın heeee bide diyete aynennn devam kendi sağlığın için ohh be
sen kendin için yvas yavas sağlıklı zayıfla cnmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?