- 11 Aralık 2010
- 36.141
- 160
- 423
Cnm Sagol üzerimde nazar var ona eminim artık ve cekemeyenim çok yüzüme dost arkamdan kuyumu kazandan çok böylelikle bunuda öğrendimmGunaydın kızlar nasılsınız bakalım
julımmm neler olmus oyle tatlım ama herseyde bı hayır vardır bak ınsanların gercek yuzunu gormus oldun sen kendını uzme bu pıslıgı cıkaranlar ve ınananlar utansın hersekılde aklarsın kendını bacım
boncugum ızmıtı cok sevdım sokakları cok guzel ıstanbul gbı sankı :)
bırsuru magaza var gabze ızmıtın yanında halt etmıs valla...
pısbocuk ıhdd lımon anzerbalım ısmını unutupta yazamadm arkadaslar sızler napıyonuz
bu sabah neler oldu bı bılsenız varya
bnmle cıkmak ısteyen bı cocuk vardı bn kabul etmıyodum arayıp arayıp druyodu ... bıde kardesm bna demıstıkı bu cocuk evlı dedı cocukta ılla yok dıyodu.
yuzsuz bgn sabah ısyerıme geldı elındede yuzuk bıde benı aradı sonra dedımkı senın kdr serefsızını gormedım bı dha benı aramanı karsıma cıkmanı ıstemıyorum bıde karsnda durmam yanında dururum dıyo edepsız ya bnm arabada arkadasm vardıda yuzugu ondan aldımda senın tepkını olcmeye geldımde bılmem ne dıyo boyle aptalca oyunlar yapmana gerek yok dedım ınanmıyorum dedım ıns kendını kucuktmezsn dha fazla dedım