20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

mesaj attı cvp vermedim, aradı amadım, bidaha mesaj attı cvp vermedim, şu an yine arıyo ve ben açmıyorum..

yne dyet muhabbetne döndük.. bende ona sabahtan beri ağzıma mercimek büyüklüğünde bişey koymadığımı, sadece su içtiğimi, spora gttimi syledm... onun sürekli çabalamadığımı ima ettğini söyledim, beni üzdüğünün ve benm üzüldüğümün farkında olmadığını söyledim.. ona artık bişey demediğimi, nasılsa inanmayacağını söyledim. ve sırf bu yüden senin hayatından çıkıyorum dedm. Dilerim fiziği düzgün, seni mutlu eden, senin için benim yatıklarımdan daha fazlasını yapacak biriyle brikte olursun hoşçakal dedim...

bunu ima ettiğimi gösteren bi tane msj göster, itiraz etmeyeceğim demiş.. nanmıyrum de açıkca söylemedi, bişey yapmıyorsun demedi evet ama sürekli diyet muhabbeti açan o, senden çok mu sey istiyorum die soran o...

cevap vermeyince b msj daha attı, beni söylemedğim şeylerle suçluyorsun, bide sözünü yine bozdun farkındaysan (ayrılık demeyeceğim die söz vermiştm ya ),braz olsun sana bşeyler katmak amacım, sen değiştirmek, kaçmaktan korkmaktan ne zmn vazgececeksn sen ? demş...

kızlar çok acı çekyorum, öyle böyle değl... çok istiyorum onunla olmak ama onun beni stemediği düşüncesi de beynimi kemiriyo sürekli

Hala kendini haklı çıkarma çabasında.. Yok ben bu erkekleri anlamıyorum ve anlamicamda.. En son evde kalacam o olacak..

Canım benim tamam sağlıklı olmak lazım ama bu kadar da insan bunaltılmazki devamlı diyet diyet diye başının etini yiyor insanın psikolojiis bozuluyor ister istemez kendinden soğursun. Bende balık etliyim banada şakayla karışık millet laf söyler kızarım sinir olurum ya dış görünüş mü herşey gene sinirlendim

ALLAH en kısa zamanda olayı netleştirip iftira atanların belasını versin cnm hiç üzme kendini kayıdı var şebekesi var herşey çıkar ortaya sen bi ara unutmadan bşy var üzerinde var bi uğursuzluk diyim bi sadaka bşy ver yani antonyada kusura bakma öküzlerede haksızlık olucak akılsızmış aptalmıs ne diyim bilemiyorum böyle bşye nasıl inanır sana sormadan etmeden nasıl böyle bşy düşünür bide der ve tavır alır bilemiyorum cnm sana bol bol dua edebilirim ancak çok geçmiş olsun

Hala kendini haklı çıkarma çabasında.. Yok ben bu erkekleri anlamıyorum ve anlamicamda.. En son evde kalacam o olacak..

bende hep birini seveceğim ve o kişi beni hiç anlamayacak... sonunda yne ben çıkıp gdeceğim o ilişkiden ve ben de evde kalacağım sanırım

Kızlar ben kaçtım başım çatlıyor öyle böyle değil.. İyi sohbetler sizlere..

geçmiş olsun canım, sabaha iyi ol da gel emi, haftasonu die tatil yapmaya kalkma, özlerizz biz seniii

aynen öyle oldu, sıktım kendimi sıktım.. haklı dedim ama o kadar çok tekrar etti ki, olmazsa veremezsem de korkmaya başlladım, bunu dile getirince de benim kaytardığımı düşündü, neden olmasın falan flan die devam etti yne. senden çok mu bişey istiyorum dio, hayır çok bişey istemiyorsun ama beni mutlu edersn dyip duruyorsun, tmm mutlu olacağını da biliyorum ama o kadar çok söylersen su an mutsuzmuşsun gibi oluyo.. ee bende benimle mutlu olmayan adamın hayatında zorla yer işgal edemem ki !

su an ki seye üzülüyorum,1. bu deftern baslamadan kapanmasına... 2. anneme bu ilşkiden bahsettiğime, keşke hiç bahsetmeseydm

ahh cnm çok haklısın ama kendine acı çektirme teli aç adam akıllı konuş istersen

ben kendimden eminim cnmmm

ahh cnm çok haklısın ama kendine acı çektirme teli aç adam akıllı konuş istersen

açtım en sonunda.. konuştum, anlattım düşündüklerimi..

ben bugüne kadar tabiki böyle beslenyordum ama dün geceden sonra o kadar soğuk konuştun ki yapacak bşey bulamadım, ne yapacağımı sasırdım, sabahtan beri 2 lt su ve 1 bardakta yeşl çay içtim dedim, artık içimdenyemek yemek ble gelmyo dedim. sen sürekli beni mutlu et, beni mutlu et dyorsun demek ki o zmn su an benimle mutsuz die düşünüyorum dedim.. artık psikolojim bozuldu resmen, ya veremezsem, ya söyle olursa ayrılacakmıyız mutlu olmayacak mı vs vs de düşünmeye başlıyorum dedm...daha ne dedim hatırlamıyorum ama benzer seyler işte..

böyle beslendiğim için kızdı, ben senden bunu mu istiyorum dedi (sağlıklı beslen ve spor yap dyo hep) nasıl böyle sağlıksız bişey yaparsın dedi, sen kendin ciddiye almadığını söylemedin mi dedi ( daha ciddiye alacağım bundan sonra demştim ).. ve yeminini bozdun die kızdı bana (yemin de etmşim demek ki bidaha ayrılalım demeyeceğim die, hiç hatırlaıyorum)..

sana söz veriyorum bidaha bu konuda sana tek kelime etmeyeceğim, tamam mı dedi.. bende hayır dedm... ben bitmesi gerektiğin düşünüyorum dedim.. o da bana söz verdim bak bidaha söylemeyeceğm bu konuda bişey tamam mı dedi, peki tmm dedim ! görüşürüz dedik kapattık...

gene ayrılamadım... ama en azından işe yaradı bu defa bidaha dyet diyet demeyecek

bana ispatlamk zorundasın demiş cnmmm

ohhh çok şükür allahımm sakın bak hilal bi daha ağzından ayrılma lafı çıkmasın heeee bide diyete aynennn devam kendi sağlığın için ohh be

sen kendin için yvas yavas sağlıklı zayıfla cnmmm

hala bana inanmıo cnmmm suan mesaj atmıs neden arasın dio hala ben ne diyim şimdi bu adama snei asla affetmeyecegımmm asla hemde yazmış

ahh canım yaa, üzüldüm inan ne desem blemyorum ama ne olur üzme kendn, mümkün de değl ama üzmemeye çalış en azından ne olursun..

sana inanmaması berbat bşy ne düşünüyorsun

ahh canım yaa, üzüldüm inan ne desem blemyorum ama ne olur üzme kendn, mümkün de değl ama üzmemeye çalış en azından ne olursun..

o bana aklınca cez verio akıllanayım ayağımı denk layım bir daha böle bir duruma düşmeyeyım die ama üzülüorum iişteeee

ohhh çok şükür allahımm sakın bak hilal bi daha ağzından ayrılma lafı çıkmasın heeee bide diyete aynennn devam kendi sağlığın için ohh be
inşallah canım tutabilirim kendim.. en azından 16 marta kadar tutabilsem süper olacak.. sadece 20 gün dişimi sıksam ya görüşünce biraz oyalar bu beni die düşünüyorum, böyle uzak olunca sürekli kuruyorsun kafanda kuruncada ayrılalım demek hiç zor olmuyo, zaten ayrısınız, uzaksınız.. hem bir an önce gelsin istiyorum, hemde biraz zayıflayayım die gelmesin istiyorum 16 mart.. off, insanız işte, nankörlük var azıcık
sen kendin için yvas yavas sağlıklı zayıfla cnmmm

ben kendim için zayıflayamıyorum ki, kendim için zayıflayabilsem bugüne kadar zayuflamaz mıydım bu hale gelmeden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…